Artık yıldım yoruldum bu enfeksiyondan

Meyra6144

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
25
7
28
Uzun olcak ama kusuruma bakmayin ben 29 yaşımdayım kendimi bildim bileli hep enfeksiyonum vardı ama hic acillik olmuyodum bol su iciyodum antibiyotik ile hafifliyodu bekarken simdi ise 2 senedir evliyim evliligim 5.ayında adet dışı kocaman pıhtılı et gibi kanamam oldu sebebi ne halen bilinmiyor o kanamada gece yogun olunca elim ayagim titremeye basladi özel hastaneye acile gittik alttan doktor bakamadı kandan bisey göremiyorum ki doktor aleti soktuktan sonra doktorun üstü bile kan revan oldu basim dönmeye ayaklarimin altindan yer kaymaya basladi ayakta duramiyodum doktor ben seni eve yollayamam yatış yapıldı ben gece boyunca hep koczman pıhtili kanama yasadim doktorlar bana bisey yapmadilar kanimi kesecek sabah kadin dogum doktoru dogum haneye goturdu beni catalda yere löp löp pıhtı atiyorum artik halim yok icime biseyler sokup cıkıyo bende avaz avaz bi bagiris neyse odaya aldilar ama doktor gelip te bi aciklama yapmadi be bi antibiyotik ne rahmin toparlanmasi kansizlik icin ilac hic bisey vermediler resmen param ile eziyet cektim o gun bugundur surekli ilerleyen tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu cekiyorum bebek dusunuyorum bu halde nasil olcak onuda bilmiyorum aşılama yada tüp bebekle olcak oda ben tuvalete gidip kanlı idrar yapmaktan yanmalardan surekli sıkismalardan yoruldum disari gezmeye uzaga gidemiyorum gittigim yerde tuvalet olcak geceleri tuvaletimi bile tutamiyorum bazen cok utaniyorum mesanem tam bosalma olmuyo bastirinca karnim agriyo psikolojim iyice bozuldu

Cok gecmiş olsun oncelikle bu anlattıkların aslında cok ciddi hayat kaliteni dusurecek sıkıntılar bunlar geçmeden cocuk dusunme derim. Bu adet dışı pıhtının ne oldugunu ve tekrar etmemesi için iyi bir kadın dogumcuya git araştırma hastaneleride detaylı bakar aslında ama istersen özele de gidebilirsin. Patoloji alınması gereken bir durum olabilir.
İdrae yolu enf içinde üroloji dr gitmen lazım. Daha once cektirmediysen mutlaka bir üriner doppler çektir. Böbrek ve mesaneye detaylı bakılsın. Böbrekte taş kum vs de bu sorunlara yol acar diye biliyorum cunku.
Belki bunları yapmıssındr ama yinede yazayım dedim. Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Maydonoz suyu ve sogan suyunu da bitkisel kür olarak kullanabilirsin bnce içebiliyorsan. İkiside hem idrar yollarına hem kadın hast iyi geliyor

Gittigim doktorlar kültür testi istiyolardı üreme oldu ilac verip yolluyolardi kendi kadın dogum doktorum var yumurtalık takibi icin adet gecikmem icin gidiyodum oda dedi enfeksiyonunu azaltmamız lazım diye orasıda özel pahalı surekli tahlil muayene insanın gücü yetmiyo

Enfeksiyon dediğiniz mantar türevi mi? Enfeksiyondan adet dışı pıhtılı kanama oldugunu hiç duymadım oyle birseye sebep olmaz gibi geliyor bana. Kültür vajina içinden alınıyor. Sizin kanamanız rahim iç dokusu kaynaklı olabilir bunun için ya histeroskopi yapılıp içeriye detaylı bakılacak. Polip miyom vs bunlar var mı ki varsa kanama sebepleridir bunlar. Rahim iç dokusu temiz mi sana bunun bilgisini verdi mi dr? Yumurtalık farklı bir konu

Üriner dopller çektirdiniz mi hiç deyatlı mesane bobrek bakıldı mı?

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin eğer İstanbuldaydanız kendi kadın doğum dr çok memnunum her ne şikayetim olduysa tedavilerinde memnun kaldım

Yumurta catladıgı zaman kanama değilde lekelenme olur bildiğim kadarıyla. Cnm sen bir araştırma hast git o zman adet dısı bu kanamaları anlat muhtemelen histeroskopi vrya patoloji alacaklardır puresedur boyle cunku. Veya sana der ki polip vs var nedeni bu en azından bilirsin. Sebepsiz ara kanama olmaz kesinlikle

Gittim beni ordam oraya yönlendirdiler hastaneye gitmekten artık yorulmuştum haftanın
Her. Günü hastanedeydim en son hematolojiye gittim bi ka hastalığı dedi unuttum dogum yapsan dis bile ceksen hematoloji klinigi olan yerdr yapman lazim ilaclık durum degil dedi doktor en son bebek icin tup bebek uzmanina gittim bu sene doktor kistimin oldugunu gecen sene onun patlamış olma olasığı olabilir yumurta kanamasi leke tarzinda oldu evet ben yine kanamam oluyo diye doltoruma gittim muayenede yumurtam catlamis dedi

ALLAH razı olsun canım çok sağol kimse çekmesin bu derdi düşmanımın bile evet canım
Istanbuldayım

Idrar tahlili yaparken bi ilk idrar bide son idrar baska bi yere yapilip veriyosun gecen sene ben kanamadan hastanede yattıgim doktor hic bir bilgi vermedi şu sebepten oldu diye gece yattım gelip bakmadılar bile sadece bisey yiyip icmem yasak diye serum taktılar o yani

çok ciddi kansızlığınız var muhtemelen. vücutta kansızlık fazlaysa kanama da sürekli ve şiddetli olur.
önce kan sayımınızı yaptırın ve onu düzetin. o yüzden size diş bile çektirsen tehlikeli demişler.
benim de kanımın çok düştüğü bir dönem vardı. laboratuvar doktoru arayıp acil hastayı çağırın ve sakın bir yerini çizmesin bile, hiçbir şekilde kanamaya neden olacak bir şey yaşamadan hastaneye gelmesin demişler.
sizin her anabilim dalının olduğu çapa, cerrahpaşa gibi hastanelere gitmeniz gerekli.
biliyorum hastane süreçleri pahalı ve yorucu ama bahsettiğiniz şeyler farklı yerlerde birbirinden habersiz doktorlarla düzelmez.
komple bir incelemeye girmeniz lazım.

Merhabalar, antibiyotik olarak ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…