- 8 Şubat 2025
- 10
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi buseozan23
Test yaptım hayalet çizgi var iki markadada yanıltma payı var mı adetime 2-3 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir değil yalancı pozitif gösteriyor maalesefTest yaptım hayalet çizgi var iki markadada yanıltma payı var mı adetime 2-3 gün var Eki Görüntüle 3541478 Eki Görüntüle 3541479
Ayy sakın inanma sonuçlarına yalancı çıkarıyor geçen ay hamileyim sandım bu test yüzündenTest yaptım hayalet çizgi var iki markadada yanıltma payı var mı adetime 2-3 gün var Eki Görüntüle 3541478 Eki Görüntüle 3541479
İkisini de mi yanıltma oluyorAyy sakın inanma sonuçlarına yalancı çıkarıyor geçen ay hamileyim sandım bu test yüzünden
Belirtilerim de var ama pazartesi günü adet günümGüvenilir değil yalancı pozitif gösteriyor maalesef
Çoğu kişide oluyor maalesef canım hatta forum da bi yorum gördüm bir bayan arkadaş eşime artımed yaptım onda bile pozitif çıktı dediİkisini de mi yanıltma oluyor
Aynen gelmesezse öyle yapacağımÇoğu kişide oluyor maalesef canım hatta forum da bi yorum gördüm bir bayan arkadaş eşime artımed yaptım onda bile pozitif çıktı dedi
Pazartesi günü eğer olmazsan kan vermek daha iyi olur
Hayırlı sonuçlar göstersin belirtilerim de var pazartesi günü bekleyeceğim ya artıkBen de ikisini de denedim yalancı pozitif hala nasıl satıyorlar anlamıyorum
Belirtiniz varsa başka bı test deneyin inşallah hamilesinizdir ama yalancı pozitif gösteriyor hepBelirtilerim de var ama pazartesi günü adet günüm
Aynen öyle yapayımBelirtiniz varsa başka bı test deneyin inşallah hamilesinizdir ama yalancı pozitif gösteriyor hep
Hayırlısı cnm ya sağlıklı hayırlısıyla nasip etsinBugune kadar denedigim tum artimedler de hayalet cizgi seklinde pozitif cikti ama hepsi yanlisti.
Asla güvenilir değil kesinlikle almayın bir daha bu markalara göre özellikle days doctora göre defalarca kez hamileydim ama gerçekte hiç gebe kalmadımTest yaptım hayalet çizgi var iki markadada yanıltma payı var mı adetime 2-3 gün var Eki Görüntüle 3541478 Eki Görüntüle 3541479
Arkadaşım days doctor ile öğrenmiş yarın adet günüm zaten belirtilerim de var inşallah vardır da beni mutlu eder tarihi geçince yanıltma yapar demişti arkadaşim hemşireAsla güvenilir değil kesinlikle almayın bir daha bu markalara göre özellikle days doctora göre defalarca kez hamileydim ama gerçekte hiç gebe kalmadım
Tamam onun ki Deng gelmiş işte zaten herkese pozitif gösteriyor bu testler . Çeşmeye tut yine pozitif çıkarıyorArkadaşım days doctor ile öğrenmiş yarın adet günüm zaten belirtilerim de var inşallah vardır da beni mutlu eder tarihi geçince yanıltma yapar demişti arkadaşim hemşire
Tabi ki inşallah vardır inşallah hamilesinizdir olma ihtimali de var sadece bu markaya tamamen güvenip kesin hamileyim derseniz üzülebilirsiniz onun için uyarmak istedim ben çok üzülmüştüm çünkü ama umarım sizinki benimki gibi olmazArkadaşım days doctor ile öğrenmiş yarın adet günüm zaten belirtilerim de var inşallah vardır da beni mutlu eder tarihi geçince yanıltma yapar demişti arkadaşim hemşire
İnş çok sağolun umarım ya teşkkür ederim valla karnıma kramplar giriyor ya nasip midem bulanıyorTabi ki inşallah vardır inşallah hamilesinizdir olma ihtimali de var sadece bu markaya tamamen güvenip kesin hamileyim derseniz üzülebilirsiniz onun için uyarmak istedim ben çok üzülmüştüm çünkü ama umarım sizinki benimki gibi olmaz
İnş çok sağolun umarım ya teşkkür ederim valla karnıma kramplar giriyor ya nasip midemTabi ki inşallah vardır inşallah hamilesinizdir olma ihtimali de var sadece bu markaya tamamen güvenip kesin hamileyim derseniz üzülebilirsiniz onun için uyarmak istedim ben çok üzülmüştüm çünkü ama umarım sizinki benimki gibi olmaz
Ya onu biliyorum biri yanıltma yapsa diğeri de çizgi çıktı nasip yaaTamam onun ki Deng gelmiş işte zaten herkese pozitif gösteriyor bu testler . Çeşmeye tut yine pozitif çıkarıyor![]()