Artık yemek için çocuk döven insancık.

Orbii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.267
1.799
Daha önce bu konu açıldı mı bilmiyorum. Önceden haberi okumuş çok üzülmüştüm az önce haberlerde görüntülerini izledim müşteriden kalan artık patatesi yemek isteyen çocuğu bir fast food zincirinin müdürü dövmüş.
Çoğunuz duymuşunuzdur zaten ama görüntüler ilk kez yayınlandı ve izleyince içim acıdı gözlerim doldu.
Nasıl vuruyor adam acımadan 1 değil 3 çocuğa birden hepsini dövmüş birinin ağzını kanatmış. araya bir kadın müşteri girmiş çocuğu kurtarmak için ki adamı zor zap etmişler. Kadın olayı büyütmüş Allah razı olsun ortalığı ayağa aldırmış. Çok üzüldüm çocuklar kaçarken falan patateside atmışlar yere ve bir daha gözükmemişler. Biz neden böyle bir toplum olduk. O çocukları bulup yaralarını sarmak isterdim.

Haber açıldı evet,gerekirse siz de açabilirsiniz aynı konuyu ama haber kaynağı ekleyerek haber açmanız gerek,kaynağı olmayan haberler açmak yasak.

Zaten cöpe gidecek o nimetler.Insanlarda birazcik da olsa vicdan diye bisey kalmamis.
En üzücü olanda biz insalar cok ac gözlüyüz. Ac susuz var mi düsünmeden artiklari birakip gidiyoruz. Bunu bulamiyanlar var mi yok mu aklimizin ucuna dahi getirmiyoruz. Kimisi yasamak icin artiklari yer kimisi cöp diye birakir veya atar. Kendimden utandim.

bu bölümde haber içerikli konu açıyoruz. vede bu haberin linkini veriyoruz. yorum şeklinde konu açmak burada yasaktır

Bu bölüme sadece kaynak verilerek haber konulu başlıklar açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…