Uzun olcak ama kusuruma bakmayin ben 29 yaşımdayım kendimi bildim bileli hep enfeksiyonum vardı ama hic acillik olmuyodum bol su iciyodum antibiyotik ile hafifliyodu bekarken simdi ise 2 senedir evliyim evliligim 5.ayında adet dışı kocaman pıhtılı et gibi kanamam oldu sebebi ne halen bilinmiyor o kanamada gece yogun olunca elim ayagim titremeye basladi özel hastaneye acile gittik alttan doktor bakamadı kandan bisey göremiyorum ki doktor aleti soktuktan sonra doktorun üstü bile kan revan oldu basim dönmeye ayaklarimin altindan yer kaymaya basladi ayakta duramiyodum doktor ben seni eve yollayamam yatış yapıldı ben gece boyunca hep koczman pıhtili kanama yasadim doktorlar bana bisey yapmadilar kanimi kesecek sabah kadin dogum doktoru dogum haneye goturdu beni catalda yere löp löp pıhtı atiyorum artik halim yok icime biseyler sokup cıkıyo bende avaz avaz bi bagiris neyse odaya aldilar ama doktor gelip te bi aciklama yapmadi be bi antibiyotik ne rahmin toparlanmasi kansizlik icin ilac hic bisey vermediler resmen param ile eziyet cektim o gun bugundur surekli ilerleyen tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu cekiyorum bebek dusunuyorum bu halde nasil olcak onuda bilmiyorum aşılama yada tüp bebekle olcak oda ben tuvalete gidip kanlı idrar yapmaktan yanmalardan surekli sıkismalardan yoruldum disari gezmeye uzaga gidemiyorum gittigim yerde tuvalet olcak geceleri tuvaletimi bile tutamiyorum bazen cok utaniyorum mesanem tam bosalma olmuyo bastirinca karnim agriyo psikolojim iyice bozuldu