artıkkk saldımm kendimii ne ateş ölçerim ne ovulasyon testii bebek için uğraşmayacağı

masal01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
342
3
ben artık cok sıkıldım kızlar boyle olunca zaten olacagı varasad olmaz saldıım gariii

evet arkadaşlar siz ne durumdasınız ben stres yapmıcam artık başarabılırsem erkekelr ne rahat ne gusel yaa

stresini atmış olman güzel.Umarım bu rahatlık anında bebişin seni bulur. Psikolojik olarak rahatlamak en iyisi.

evet canım bende salanlardanımm aynen ne ateş ölçüyorum nede test yapıyorum beklemedeyimm açıkçası istekte var ama beklemiyorum da iyice umutsuz oldumm olursaa çokkk şaşırırıımmm

bunu aynen bende uygulayacagim aralik ayindan itibaren...yani ne yum.gününe önem vereceyim nede baska birseye......bende 1sene 2 aydan beri deniyorum olmuyo bebeyimiz....bu ayda yum.günü denicem son olarak.....insanin piskolojisini bozuyo bazi yöntemler..yum.günü ates ölcme vs..vs...kafamçokkarıştı

en güzelini yapmışsın canım ya ben 1 yıl salmıştım yarın dr gidicemm fazla salmıyım dedimm :ecrin_bebek:

en mantikli cözüm bencede. bosverin kizlar takmayin kafaniza sadece bol bol dua edin... allah yardimiciniz olsun

merak ettim arkadaşlar madem ateş ölçme, ovulasyon testi yapmışsınız neden doktora gitmiyor sunuz?
bebek istemeden önce hem ben eşim kontrolden geçtik hiç bir sorun yoktu. 8. ayda da olmayına doktora gittik önce eşimin spermlerinin büyük bir hızla sıfıra yaklaştığını öğrendik. sonra benim hormonlarımın bozulduğunu.. hiç bir şey yokken ikimizde infertil olarak değerlendilikdik. ben de sizin aşamalarınızdan geçtim. ne kadar zor oldupunu biliyorum. ha kafamdan atınca hamile kalınır lafı doğrudur. çünkü stres hormonları etkiliyor ve şu anda benim olduğum gibi yumurtlamayabiliryorsun da. ama kafadan atılabilir mi çok zor. samimi olmak gerekirse ben yapamam. her çocuk gördüğümde içim cız ediyor her gebe gördüğümde içim cız ediyor. kadın doğumcuya gitmak bile istemiyorum bu sebepten. arkadaşlar bakın ben o tetkiklerimi tekrarlamasaydım. şu anda tüp şansım bile olmayacaktı. lütfen tetkiklerini sık sık tekrarlayın. hele sperm sayıları çok daha çabuk değişiyor.

nevi....esimle bende gittik doktora sorun yok dedi....ya basdan saviyorlar yada gercekten sorun yok...sadece zamanini sabirla beklemeliyiz belki

valla bız bebege kararverdiğimizde ikimizdegittik doktora bana vagınal ultrason uyguladı yumurtalıklar rahım normal dedı ıdrar ve kan tahlıllelrımde normaldı ama esımde varıkosel cıktı 10 mılyon sperm sayısı yarın yıne bakılacak ve amelıyat gunu alacaz bende 3 aya kadar saldım kendımı ama 10 mılyonladahamıle kalanlar olmuş bızım olmadı 5 ay korunmadık bence hiiiç takmayınn kıslarr keyfıne bırlıkte olun eslerınızle o zaman gelıo beebişş

slm arkadaşlar bende ebeye gittim süt buharına oturttu üstüne battaniye falan örtüyolar üşütmemek gerekiyormuş kendini sıcak tutacakmışsın ben yaptım sonucu bu ay belli olacak bu arada streste çok etkiliyor oluruna bırakın ama eş çektirmeyide düşünebilirsiniz:içelim:

Cok kafaya takinca hicbirsey olmaz, herseyi oluruna birakmak lazim, Rabbim ol derse hersey olur, ama o istemezse hicbirsey olmaz arkadaslar..Herseyin hayirlisi, bende ovulasyonu falan hic yapmiuorum artik, eskiden annelerimiz bunlari takip ederek mi hamile kaldi, yoq..Allahim herkeze hayirli evlat nasip etsin.

X