Artimed net silik çizgi 4 adet

tpzeng

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2024
491
73
34
Kızlar yarın adet günüm artimed marka erken gebelık testi aldım 4 tane sabah 12 den beri 4 tanesını de yaptım hepsi çift çizgi çıktı siz ce yalancı olabılır mı resmi atıyorum

Eklentiler

• IMG_2657.jpeg
    IMG_2657.jpeg
    191,7 KB · Görüntüleme: 96
Bence doğrudur çünkü hepsi çift çizgi hayırlısı olsun inşallah kan testi verin 🥰

Bence testler doğru hayırlı olsun şimdiden 🙂
Kan verdim hemen görünce çünkü herkes o kdr çok test yapıp yanılmış ki inanamadım benden daha net çıkanlar var ben 4 tane yaptım ama emın olmak ıcın kaset testtte şu an silik bile çıkması test sonucum çıktı ama goremıyorum e nabızda dusmedı şu ann

Kan verdim hemen görünce çünkü herkes o kdr çok test yapıp yanılmış ki inanamadım benden daha net çıkanlar var ben 4 tane yaptım ama emın olmak ıcın kaset testtte şu an silik bile çıkması test sonucum çıktı ama goremıyorum e nabızda dusmedı şu ann
İnsallah olumlu sonuç alırsınız buraya da yazın

Bebegım normal testtte çıkmıyor kan verdim bekliyorum sonucu ama kasettte çıkmıyor :/ artımed yanltıyor dediler 4 ü de yanıltmaz herhalde
İşte 4 ude yanıltir mi acabA bilmiyorum ben o kadar test yaptım beni hiç yanıltmadı senelerce varsa vardı yoksa yoktu testlere son zamanlarda bişey oldu sanirim 3 sene öncesi kadar ben hiç görüp duymadım sonucun çıkınca yaz buraya merak ettim 🥰

Kızlar yarın adet günüm artimed marka erken gebelık testi aldım 4 tane sabah 12 den beri 4 tanesını de yaptım hepsi çift çizgi çıktı siz ce yalancı olabılır mı resmi atıyorum
Benim de reglden 2 gün önce silikti bu şekilde idrarda ki beta hcg hormonu yoğunluğuna göre de değişiyor silik ve net olması çok yüksek olasılıkla gebesiniz. 4 testte yanlışlık olacağını zannetmiyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥰

İşte 4 ude yanıltir mi acabA bilmiyorum ben o kadar test yaptım beni hiç yanıltmadı senelerce varsa vardı yoksa yoktu testlere son zamanlarda bişey oldu sanirim 3 sene öncesi kadar ben hiç görüp duymadım sonucun çıkınca yaz buraya merak ettim 🥰
1.20 negatif şok oldum

Benim de reglden 2 gün önce silikti bu şekilde idrarda ki beta hcg hormonu yoğunluğuna göre de değişiyor silik ve net olması çok yüksek olasılıkla gebesiniz. 4 testte yanlışlık olacağını zannetmiyorum sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🥰
Negatıf çıktı inanmıyorum gerçekten asla aldırmayın bu testlerden almayın da 4 de negatif ya böle bişi olabılır mı bariz çizgiler verdi

Bende dün test yapmıştım oncomed diye bir markaydi pozitifti baya bugün albi diye markayla yaptım iki adet onlar da negatif gösterdi galiba adet tam gecikince yapmak en mantıklısı 1 senedir deniyoruz biz de ve oladar test yaptım ki bende oldu böyle ara ara yanlış test sonuçları ve insani hayal kırıklığına uğratıyor

Bende dün test yapmıştım oncomed diye bir markaydi pozitifti baya bugün albi diye markayla yaptım iki adet onlar da negatif gösterdi galiba adet tam gecikince yapmak en mantıklısı 1 senedir deniyoruz biz de ve oladar test yaptım ki bende oldu böyle ara ara yanlış test sonuçları ve insani hayal kırıklığına uğratıyor
Başka marka daha yaptım oda pozitif ama kanda negatif 😂

Eklentiler

• IMG_2692.jpeg
    IMG_2692.jpeg
    58,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 28C48465-8B48-4358-A399-385CF97E7978.jpeg
    28C48465-8B48-4358-A399-385CF97E7978.jpeg
    42,8 KB · Görüntüleme: 43
Adet günüm adette olmadım vallahi anlamadım ağrım sızım da yokkki anlayayım sadece atesım var 1 haftadır soba gibiyim

Artimed yanıltıyor ama kanda yoksa gebelik testlerinin anlami yokdur. İlk kanda cikarki sonra idrara yansır . Aynısını bende yaşadım maalesef

Başka marka daha yaptım oda pozitif ama kanda negatif 😂
Garip gerçekten bu konuda çokta bir fikrim bilgim yok ama farklı testler pozitif kan negatif kanın doğru olduğunu söylüyorlar tabi ama ben bir şey diyemiyorum şuan 🙂

X