Artımed kaset test

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
689
114
22
İlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte

Eklentiler

• 1000067637.jpg
    1000067637.jpg
    217,1 KB · Görüntüleme: 91
  • 1000067638.jpg
    1000067638.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 86
Duphaston kullandim perşembe günü bitti hep Duphastonla olurdum 3 aydır ayın 16 sinda gelir düzenli olarak bugün gelen giden yoktu 3 gün önce yaptiydim negatif ti bugun bunu yaptım pozitif Allah'ım inşallah vardır görüyorsun dimi sen
Olabilir canım var birşeyler kan ver en iyisi gecikme oldu mu

İlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte
Kuruma çizgisi gibi duruyo daha çok. Test için yeterli süre geçmediyse regliniz de hala olmazsa tekrarlarsınız bi kaç güne.

Kuruma çizgisi gibi duruyo daha çok. Test için yeterli süre geçmediyse regliniz de hala olmazsa tekrarlarsınız bi kaç güne.
Kuruma çizgisi gri gibi oluyor biliyorum. Ama bu kırmızı gözle görünüyor ilk 5 dk içinde oldu sonra koyulasti

Duphaston kullandim perşembe günü bitti hep Duphastonla olurdum 3 aydır ayın 16 sinda gelir düzenli olarak bugün gelen giden yoktu 3 gün önce yaptiydim negatif ti bugun bunu yaptım pozitif Allah'ım inşallah vardır görüyorsun dimi sen
Ben görüyorum da bu testlere çok güvenmiyorum en iyisi kan ver canım inşallah güzel haberlerini alırız 💕

Bence yine yarın başka iyi bir test le yap ilk idrar ile yine buna benzer çıkarsa git kan ver canım

Artımed kuruma çizgisi çıkarıyor ama, ilk saniyelerde bir kere böyle yaptığına şahit oldum. Onda da hamile çıktım. Var bence hemen çıktıysa her gün test yapın daha koyulaşacaktır

Merhabalar adetime 4 gün varken gün içinde yaptığım test sizce bişey var mı kızlar bir buçuk senedir negatif görüyorum

Eklentiler

• IMG_4449.jpeg
    IMG_4449.jpeg
    33,2 KB · Görüntüleme: 61
Artımed kuruma çizgisi çıkarıyor ama, ilk saniyelerde bir kere böyle yaptığına şahit oldum. Onda da hamile çıktım. Var bence hemen çıktıysa her gün test yapın daha koyulaşacaktır
Bencede var ama hayırlısı çok yaptım bu kaset testten ilk defa böyle oldu

X