Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden de yalancı artimed gelsin o zaman. Eczanede sadece bu varmış başka yokmuş alayım falan demeyin. Almayın pişmanlıktır
Yaşadığım yerdeki bütün eczanelerde sadece artmed var yani hem bu kadar hata payı olup hem nasıl bu kadar pazara sahipler bilmiyorum gercektenYa bu artimedleri toplatmaları lazım artık. Toplu şikayet mi edelim ne yapsak acaba
Kesinlikle anlamış değilim. Yazık gerçekten ayıp yaaa. Hadi gebeyken negatif çıkması neyse de, gebe değilken pozitif çıkması nasıl yıkıyor umutlarıYaşadığım yerdeki bütün eczanelerde sadece artmed var yani hem bu kadar hata payı olup hem nasıl bu kadar pazara sahipler bilmiyorum gercekten
Kesinlikle öyleKesinlikle anlamış değilim. Yazık gerçekten ayıp yaaa. Hadi gebeyken negatif çıkması neyse de, gebe değilken pozitif çıkması nasıl yıkıyor umutları
Kendime verdiğim son aydı tüp bebeğe basliycaz adet sonrası onda da test kullanmayı düşünmüyorumTrendyoldan surelab vardı toplu aldım memnun kaldı
2 aşılama olumsuz sonuçlandı. Sonrasin 6 ay yumurtlama testleriyle denedik. Olmadı. Sebepsiz infertilite ne eşimde ne de bende hiç bir problem yok ama olmadı 4 senedirDoktor mı dedi tüpbebeğe geçmeniz gerekli diye
İnşallah size gerek kalmaz. Hiç böyle bir süreç yaşayacağımı dusunmemistim ama daha fazla neyi bekleyeceğim ki dedim. Olacak olan olurdu diye düşünüyorum. Hsg cekindim histersokopi yapıldı yumurtlamalarim düzenli ama kısmet olmadı. Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versinBenimde 4 yıldır olmuyordu sebepsiz dendi hatta doktor bu 3-4 ay olmazsa tüp deneyelim dedi bizede çok iyi anlıyorum seni inşallah Allah kolaylıkla bizi bebeklerimize kavuşturur
Benden de yalancı artimed gelsin o zaman. Eczanede sadece bu varmış başka yokmuş alayım falan demeyin. Almayın pişmanlıktır
Artımed sever öyle şeylerii
Bu da benden olsun
Kan vermeden sevinmeyinde üzülmeyin de inşallah hayırla nasip olur istediğinizAlttaki dün aksam üstteki sabah yaptım suan üzüldüm
Adet gecikmesinin 13 günü bugun bu zamana kadar defalarca yaptım yokdu 8 gün kan verdim negatifdi somuca göre dünde doktor tarlısal verdi her ihtimale karsı test yapıyım dedim beni muallakda koydun ilaçda kullandım cünkü iki defaKan vermeden sevinmeyinde üzülmeyin de inşallah hayırla nasip olur istediğiniz