• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed gebelik testi silik çizgi lütfen daha önce kullananlar bakabilir mi ? ❤️

rabrossa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler🥲 bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi? ❤️
image.jpg

Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler🥲 bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi? ❤️Eki Görüntüle 3528262
Artımed strip test erken gebelik testi kaset test hepsini kullandım ve hepsi yalancı pozitif kuruma çizgisi çıkardı. Başka markayla deneyin inşallah vardır 🥰

Artımed strip test erken gebelik testi kaset test hepsini kullandım ve hepsi yalancı pozitif kuruma çizgisi çıkardı. Başka markayla deneyin inşallah vardır 🥰
Çok teşekkür ederim bir umut buraya yazdım . Yarın başka bir marka alıp deneyeceğim umarım gelmiştir minnoş ❤️❤️❤️

Herkese merhaba umarım gören kişiler cevap verirler🥲 bu ay hayıt tohumu çayı içti ve ovu lasyonumu takip ettim ayni zamanda pcos um var. Alttaki testime bakabilir misiniz? Artımed test yaptım regly me 4 gün var. 1 kaç saat sonra baktığımda çok belirgin ikinici çizgi vardı. Daha önce bunu yaşayan varsa yazabilir mi? ❤️Eki Görüntüle 3528262
Daha önce bu testlerden yaptım ama sonucundan emin olmamıştım birkaç saat kuruma cizgisi olabiliyor önerim erken gebelik testlerinden yapmanız fakat sağlık ocağına gidip beta-hcg değerinize baktırabilirsiniz en doğru sonuç öyle oluyor çünkü

Back
X