• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yoruldum.... lütfen bakabilir misiniz hanımlar...

ilkimcan07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
9
4
26
29
Merhabalar öncelikte, ben 9 ay önce Doğum yaptım . Kalp hastasıydı bebeğim ve sadece 6 ay yaşayabildi sadece.. 3 ay önce kaybettim. Ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum inşAllah. İyi gelecek umut olacak biliyorum.
1 haftadır çok fazla sol kasık ağrım, bulantım halsizlik vardı. Ve gördüğüm bir rüyadan etkilenip Reglime 6 gün varken test yaptım erken gebelik testi. Silik çıktı. Hani çizgi var fakat silik baya. Bende sağlık ocağında ki ebemize attım sabah kan vermemi istedi gittim aldı. Ve arayıp 14 çıktı yok da diyemem var da diyemem şuan 2 haftalık görünüyor. Haftaya gel bakalım Yükselme var mı regline daha var o yüzden düşük çıkmıştır dedi. başına gelen arkadaşlar var mı çok huzursuzum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 89
  • 2C5A77D8-C91E-4567-9B3E-557079502FEF.jpeg
    2C5A77D8-C91E-4567-9B3E-557079502FEF.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 90
Merhabalar öncelikte, ben 9 ay önce Doğum yaptım . Kalp hastasıydı bebeğim ve sadece 6 ay yaşayabildi sadece.. 3 ay önce kaybettim. Ve tekrar bebek sahibi olmak istiyorum inşAllah. İyi gelecek umut olacak biliyorum.
1 haftadır çok fazla sol kasık ağrım, bulantım halsizlik vardı. Ve gördüğüm bir rüyadan etkilenip Reglime 6 gün varken test yaptım erken gebelik testi. Silik çıktı. Hani çizgi var fakat silik baya. Bende sağlık ocağında ki ebemize attım sabah kan vermemi istedi gittim aldı. Ve arayıp 14 çıktı yok da diyemem var da diyemem şuan 2 haftalık görünüyor. Haftaya gel bakalım Yükselme var mı regline daha var o yüzden düşük çıkmıştır dedi. başına gelen arkadaşlar var mı çok huzursuzum.
Kuzum hayırlı olsun var işte, daha çok yeni diye değerin düşük, merak etme

Var gözünüz aydın bende 40 küsür la öğrendim kimyasaldan şüphelendiler ama gayet güzel arttı değerim sizin de artacaktır inşallah

Başınız sağolsun Rabbim bidaha böyle bi acı yaşatmasın . Ben de gördüm çizgiyi var bence canım daha çok yeni gibi o yüzden düşüktür değer 🤗

Bata 2 varken 156 cikmisti benimde sizinkide erken olmasina ragmen var yani 10 uzeri gebelik diyorlar. Saglikla gelir insallah

Bata 2 varken 156 cikmisti benimde sizinkide erken olmasina ragmen var yani 10 uzeri gebelik diyorlar. Saglikla gelir insallah
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşAllah... kasık ağrım devam ediyor insan korkuyor işte belirsizlik çok zor.. ben oğlum 6 ay yoğun bakımda yatarken de hep belirsizlik içinde geçti günlerim şimdide öyleymiş gibi sanki ebe de şuan var da diyemem yok da ama yeni 2 hafta falan deyip kafamı Allak bullak etti

Benim adetime 3 gün kala 10 çıkmıştı

Çok teşekkür ederim cevabınız için inşAllah... kasık ağrım devam ediyor insan korkuyor işte belirsizlik çok zor.. ben oğlum 6 ay yoğun bakımda yatarken de hep belirsizlik içinde geçti günlerim şimdide öyleymiş gibi sanki ebe de şuan var da diyemem yok da ama yeni 2 hafta falan deyip kafamı Allak bullak etti
Intetnette degerler oluyor hafta hafta demekki ona tekabul ediyor. Bide herkesin degerleri ya da yerlesmesi farkli oluyor normal. Cok endiseliyseniz 2 gun sonra tekrarlayin kan testini artacak mi

öncelıkle başınız saolsun inşallah degerınız yukselır bende 6 gun kala kan tahlılı ıle ogrenmıstım benım baya yuksek cıkmıstı
ınsallah güzel bir haber alırsınız güzel sağlıklı şekilde ilerler :)

öncelıkle başınız saolsun inşallah degerınız yukselır bende 6 gun kala kan tahlılı ıle ogrenmıstım benım baya yuksek cıkmıstı
ınsallah güzel bir haber alırsınız güzel sağlıklı şekilde ilerler :)
Aminn Allah razı olsun çok sağolun.
Kasık ağrısı regl olacakmışım gibi sanki olunca insan korkuyor . Bat 5 gün var üstelik. Sanır M yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum

Aminn Allah razı olsun çok sağolun.
Kasık ağrısı regl olacakmışım gibi sanki olunca insan korkuyor . Bat 5 gün var üstelik. Sanır M yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum
cok stres yapma canım kendıne daha çok başkı yaparsın sakin ol yükselir umudunu kaybetme

Hayırlı olsun erken olduğu için bta düşük çıkmış..

çok teşekkür ederim insan korkuyorum işte üstelik bende sağlıkçıyım ama terzi kendi söküğünü dikemiyor sol kasık ağrım sanki her an regl olacakmışım gibi korkuyorum . Var biliyorum ama işte... 😔 bir 3 ay önce bebeğimi kaybedince endişeliyim
Basiniz sagolsun rabbim onun dunya rizkini bu kadar kilmis. En guzel yaniyla size acinizi unuttaracak bi evlat nasip olsun insallah

Back