A aysalpr Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 4 2 1 26 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #1 Göğüs uçlarım acıyor ve göğüslerim ağrıyor, koku hassasiyetim ve mide bulantilarim var eşimle cocuk istiyoruz. Adetim 6 gün gecikti. Test alıp yaptım sonuç dogrumudur sizce?
Göğüs uçlarım acıyor ve göğüslerim ağrıyor, koku hassasiyetim ve mide bulantilarim var eşimle cocuk istiyoruz. Adetim 6 gün gecikti. Test alıp yaptım sonuç dogrumudur sizce?
payedar Cennet Kuşum Can Oğlum 👼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 4.246 4.532 48 29 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #2 Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz :)
A aysalpr Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 4 2 1 26 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #3 payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz Genişletmek için tıkla... payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz :) Genişletmek için tıkla... Test payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz :) Genişletmek için tıkla... Test hakkındaki yorumları okuyunca emin olamadım boşuna umutlanmak istemedim. Teşekkür ederim :)
payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz Genişletmek için tıkla... payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz :) Genişletmek için tıkla... Test payedar .!.: Normalde artı med hiç güvenilir değil ama sizinki epeyi koyu çıkmış yanıltıcı olmaz :) Genişletmek için tıkla... Test hakkındaki yorumları okuyunca emin olamadım boşuna umutlanmak istemedim. Teşekkür ederim :)
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 366 189 18 38 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #4 aysalpr .!.: Test Test hakkındaki yorumları okuyunca emin olamadım boşuna umutlanmak istemedim. Teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... Başka marka alın ya da direk kan testi verin. 6 gün gecikme de var çünkü. Bence gebelik var hayırlı olsun.
aysalpr .!.: Test Test hakkındaki yorumları okuyunca emin olamadım boşuna umutlanmak istemedim. Teşekkür ederim :) Genişletmek için tıkla... Başka marka alın ya da direk kan testi verin. 6 gün gecikme de var çünkü. Bence gebelik var hayırlı olsun.
G guzelseylerolsun Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2024 705 302 18 19 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #5 testiniz %100 pozitif hayırlı olsun
A aysalpr Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 4 2 1 26 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #6 sevgiee .!.: Başka marka alın ya da direk kan testi verin. 6 gün gecikme de var çünkü. Bence gebelik var hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yarın kan vermeye gidicem teşekkür ederim
sevgiee .!.: Başka marka alın ya da direk kan testi verin. 6 gün gecikme de var çünkü. Bence gebelik var hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yarın kan vermeye gidicem teşekkür ederim
A aysalpr Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2025 4 2 1 26 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi aysalpr #7 guzelseylerolsun .!.: testiniz %100 pozitif hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim