• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed gebelik testini erken yaptım sonucu? Acil yardım gerekiyor

Zeynepp777

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Arkadaşlar adetime 4 gün var hamile olduğumu düşünmüyorum belirtim yok testte yapmayacaktım ama ağrı kesici içmem lazım ağır birde apranax diş ağrım tuttu eczaneden predictor ve artımed test aldım. Eczayıcı testi sabah yap dedi iki tane predictor istedim birini şimdi yapıcam diye ısrarla bana artımed verdi regl olmadığımı daha günüm olduğunu da söyledim bu kadar para verme 20 lira ne ki bunu al şimdi bunu yap çıkar dedi orda beni anlamadı mı ne olduysa benim iyice kafamı karıştırdı ondan aldım onu yaptım şimdi negatif çıktı hem erken gebelik testi değil hem akşam yaptım daha adet günümüde var adam beynimi yaktı sağ olsun. Güvenilir değil sanırım o test değil mi. Erken gebelik testi olmadığı için sabah bile yapsam göstermezdi sanırım. Yorumlardan bakarak güvenilir bir marka olmadığını gördüm zaten. Keşke diğerinide erken gebelik olandan alsaydım. Şimdi onuda sabaha bıraktım. İlaç içicem dişimin ağrısı mahvetti hamile değilimdir diyorum e bi yandan da yumurtlama zamanımda 3 kez korunmasız ilişkim oldu lütfen bilenler açıklayabilir mi

Benim 2 ay once oyle olmustur reglim 1 gun gecikmisti ve ilac icmem gerekiyordu direkt predictor early aldim negatif cikti ilaci ictim saatine kalmadi regl oldum. Keske predictor alsaydin icin rahat olurdu. Parolla falan idare de edilmez dis agrisi. Artimedden baskasi olsa ok derdim de ona hep fake poztif diyorlara ama artimed fake negatif duymadim bencr negatiftir

Back