Artımed marka ile doctor days marka güvenilir mi

buseozan23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
10
3
1
25
Test yaptım hayalet çizgi var iki markadada yanıltma payı var mı adetime 2-3 gün var
1000035756.jpg
1000035757.jpg

İkisini de mi yanıltma oluyor
Çoğu kişide oluyor maalesef canım hatta forum da bi yorum gördüm bir bayan arkadaş eşime artımed yaptım onda bile pozitif çıktı dedi
Pazartesi günü eğer olmazsan kan vermek daha iyi olur

Ben de ikisini de denedim yalancı pozitif hala nasıl satıyorlar anlamıyorum

Asla güvenilir değil kesinlikle almayın bir daha bu markalara göre özellikle days doctora göre defalarca kez hamileydim ama gerçekte hiç gebe kalmadım
Arkadaşım days doctor ile öğrenmiş yarın adet günüm zaten belirtilerim de var inşallah vardır da beni mutlu eder tarihi geçince yanıltma yapar demişti arkadaşim hemşire

Arkadaşım days doctor ile öğrenmiş yarın adet günüm zaten belirtilerim de var inşallah vardır da beni mutlu eder tarihi geçince yanıltma yapar demişti arkadaşim hemşire
Tamam onun ki Deng gelmiş işte zaten herkese pozitif gösteriyor bu testler . Çeşmeye tut yine pozitif çıkarıyor 🤣🤣

Tabi ki inşallah vardır inşallah hamilesinizdir olma ihtimali de var sadece bu markaya tamamen güvenip kesin hamileyim derseniz üzülebilirsiniz onun için uyarmak istedim ben çok üzülmüştüm çünkü ama umarım sizinki benimki gibi olmaz

Tabi ki inşallah vardır inşallah hamilesinizdir olma ihtimali de var sadece bu markaya tamamen güvenip kesin hamileyim derseniz üzülebilirsiniz onun için uyarmak istedim ben çok üzülmüştüm çünkü ama umarım sizinki benimki gibi olmaz
İnş çok sağolun umarım ya teşkkür ederim valla karnıma kramplar giriyor ya nasip midem bulanıyor

İnş çok sağolun umarım ya teşkkür ederim valla karnıma kramplar giriyor ya nasip midem
Tamam onun ki Deng gelmiş işte zaten herkese pozitif gösteriyor bu testler . Çeşmeye tut yine pozitif çıkarıyor 🤣🤣
Ya onu biliyorum biri yanıltma yapsa diğeri de çizgi çıktı nasip yaa

Back