Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım var birşeyler kan ver en iyisi gecikme oldu muİlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte
Olabilir canım var birşeyler kan ver en iyisi gecikme oldu mu
Kuruma çizgisi gibi duruyo daha çok. Test için yeterli süre geçmediyse regliniz de hala olmazsa tekrarlarsınız bi kaç güne.İlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte
Kuruma çizgisi gri gibi oluyor biliyorum. Ama bu kırmızı gözle görünüyor ilk 5 dk içinde oldu sonra koyulastiKuruma çizgisi gibi duruyo daha çok. Test için yeterli süre geçmediyse regliniz de hala olmazsa tekrarlarsınız bi kaç güne.
Ne mutlu size o halde ben ekrandan göremedim kırmızılığı. Gönlünüzce olsun umarımKuruma çizgisi gri gibi oluyor biliyorum. Ama bu kırmızı gözle görünüyor ilk 5 dk içinde oldu sonra koyulasti
Insallah çok teşekkür ederim isteyen herkese dek düz versin RabbimNe mutlu size o halde ben ekrandan göremedim kırmızılığı. Gönlünüzce olsun umarım
Ben görüyorum da bu testlere çok güvenmiyorum en iyisi kan ver canım inşallah güzel haberlerini alırızDuphaston kullandim perşembe günü bitti hep Duphastonla olurdum 3 aydır ayın 16 sinda gelir düzenli olarak bugün gelen giden yoktu 3 gün önce yaptiydim negatif ti bugun bunu yaptım pozitif Allah'ım inşallah vardır görüyorsun dimi sen
Insallah canım kaset test hiç böyle yapmadı ama erken hep yalancı pozitifti.Ben görüyorum da bu testlere çok güvenmiyorum en iyisi kan ver canım inşallah güzel haberlerini alırız
Sen yarın kan ver sabah git sonucunu da yaz inşallah gönlündeki olurInsallah canım kaset test hiç böyle yapmadı ama erken hep yalancı pozitifti.
Artımed kuruma çizgisi çıkarıyor ama, ilk saniyelerde bir kere böyle yaptığına şahit oldum. Onda da hamile çıktım. Var bence hemen çıktıysa her gün test yapın daha koyulaşacaktırİlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte
Merhabalar adetime 4 gün varken gün içinde yaptığım test sizce bişey var mı kızlar bir buçuk senedir negatif görüyorumİlk 5 dk da silik çizgi oluştu sonra koyulastı sizce varmidir ben kendim ilkte bakmadim esim bakti var bi silik cizgi dedi artimed olduğu için guvenemedim gri gibi gözüküyor ama pembe renkte
Bugun bitane daha yapicam inşallah yaniltmazBence yine yarın başka iyi bir test le yap ilk idrar ile yine buna benzer çıkarsa git kan ver canım
Bencede var ama hayırlısı çok yaptım bu kaset testten ilk defa böyle olduArtımed kuruma çizgisi çıkarıyor ama, ilk saniyelerde bir kere böyle yaptığına şahit oldum. Onda da hamile çıktım. Var bence hemen çıktıysa her gün test yapın daha koyulaşacaktır
Idrarini cok damlatmissin tekrarla bence canım başka markaylaMerhabalar adetime 4 gün varken gün içinde yaptığım test sizce bişey var mı kızlar bir buçuk senedir negatif görüyorum
Elimde başka test yok şuanda ama negatif o zaman bu boşa ümitlenmeyeyimIdrarini cok damlatmissin tekrarla bence canım başka markayla