- 20 Ekim 2009
- 4.377
- 4.749
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım yarımyamalak evim diye.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sağolun:))oh nekadar ferah, fazlalık hiç bişi yok. güle güle oturun
Teşekkür ederim aminn:)Bayıldım,çok guzel evınız gule gule guzel gunlerde oturun ınsallah :)
Teşekkür ederim. Üst katlara ağır şeyler koymadm bir gözde önemli evraklar bir gözde kırtasiye malzemeleri falan var.alt taraflarda misafir takımları tabak canak çatal bıçak takımım var cekmecelerden biri ceza dolabı. Kremler ilaçlar tansiyon aleti vs. Oyle:)Cok ferah guzel bi ev:) cnm tv unitenin dolaplarna ne gibi esyalar koydun.bende dusunuyorum da dolali alsam o kadar acaba neler konulabilir diye dusunuyorum.gule gule oturun cnm
Çok mutlu etti beni mesajınız çok çok teşekkür ederim :)Böyle ferah ve dinamik evler görmeye bayılıyorum.
Buram buram enerji, zevk ve gençlik kokuyor eviniz.
Bir ömür sağlıkla, mutlulukla, beraberce keyfini sürün...
Salon 35 metrekare civarı saniyorum. Aslında çok büyük bi Salon değil açık renk ve az eşya ferah gösteriyor. Koltuk ikeadan 2600 e almistik 1 bck seneden fazla oldu. İlk turkuaz tül aldım ordan başladı bu turkuaz olayı da ben memnunum. Kılıfları çıkıp yıkanabiliyor da. Veya kilifinin birine bişey mi oldu direk gidip tek parça halinde alabiliyorsun ikeanin en büyük güzelliği de bu.Canim salonun kaç metre kare :) köse takimin çok yakismis. Yeni eve tasinacagiz. Acaba olur mu olmaz mi seninki gibi bilemedim. Bir de köşe takiminin markasi fiyatini da yazar misinsorun olmazsa. GGerçekten hoşuma gitti
Teşekkür ederim canım umarim gonlüne gore koltuk bulursun.Once_upon_a_time canim ev 90 mt kareymis. Salonum o kadar büyük olmaz sanirim. Bursa IKEA yok güle güle kullan
Benim evim yarımyamalak hala...Çok mutlu etti beni mesajınız çok çok teşekkür ederim :)
ğüzelllllll:)))Böyle ferah ve dinamik evler görmeye bayılıyorum.
Buram buram enerji, zevk ve gençlik kokuyor eviniz.
Bir ömür sağlıkla, mutlulukla, beraberce keyfini sürün...
Umarim en kisa zamanda tamamlarsin sana tamamen katılıyorum o ağır mobilyalar hala gözde o oymalı kakmali mobilyalar benim de icimi daraltiyor sade mobilya bulmakta zorlandik baya.:)Benim evim yarımyamalak hala...
Umarım sizin gibi her şeyi tamamlayabilirim kısa zamanda.
Bizler gibi gençlerin gidip koca koca varaklar, oyma mobilyalar almasına gıcık oluyorum, ruhum daralıyor, uzaklaşmak istiyorum ortamdan.
Küçükken oynadığımız evcilik hissini veriyor bana...
Ama sizinki gibi evler gördüğümde kendimi iyi hissediyorum, yaşama sevinci aşılıyor resmen.
Güle güle oturun, oh mis gibi.