Artimed gebelik testi yalancı pozitif verdi

seminfam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
36
2
1
34
Merhaba hanımlar artimed erken gebelik testim bu şekilde ve kan testim negatifti. Çok üzücü. Lütfen dikkatli olun testlere çokta güvenmeyin kan testi yaptırmadan sevinmeyin

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-14-19-54-27-341_com.android.chrome.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 46
Artımed sever öyle şeylerii
Bu da benden olsun

Eklentiler

• IMG_9194.jpeg
    158,1 KB · Görüntüleme: 40
Benden de yalancı artimed gelsin o zaman. Eczanede sadece bu varmış başka yokmuş alayım falan demeyin. Almayın pişmanlıktır

Eklentiler

• IMG_8401.jpeg
    46,1 KB · Görüntüleme: 34
Ya bu artimedleri toplatmaları lazım artık. Toplu şikayet mi edelim ne yapsak acaba

Ya bu artimedleri toplatmaları lazım artık. Toplu şikayet mi edelim ne yapsak acaba
Yaşadığım yerdeki bütün eczanelerde sadece artmed var yani hem bu kadar hata payı olup hem nasıl bu kadar pazara sahipler bilmiyorum gercekten

Yaşadığım yerdeki bütün eczanelerde sadece artmed var yani hem bu kadar hata payı olup hem nasıl bu kadar pazara sahipler bilmiyorum gercekten
Kesinlikle anlamış değilim. Yazık gerçekten ayıp yaaa. Hadi gebeyken negatif çıkması neyse de, gebe değilken pozitif çıkması nasıl yıkıyor umutları

Benimde 4 yıldır olmuyordu sebepsiz dendi hatta doktor bu 3-4 ay olmazsa tüp deneyelim dedi bizede çok iyi anlıyorum seni inşallah Allah kolaylıkla bizi bebeklerimize kavuşturur

Benimde 4 yıldır olmuyordu sebepsiz dendi hatta doktor bu 3-4 ay olmazsa tüp deneyelim dedi bizede çok iyi anlıyorum seni inşallah Allah kolaylıkla bizi bebeklerimize kavuşturur
İnşallah size gerek kalmaz. Hiç böyle bir süreç yaşayacağımı dusunmemistim ama daha fazla neyi bekleyeceğim ki dedim. Olacak olan olurdu diye düşünüyorum. Hsg cekindim histersokopi yapıldı yumurtlamalarim düzenli ama kısmet olmadı. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Eklentiler

• IMG_4245.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 21
Kan vermeden sevinmeyinde üzülmeyin de inşallah hayırla nasip olur istediğiniz
Adet gecikmesinin 13 günü bugun bu zamana kadar defalarca yaptım yokdu 8 gün kan verdim negatifdi somuca göre dünde doktor tarlısal verdi her ihtimale karsı test yapıyım dedim beni muallakda koydun ilaçda kullandım cünkü iki defa

Eklentiler

• image.jpg
    163,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…