valla kızlar bi saat önce yastık yüüznden cinent gelmiş ve sabahın köründe kalkmış biri olarak süper başlık
şu viskolar nasıl kullanan var mı acaba, bende acil rahat yasık önerisi istiyorum lütfen:gitme:
merhaba hanımlar bende burayı yeni gördüm ve katılayım dedim her halde baştaki yazanlar genç olmalı çünki bende gençken öyle kokuyor falan diye yünlerimi anneme geri vermeye kalkmıştım. iyiki annem aklımı yatırmışta vermemişim şimdi bütün yastıklarım yün yatak yorgan hepsi.arada bir yastıkları makinada yıkıyorum .sonra güneşe döküp sopa vuruyorum mis gibi kabarıyor kuruduktan sonra tekrar yıkadığım yastık kılıflarım koyuyorum .diyeceksinizki bu kadar zahmete değermi .evet değer sağlık için .bir zamanlar silikon yastık kullandım rahatsızlığı bir tarafa terletiyor başın altından kayıyor yorganları terletmesine rağmen ıstmıyor anlıycanız aslında vücudumuz sinyal veriyor ama bizler işin kolayına kaçıyoruz .sağlığımız bozulduğu zaman o beğenmediğimiz yünleri kullanıyoruz. ceza gibi sakın sizde bu hatayı yapmayın. çalışan arkadaşlara önerim etrafta okadar yoksul evtemizliğine giden kadınlar varki .yılda bir kere olsun belli bir ücrete yünlerinizi yaptırın inanın buna değer.vereliniortak
Slm kızlar bende yün yastık kullananlardanım:)
10 yıl önce tüm ailenin yastığını değiştirdim yataş dan elyaf yastıklardan aldım zamanla kirlendi tabi yıkayım dedim yıkadım sonuç topak topak oldu haydiiiiii attığım yastıkları aradım tekrar yorgancıdan yün yastık doldurttum 10 yıldırda yün yastık kullanıyorum yıkıyorum kurutuyorum yaorgancıya verip kattırıyorum çok güzel oluyor bu arada elimde değil yün yastıklarıda teker teker makinede yıkıyorum mis gibi oluyor
yünden asla vazgeçmem.. hele hele elyaf yastığı evime kesinlike sokmam...
bende elyaflardan kurtulup yüne döndüm ama kaz tüyüde fena değil hafifçecik.
elyafın kullanımı gerçektende kolay ama malesef sağlıklı değil.ben de önceden elyaf taraftarıydım ama şimdi öyle düşünmüyorum.
en sağlıklısı yün ve pamuk.
yeni evliyken pamuk ve yün yorganlarımın çoğunu kullanmam ve evde yer kaplamasın diye birilerine vermiştim.
şimdi çok pişmanım.keşke elyaf olanları dağıtsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?