Artık yumurtlama ağrısı yaşamıyorum bu normal mi

miya3307

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
11
2
21
Merhabalar kızlar normalde her ay yumurtlama zamanımı anlardım kasıklarımda şişlik ve ağrı hissederdim bir kaç saat sürerdi bir süredir bunu yaşamadığımı fark ettim geçen seneki kürtajdan sonra özellikle adetlerimde de azalma var iki kez düşük yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum en son bir kaç ay önce kadın doğuma muayene oldum ultrasonla bakıldı bişey demedi fsh 8 lh 2 küsür çıkmıştı. Bu ağrıların olmaması yumurtlamamda sorunu mu gösterir yaşım 31 endişeleniyorum gelecek regl dönemi doktora tekrar gidecem ama benim gibi yaşayan var mı merak ettim

Herzaman akıntı yada ağrı veya başka bir belirti yaşanacak diye bir şey yokki yumurtlama da normal yani her ay aynı olmayabilir ve her ay da yumurtlama görünmüyor bazen zaten o yüzden cok dert etme yumurtlama ağrılı olunca bi özellik taşımıyor mesela cok kadın yumurtlama kanaması yaşıyor ben bu yaşıma kadar hiç yumurtlama kanaması görmedim ama bu benim yumurtlama görmediğim anlamına gelmez misal veriyorum sadece :)

Teşekkür ederim düşüklerden sonra iyice pimpirikli oldum sanırım herşeyde bir sorun varmış gibi gelmeye başladı :)

Teşekkür ederim düşüklerden sonra iyice pimpirikli oldum sanırım herşeyde bir sorun varmış gibi gelmeye başladı :)
Pozitif düşün canım tabi ki başına insanın bişey gelince herşeyi sorgulamaya başlıyor normal ovulasyon testi kullansana hem emin olursun pik olıuor mu diye

Ben de çok net ağrı çekiyorum. Bu olmasa tedirgin olurdum. Fsh 8 ise amh de iyi değildir muhtemelen. Hiç bakılmadıysa bakılsın. Ve başka doktorlarla da görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…