Gebeliğini artimed erken gebelik testiyle öğrenen var mı ? Benim testim bu şekilde ama güvenmiyorum. Belirti olarak mide ağrısı ve yanması var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğeri hangi marka canımBenim de aynısı oldu artimedde çizgi çıktı herkes yalancı cıkarabilir dedi gittim test aldım başka markadan tekrar çizgi çıktıreglime 3 gün var beklemek istiyorum her iki test de böyle
Freely galibaDiğeri hangi marka canım
Ona da iyi değil diyorlarFreely galiba
yani iş sabra düştü değil mi 2 gün daha..Ona da iyi değil diyorlar![]()
Merhaba aynısı bende de oldu sonucunuz ne çıktı acaba ?Gebeliğini artimed erken gebelik testiyle öğrenen var mı ? Benim testim bu şekilde ama güvenmiyorum. Belirti olarak mide ağrısı ve yanması var.
Negatif maalesefMerhaba aynısı bende de oldu sonucunuz ne çıktı acaba ?
Üzülmeyin bugün ben de aynısını yaşadım maalesefNegatif maalesef
Var gibi kuzumKızlar merhaba artımer erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Reglime 3 gün var. 10 gün önce korunmasız ilişkimiz oldu. Sizce hamişmiyim ? Günler geçmiyor ki gecikme takip edebileyim
Eki Görüntüle 3544278
Benim artimed bu şekildeyken kan testim negatif çıktı maalesef. 2 gün sonra başka bir markayla deneyin.Kızlar merhaba artımer erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Reglime 3 gün var. 10 gün önce korunmasız ilişkimiz oldu. Sizce hamişmiyim ? Günler geçmiyor ki gecikme takip edebileyim
Eki Görüntüle 3544278
Sanmıyorum canım olsaydı kan testinde regle 3 gün kala çıkardı az da olsa. Belki geç yumurtlama gördüysen bilemem tabiKan testi verdim 0.100 çıktı negatif maalesefbakalım belki adet günüme durumlar değişir
![]()
Sanmıyorum canım olsaydı kan testinde regle 3 gün kala çıkardı az da olsa. Belki geç yumurtlama gördüysen bilemem tabi
Bu teste güvenme lütfen. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Mutlaka başka markayla dene. Benim aynı şekilde çizgi çıktığında kan testim negatiftiSizce gebelik varmı artimed gebelik testi
Yia benim adetler düzensiz ve günlerim geçti 4 test tutum iki artimed diyer ikisi farklı çıkmadi ama artı Med kaset test ve erken gebelikte pozitif görünüyor şaşırdım kaldımBu teste güvenme lütfen. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Mutlaka başka markayla dene. Benim aynı şekilde çizgi çıktığında kan testim negatifti
Yalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesefYia benim adetler düzensiz ve günlerim geçti 4 test tutum iki artimed diyer ikisi farklı çıkmadi ama artı Med kaset test ve erken gebelikte pozitif görünüyor şaşırdım kaldım![]()