Artimed gebelik testi ve dıpıll gebelik testi lutfen bakarmisiniz

kucukmafya123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
560
311
18
36
Slm hanimlar adetim 6 gun gecikti bundan birkac gun once artimed gebelik testi yaptim hep silik pozitifti dun esime artimedden baska test al dedim malesef bulamamis artimed getirmis neyse mecbur yaptim silik cizgi cikti bugunde baya sinirlendim artik ciktim disari 3 tane test aldim hicbifi artimed degil. Bir tanesini yaptim dıpıll gebelik testi adi bundada cikti ama istedigim koyulukta degil aksamda diger ikisini yapicam insallah sorum bu testler yanlis olabilirmi

Buda bugunku yaptigim dıpıll gebelik testi

Eklentiler

• 20230913_181855.jpg
    20230913_181855.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 1.468
Insallah canim ya 6 gun gecikmeyle daha koyu olmasini bekledim ama artimedle yaptiklarim daha silikti.rabbim isteyen herkese saglik sihatli hayirli evlatlar nasip etsin insallah cevabiniz icinde cok tesekkur ederim🙏

Kız var ya daha ne kadar net çıksın 🤣 geç yumurtlamış olabilirsin yani bir kan ver canım sağ salim kucağına al inşallah 🙏
Eczaciya artimed gebelik testimi gosterdim silik cizgi negatif dedi bizim icin ondan aldigim testi yaptim o sebeple kipkirmizi bekledim ay😂😂😂 aynen canim gec yumurtlama olabilir saka gibi ama yumurtlama akintimi takip ettim ama yumurtlama gunumde goremedim aksine adet gunumde gordum birde gogus hassasiyeti agrisida ozmanlar basladi.amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏randevu aldim ama bi ongun sonraya anca bulabildim.

Eczaciya artimed gebelik testimi gosterdim silik cizgi negatif dedi bizim icin ondan aldigim testi yaptim o sebeple kipkirmizi bekledim ay😂😂😂 aynen canim gec yumurtlama olabilir saka gibi ama yumurtlama akintimi takip ettim ama yumurtlama gunumde goremedim aksine adet gunumde gordum birde gogus hassasiyeti agrisida ozmanlar basladi.amin canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🙏randevu aldim ama bi ongun sonraya anca bulabildim.
Eczaneci.net olmadığı için bir şey diyemez tabi kan falan verdinmi peki canım sağ salim kucağına al inşallah canım 🤲

Aynen canim dogru diyorsun en kisa zamanda vericem insallah.iyi dileklerinde icinde cok teskkur ederim canim amin insallah🙏

Belirtilerin nelerdi canım
Benim belirtiler soyleydi canim yumurtlama gununde seffaf akinti gormedim ama o gunden sonra surekli akintim oldu bazen sut gibi bazen krem gibi adet gunumde seffaf akinti gordum ama ona anlam veremedim hala koku hassasiyeti basladi burnuma degisik degisik kokular geliyordu bariz ben giris katta oturuyorum cam acik oluyordu disradan gecenlerin parfum kokusu geliyordu tam komediydi birde migde bulantisi ara ara cok severek yedigim seylerden diksindigimi farkettim birde kimisinin yumurtlama gunu basliyor gogus hassasiyeti ama bende sade buyume vardi agri yoktu taki adet gunume kadar o gun basladi gogus agrim hala daha aciyor benim hatirladiklarim bunlar canim insallah anlatabilmisimdir 🙏

Adetten sonra belirtilerin başladı değilmi canı önce sadece akıntı vardı
Aynen aynen canim sadece akinti ve bide sik idrara cikma diger belirtiler adet gunu ve sonrasinda basladi bende burda surekli takip ediyordum hatta yumurtlama gunu seffaf akintiyi goremeyince bide gogus hassasiyeti olmayinca dedim kesin bu ay bisey yok birde adete bir gun kala erken gebelik testi almistim inanirmisin tertemiz negatifti erken gebelik testleri bence pek dogru sonuc vermiyor hem para tuzagi hemde bende cikmadi 15 20 liralik testler daha net cikariyor canim test yaparsanda adetini enazindan bir gun gecsin canim dedigim gibi benim belirtiler adet gunu baslamisti

Aynen aynen canim sadece akinti ve bide sik idrara cikma diger belirtiler adet gunu ve sonrasinda basladi bende burda surekli takip ediyordum hatta yumurtlama gunu seffaf akintiyi goremeyince bide gogus hassasiyeti olmayinca dedim kesin bu ay bisey yok birde adete bir gun kala erken gebelik testi almistim inanirmisin tertemiz negatifti erken gebelik testleri bence pek dogru sonuc vermiyor hem para tuzagi hemde bende cikmadi 15 20 liralik testler daha net cikariyor canim test yaparsanda adetini enazindan bir gun gecsin canim dedigim gibi benim belirtiler adet gunu baslamisti
Ben bugün yaptım canım adet gunumden bir önceki gün bugün kahverengi lekelenme oldu bende test alıp yaptım çok silik çıktı belli belirsiz adetten önce yaptığım için mi aceba böyle

Back