- 25 Aralık 2023
- 171
- 19
- 18
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
-
Bu arada bu çizgi hemen çıktı bekleme vs yokKızlar bugün adet günüm fakat olmadım elimde artımed kaset test vardı yaptım böyle çıktı ama artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar sizce öyle mi bu arada belirti olarak hiç bir şeyim yok sadece sarı akıntım var baya Hemde o da enfeksiyon olabilir diye düşündüm daha önce enfeksiyon olduğumda sadece beyaz akıntım çoğalırdı şimdi sarı acaba belirti diyebilir miyiz
Silikte olsa çizgi var canım haberdar et kan verirsenKızlar bugün adet günüm fakat olmadım elimde artımed kaset test vardı yaptım böyle çıktı ama artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar sizce öyle mi bu arada belirti olarak hiç bir şeyim yok sadece sarı akıntım var baya Hemde o da enfeksiyon olabilir diye düşündüm daha önce enfeksiyon olduğumda sadece beyaz akıntım çoğalırdı şimdi sarı acaba belirti diyebilir miyiz
Pazartesi olmazsam nasip olursa o zaman kan vereceğim 4 gün varken vermiştim 2 çıkmıştıÇift çizgi görünüyor emin olmak için kan testi verin
Pazartesi olmazsam Allah’ın izini ile vereceğim sizce bu teste güvenmeli miyimSilikte olsa çizgi var canım haberdar et kan verirsen
Canım hemen çıktıysa eve kuruma değildir birde adetlerin hep günü gününemidirPazartesi olmazsam Allah’ın izini ile vereceğim sizce bu teste güvenmeli miyim
Evet 28den 28 ine oluyorum Allahım sesimi duydu güzel rabbimCanım hemen çıktıysa eve kuruma değildir birde adetlerin hep günü gününemidir
Pazartesi vereceğim inşallah olmazsamÇift çizgi görünüyor emin olmak için kan testi verin
Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif kadar test yanlış yaniii boşuna para verip almayın benceKızlar bugün adet günüm fakat olmadım elimde artımed kaset test vardı yaptım böyle çıktı ama artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar sizce öyle mi bu arada belirti olarak hiç bir şeyim yok sadece sarı akıntım var baya Hemde o da enfeksiyon olabilir diye düşündüm daha önce enfeksiyon olduğumda sadece beyaz akıntım çoğalırdı şimdi sarı acaba belirti diyebilir miyiz
Negatif mi çıktıKızlar bugün erken gebelik testi yaptım negatif kadar test yanlış yaniii boşuna para verip almayın bence
Yumurtlama gününü değerlendirdiysen yada denk geldiyse eğer doğrudur bu sonuç.Kızlar bugün adet günüm fakat olmadım elimde artımed kaset test vardı yaptım böyle çıktı ama artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar sizce öyle mi bu arada belirti olarak hiç bir şeyim yok sadece sarı akıntım var baya Hemde o da enfeksiyon olabilir diye düşündüm daha önce enfeksiyon olduğumda sadece beyaz akıntım çoğalırdı şimdi sarı acaba belirti diyebilir miyiz
Ben artimed ile öğrendim yalancı pozitiflik oluyor diye yorumlar okudum benim sonradan belirginlesmisti hatta. Erken gebelik testini de bir gün sonra yapmıştım onda hemen çıkmıştı. 13 haftalık hamileyimKızlar bugün adet günüm fakat olmadım elimde artımed kaset test vardı yaptım böyle çıktı ama artımed yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar sizce öyle mi bu arada belirti olarak hiç bir şeyim yok sadece sarı akıntım var baya Hemde o da enfeksiyon olabilir diye düşündüm daha önce enfeksiyon olduğumda sadece beyaz akıntım çoğalırdı şimdi sarı acaba belirti diyebilir miyiz
Evet çizgi var canım kanla keşinleştir hayırlı olsunKızlar iki gün önce kanda negatif gördüm. İçime doğuyoda gece rüyamdada hamile olduğumu öğreniyordum doktorda bilmiyorum regl olmdığım için ve bel ağrısı şüphem olunca dedim tekrar test yapıyım ve saniyeler içinde diğer çizgide çıktı napmalıyım markası predictor eraly
İli gün önce. Negatifti knda aildeki doktor regl olmazsan tekrar kan ver demitşi dün gecede rüymda hamile oldupu öğreniyordum tekrar yaptım ilk sanşyesinde belirdi bu marka çok gğvenilirmiş yarın tekrar kan bericem artıkEvet çizgi var canım kanla keşinleştir hayırlı olsun
Evet canım tekrar kan ver ve varsa birde kaset testle deneİli gün önce. Negatifti knda aildeki doktor regl olmazsan tekrar kan ver demitşi dün gecede rüymda hamile oldupu öğreniyordum tekrar yaptım ilk sanşyesinde belirdi bu marka çok gğvenilirmiş yarın tekrar kan bericem artık
Elimde var öyle yapacağım çünkü beta 24 saate bir artıyormuş varsa. Bile inşallah vardırEvet canım tekrar kan ver ve varsa birde kaset testle dene
İnşallah vardır canım yaparsan etiketle beni bakalımElimde var öyle yapacağım çünkü beta 24 saate bir artıyormuş varsa. Bile inşallah vardırteşekkür ederim ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?