- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Artısı kişinin karakteriyle alakalıdır bence ama eksisi,daha doğrusu rahatsız edebilecek ve herkesin kaldıramayacaği boyutu,çocuk olduğu için eski eşle görüşme mecburiyeti bence,çokça okuyoruz burada,eski eşiyle görüştü vb minvalde sıkıntıları.Bekar bir baba ile birlikte olmanın artıları eksileri ne sizce ?Deneyimli kişilerden yorum alabilir miyim ?
cok dogru soyluyorsunuz, bızede aynı durum var esımın ıkıncı evlılugı ve cocugu var, bızımle degıl sureklı ama hayatının merkez noktası cocugu tabıkı evlat candır ama eşinde ayrı bir önemi olmalı diye düşünenlerdim..Hayatimizin tam icinde boyle bir durum yasaniyor bahsediyim kisaca
Gorumcem bosandi cocugu yoktu biriyle tanisip asik oldu adamin 4 yadinda kizi var ve velayet babada..gorumceme cok soyledik cocukla ugrasmak zor helede annelik duygusunu yasamadan baska bi cocukla ayni evi paylasmak bakip buyutmek..gorumcem seviyorum dedi baska bisey demedi kucucuk cocuk bakarim sonucta sevdigim adamin cocugu dedi
Evlendiler adam cocuguna deli oluyor surekli her an karisi yok gibi tum ilgi sevgi alaka cocukta evliligin ilk 10 gunu bitti ve sorunlar basladi cocuk korkuyo diye geceleri kalkip kalkip cocugun odasinda onla uyuyomus hafta sonlari hep cocukla..gorumcemin mutlulugu 10 gun surdu kaynana uzakta olmasina karsi surekli kontrol etmeye calisiyomus aman iyi davran gibisinden tembihliyomus adam ise cocugum herseyden once gelir diyormus oysa tum karsi cikmalara gogus gerip cok seviyolardi
Herkes bir olcak degil ama konu ikinci evlilikse enine boyuna dusunmek lazim ve asiktan biraz daha fazla mantik devreye girmeli diye dusunuyorum iyice dusunup tartin cocuklari sevmek ayri sorumluluk alip hayatina dahil etmek apayri
karşı taraftan yaşanan bir aldatma.Zaten boşanmış biriyle evlenilecekse sorun her zaman karşı tarafta oluyor.
annede çocuklar cnm sadece tatillerde işte daha arkadaşız ama flört dönemi falan işte. aklım karıştıcok dogru soyluyorsunuz, bızede aynı durum var esımın ıkıncı evlılugı ve cocugu var, bızımle degıl sureklı ama hayatının merkez noktası cocugu tabıkı evlat candır ama eşinde ayrı bir önemi olmalı diye düşünenlerdim..
asla laf söyletmez, onun önüne dünyaları serer varmış yokmuş dinlemez, her yere onunla gitmek-herşeyi onunla yapmak ister vs..
ama biz dengeyi oturtduk, cocuk annesi ile kalıyor bize geldiğindede bana bir yükü yok.
birlikte de birşeyler yaptığımız oluyor ama eşimle başbaşa iken daha mutluyum.
ben kendi adıma ablayım onun için, annelik yapmam yapamam, bir gün kendi evladım olursa annelik güdülerimi onun için saklıyorum.
her cocuk masumdur-her evlat anne babası için candır ama kan bagınız yoksa bazen size fazlalık gibi gelebiliyor, hıç olmasaymıs dediğiniz anlar bile oluyor-ama sonra onun gunahı yok deyıp gecıstırıyorsunuz. tabı bu cocugun karakterıne, esın sızınle ve cocuguyla olan ılıskı dengesıne, ve sızın karakterinize göre değişkenlik gösteren bir durumda olabılıyor.
karşı taraftan yaşanan bir aldatma.
ben sordum o zaman söyledi ndn ayrıldın dediğim de sadece aldatma dedi ki ne ben detayını sordum ne de o anlattı detaylıca.Eminim öyledir.
Adam mı söyledi bunu? Yoksa etrafta milletin ağzına sakız mı olmuş? Çocuklarının annesiyle ilişkisini mahremini ortaya döken adama erkek demem. Kaldı ki adamın iftira attığını düşünüyorum.
Haydi doğru olsa bile insan çocuğu hatırına bunu ötede beride konuşmaz. Çocuk büyüdüğünde üvey anne ya da etraftan biri senin annen k.şarın tekiydi derse yüzüne????
Bu adam bariz g.vat olmuş. Aile hayatı milletin diline sakız adam g.vattır kardeşim.
ben sordum o zaman söyledi ndn ayrıldın dediğim de sadece aldatma dedi ki ne ben detayını sordum ne de o anlattı detaylıca.
bence fazlasyla varCidden inandınız mı?
Ben hiiiç zamnetmiyorum. Aldatan çocuklu kadın Yalçın Çakır'daki tipler dışında Türk topraklarında pek görülmüş bir olay değil.
ben sordum o zaman söyledi ndn ayrıldın dediğim de sadece aldatma dedi ki ne ben detayını sordum ne de o anlattı detaylıca.
ben bunun aksi olan tek bir örnek gördüm,ama on kışıden 9' sneın dediğin gibi,birde içgüdüsel bişey galiba,uvey anneye çocuğumu ezdırmem gibilerınden extra ilgi gösteriyorlar,ee o zaman karınızınla iyi geçinınde boşanmayın çocuğunuzua bu kadar düşkünsün demezler mı ınsanaHayatimizin tam icinde boyle bir durum yasaniyor bahsediyim kisaca
Gorumcem bosandi cocugu yoktu biriyle tanisip asik oldu adamin 4 yadinda kizi var ve velayet babada..gorumceme cok soyledik cocukla ugrasmak zor helede annelik duygusunu yasamadan baska bi cocukla ayni evi paylasmak bakip buyutmek..gorumcem seviyorum dedi baska bisey demedi kucucuk cocuk bakarim sonucta sevdigim adamin cocugu dedi
Evlendiler adam cocuguna deli oluyor surekli her an karisi yok gibi tum ilgi sevgi alaka cocukta evliligin ilk 10 gunu bitti ve sorunlar basladi cocuk korkuyo diye geceleri kalkip kalkip cocugun odasinda onla uyuyomus hafta sonlari hep cocukla..gorumcemin mutlulugu 10 gun surdu kaynana uzakta olmasina karsi surekli kontrol etmeye calisiyomus aman iyi davran gibisinden tembihliyomus adam ise cocugum herseyden once gelir diyormus oysa tum karsi cikmalara gogus gerip cok seviyolardi
Herkes bir olcak degil ama konu ikinci evlilikse enine boyuna dusunmek lazim ve asiktan biraz daha fazla mantik devreye girmeli diye dusunuyorum iyice dusunup tartin cocuklari sevmek ayri sorumluluk alip hayatina dahil etmek apayri
bu aldatan adamlar uzaylılarla yatmıyorya,fazlasıyla değil,aynı oranda var,araştırmalar söylüyor zaten,kadınmı ıthal edıyor bu aldatan erkekler??yıne evlilerle yaıpyor çoğu,bekarlar hazırda beklemıyor evli adamları,eee kımle yapıyorlar bu işi????herkes homoseksuel olmadığa görebence fazlasyla var
onun tarafından aldatma dedi ve devamını ben sormadım oda anlatmadıAdam aldatıldım dememiş ki ama
sen esınle basbasa olmak ısteyeceksın yanınızda sureklı bır cocuk olacak, cocugun yanında mesafelı olmak zorundasın, cocuga laf soyleyemezsin-hep anlayıslı-sıcakkanlı-ılgılı olmak zorundasın, annesı hep hayatınızda olacak-cocuk eve gelınce etrafı dagıtacak-yemek yemeyecek-bazen senı kızdıracak hareketlerde bulunacak falan fılan kendı cocugun olmadıgından senın ıcın dısardakı bır cocuktan farkı olmayacak ve sabrını zorladıgı anlar olacak.bunlara katlanabılırım dersen yola devamannede çocuklar cnm sadece tatillerde işte daha arkadaşız ama flört dönemi falan işte. aklım karıştı
Çok buyuk risk. Aşık degilsen hic bulasma derim
sen esınle basbasa olmak ısteyeceksın yanınızda sureklı bır cocuk olacak, cocugun yanında mesafelı olmak zorundasın, cocuga laf soyleyemezsin-hep anlayıslı-sıcakkanlı-ılgılı olmak zorundasın, annesı hep hayatınızda olacak-cocuk eve gelınce etrafı dagıtacak-yemek yemeyecek-bazen senı kızdıracak hareketlerde bulunacak falan fılan kendı cocugun olmadıgından senın ıcın dısardakı bır cocuktan farkı olmayacak ve sabrını zorladıgı anlar olacak.bunlara katlanabılırım dersen yola devam
baba farklı bırsey annelerının yerıne es olmak farklı sıze aynı tutumu sergılemeyebılırler..aşık değilim sadece beğeni ufak br hoşlantı
fazlasıyla öyle ama çocuklar çok uyumlu . birebir tanışmasam da babaları ile olan davranışları falan belli ediyor