Ben 5 tane almıştım. Bitti hepsi ama çizgi göremedim canım sanırım düzenli takip edemedim. Estrofem kullanıyorum o da yumurtlamayı etkilermiş bu ay öyle sorularla arayışlarla geçti gitti. İnşallah sen yakalarsın gününü. Adetin 10. Günü başlamak en iyisiymiş bunu sonradan öğrendim benBende aldım bi paket yarın bitiyor hala negatif çizgi net değil incedesin olsa geçersiz inşallah çıkar tatlım bende bekliyorum 12.günm bitti 13. Gün yarın yapacam
Benim yumurtlama günümde negatifti testtim mi bozuk ki dedim. Estrofem kullanıyorum o mu engelliyor anlamadım.8inde başladıysan iki paket falan mı aldın sen. Bide bu her gün mü yapılmalı eğer öyleyse çok masraflı oluyor internet daha uygun dediğin gibi. Adetim düzenli ama neden bu ay görmedim çift çizgi bilmiyorum canımBen geçen ay kullanmadım takvimden baktım akıntıya da dikkat etmedim çalıştık ama tutmadı bu ayda ovulasyon testini aldım ad l med öyle bişey 5 tane var bugün son 8.günü başladım ince çıkıyo senin adet düzenli mi ve internetten daha uygun bi fiyata satılıyormuş hem daha çok hemde gebelik testi de varmış bilgin olsun alacaksan bunu al benimkide biterse olmazsa alacam
Estrofem nedirBenim yumurtlama günümde negatifti testtim mi bozuk ki dedim. Estrofem kullanıyorum o mu engelliyor anlamadım.8inde başladıysan iki paket falan mı aldın sen. Bide bu her gün mü yapılmalı eğer öyleyse çok masraflı oluyor internet daha uygun dediğin gibi. Adetim düzenli ama neden bu ay görmedim çift çizgi bilmiyorum canım
Ne zaman koyu çift çizgi çıkarsa yada t ne zaman daha koyuysa o zaman pozitifBenim yumurtlama günümde negatifti testtim mi bozuk ki dedim. Estrofem kullanıyorum o mu engelliyor anlamadım.8inde başladıysan iki paket falan mı aldın sen. Bide bu her gün mü yapılmalı eğer öyleyse çok masraflı oluyor internet daha uygun dediğin gibi. Adetim düzenli ama neden bu ay görmedim çift çizgi bilmiyorum canım
n11 de gittigidiyor da gayet uygunmuş gelecek ay ben de alacağım toplu bi şekilde. Estrofem östrjen hormonuymuş rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasını güçlendiriyormuş . İki doktor da farklı görüşte napacağımı bilemedimEstrofem nedir
Hiç çizgi görmedim silik bile değildi acaba test mi bozuk ya da o ilaç mı bozuyor dengemi bilmiyorum Sen doktora gidiyor musun takip yaptırıyor musunNe zaman koyu çift çizgi çıkarsa yada t ne zaman daha koyuysa o zaman pozitif
Testi bıraktım canım bu ay da geçti gitti. Aslında haklısın kendi doktoruma bu şekilde sormalıyım. Kemal HÜKMEN dün yazmış o kafa karışıklığı ile kendi doktoruma sormadım bi sorayım İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe adım atarızİnşallah canım tez zamanda hamile kalırsın bu ay yumurtlamadığını düşünmüyosan testi bırakma devam et doktoruna söyledin mi kullanırsam hep negatif gösterir diye
Hayır ben kendim aldırdım eşime eğer allah göstermesin hamile kalamazsam o zaman gösteririm bu sonuçları ona göre elini çabuk tutsun oda :) bi tane bozuk olur ama diğerleri de mı bozuk sanmıyorum sen doktorunla b konuş canım
Bugün 17.gün artık olmaz diye düşünüp dün sinirden hepsini bitirdim doktorun yazdığını okuyunca :/ hadi bakalım canım inşallah güzel haberler paylaşırızTesti neden bırakıyosun belki yumurtlama bu hafta olur belki haftaya olur tedbiri elden bırakma derim doktoruna söyle ilk önce tabi boşu boşuna beklemek olmaz inşallah gelecek ayda tutar bebişin ve Bebişimiz :)
k Amin inşallah doktor ilaç yumurtlamayı bozar demişti kendi doktoruma bugün gideceğim canımDoktor ne dedi canım inşallah Rabbim tüm isteyenlere bebek nasip etsin