• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed gebelik testi

hazelenna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2025
5
0
1
28
Kızlar merhaba adetime bir hafta var. Bugün artımed erken gebelik testi yaptım 4 tane aynı anda bu şekilde çıktı hepsin de silik çizgi çıktı sizce hamile miyim sitede bu markanın çok yanılttığını okudum

Eklentiler

• IMG_8457.jpeg
    IMG_8457.jpeg
    217,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8459.jpeg
    IMG_8459.jpeg
    175,3 KB · Görüntüleme: 20
Canım sabah ilk idrarla yap daha çok erken ama silik çıkması hamileliğe işaret umarım öyledir hayırlısı 🥰

Canım sabah ilk idrarla yap daha çok erken ama silik çıkması hamileliğe işaret umarım öyledir hayırlısı 🥰
İnşallah 3 senedir uğraşıyoruz biz de eşimde ve bende hiç bir sıkıntı yok bu ay doktorum bir vitamin verdi olursa onun sayesinde diyorum 🙏🏻

İnşallah 3 senedir uğraşıyoruz biz de eşimde ve bende hiç bir sıkıntı yok bu ay doktorum bir vitamin verdi olursa onun sayesinde diyorum 🙏🏻
Beta artısı olmasa hiç çıkmaz ama en sağlıklısı beklemiş idrarla olan çok kafana takma bi yarın yap testini sonra 4 gün sonra yap koyulaştıysa belli olur zaten suan çok yeni bebeşin umarım senindir

Beta artısı olmasa hiç çıkmaz ama en sağlıklısı beklemiş idrarla olan çok kafana takma bi yarın yap testini sonra 4 gün sonra yap koyulaştıysa belli olur zaten suan çok yeni bebeşin umarım senindir
Çok teşekkür ederim inşallah 🥰🥰

Back