• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi kmo133
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kmo133

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
15
1
1
29
Kızlar 5 gün var regl olmama. Yaklaşık 2 senedir deniyorduk ama rahimde polip olduğu için olmuyordu. Ameliyat oldum polipleri aldırdım bu ay tekrar ilk denememiz. Dayanamadım 5 gün kala test yaptım akşam iş çıkıyo 18.30 gibi. Silik bir çizgi var gibi ama güvenemedim artımed hakkındaki yazıları duyunca.

Eklentiler

• IMG_9735.jpeg
    IMG_9735.jpeg
    138 KB · Görüntüleme: 40
Lütfen sabah ilk konsantre idrarla farklı bir test yapın days doctor marka da olmasın ya da kan verin

Predoctordu sanirim yazilisi. Ben en dogru sonuclari ondan aldim. Onu deneyin. Artimed bende hep yanlis silik pozitif cikariyor.

Lütfen sabah ilk konsantre idrarla farklı bir test yapın days doctor marka da olmasın ya da kan verin
Farklı erken gebelik testim yok aynı testten vardı eczanede 2 tane aldım. Normal kaset testim var bitane de ama onda çıkar bi daha bilemedim

Artik hicbirine guvenemeyecegiz desenize. 😐
Malesefki en garantisi kan vermek ama işte insan dayanamıyor yaptım bende yüne böyle sonuç var ve yine yalancı pozitif değildir umarım. 5 günüm var daha bakalım ne olacak.

Hayirlisi, sagliklisi olsun canim
Amin 🙏🏻 artık yaşımda geliyor 30 malesefki ne kadar kabullenemesemde. Ve 6 yıllık evliyim 1 yılı geçti denemelerimiz 2 sene olacak neredeyse o yüzden artık 2 ay daha deneyip olmazsa tedavi olacağız sanırım.

Amin 🙏🏻 artık yaşımda geliyor 30 malesefki ne kadar kabullenemesemde. Ve 6 yıllık evliyim 1 yılı geçti denemelerimiz 2 sene olacak neredeyse o yüzden artık 2 ay daha deneyip olmazsa tedavi olacağız sanırım.
Yuksek protein dusuk karbonhidrat agirlikli saglikli bir beslenme ile beraber deneyin canim cift olarak. Ben 4 yilda 2 kere gebe kaldim ikisinde de o diyeti yapiyordum. Sekersiz,paketsiz beslenme ozellikle cok etkiliyor.

Back