- 8 Ağustos 2024
- 133
- 30
- 22
-
- Konu Sahibi nursenathegirlll
İkisinde de silik çizgi gördüm ben daha 5 gün varmış regl bat tekrarla testi bebiş var bence
Yukarıya eklemeyi unutmuşum görsel bu alttaki prodoctor üstteki artımedİkisinde de silik çizgi gördüm ben daha 5 gün varmış regl bat tekrarla testi bebiş var bence
Silik çıkması da çıkmaması da çok normal çünkü daha regline 5 gün varmış beta hcg önce kana sonra idrara karışır biraz daha bekleyin isterseniz ya da sabredemiyorsanız ki öyle oluyor :) gidip kan verin kanda mutlaka varsa çıkar en azından siz de rahatlamış olursunuzReglime beş gün var . Artımed erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı belirtilerim de bel ağrısı göğüs hassasiyeti şeklinde devam ediyor zaten bu ay ovülasyon testiyle gün gün takip edip iyi değerlendirdim . Sabah yaptığım artımed silik çıkardı aşağıya ekliyorum, ama prodoctor testi yapıyorum negatif çıkıyor. Hangisine güvenmeliyim veya sizce gebelik var mı? Üstteki artımed alttaki prodoctor
Kan ancak salı günü çıkacakmış ben de anlamadım biraz küçük bir yer burası. Bide herkes prodoctor doğru çıkarır diyor yani olsa prodoctorda çıkardı zaten. Artımed çok kişiyi yanıltmışSilik çıkması da çıkmaması da çok normal çünkü daha regline 5 gün varmış beta hcg önce kana sonra idrara karışır biraz daha bekleyin isterseniz ya da sabredemiyorsanız ki öyle oluyor :) gidip kan verin kanda mutlaka varsa çıkar en azından siz de rahatlamış olursunuz
Ben bugün prodoctor ile öğrendimReglime beş gün var . Artımed erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı belirtilerim de bel ağrısı göğüs hassasiyeti şeklinde devam ediyor zaten bu ay ovülasyon testiyle gün gün takip edip iyi değerlendirdim . Sabah yaptığım artımed silik çıkardı aşağıya ekliyorum, ama prodoctor testi yapıyorum negatif çıkıyor. Hangisine güvenmeliyim veya sizce gebelik var mı? Üstteki artımed alttaki prodoctor
Abla sen hayal mi görüyorsunİkisinde de silik çizgi gördüm ben daha 5 gün varmış regl bat tekrarla testi bebiş var bence
Artimed teste asla güvenme beni çok üzdü o test ve bu sitedeki çoğu kadınıdaReglime beş gün var . Artımed erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı belirtilerim de bel ağrısı göğüs hassasiyeti şeklinde devam ediyor zaten bu ay ovülasyon testiyle gün gün takip edip iyi değerlendirdim . Sabah yaptığım artımed silik çıkardı aşağıya ekliyorum, ama prodoctor testi yapıyorum negatif çıkıyor. Hangisine güvenmeliyim veya sizce gebelik var mı? Üstteki artımed alttaki prodoctor
Yukarıya eklemeyi unutmuşum görsel bu alttaki prodoctor üstteki artım
İkinci görseli sonra yükledi teyzecimAbla sen hayal mi görüyorsunalttaki testte hiç birşey yok
Kaç gün var bataBen bugün prodoctor ile öğrendim
Beni de çok üzdü ya çok moralim bozuldu hala kendime gelemedimArtimed teste asla güvenme beni çok üzdü o test ve bu sitedeki çoğu kadınıda
,Beni de çok üzdü ya çok moralim bozuldu hala kendime gelemedim
Adetime 3 4 gün kala öğrendim canım silik çizgi ile camından gözükmüyordu testi açıp baktım özellikle sonra kan verdim ikiside pozitif çıktıKaç gün var bata