Geçen ay klomen kullandım günde 2 tane bır adet yumurtam oldu ovu testınde 14. Günü pik 16. Gün catlama gördüm catlama gününü degerlendıremedık. Çatlamadan tam 14 gün sonra regl oldum buraya kadar hıc bır sorun yok.
bu ay tekrardan klomen başladım ovu testıyle takıp edıyorum henüz pik görmüş degılım, 11. Gundeyım sanırım geçen ay gibi 14-16 sı olacak bı kaç güne kadar pik olur dıye umut ediyorum.
Şoylekı her gün degerlendıremıyoruz sperm sorunumuz var iki günde bir degerlendırın dedı doktor, ama kafama takılan şu ki geçen ay çatlama gününe kadar yoğun akıntım olmuştu ilaç bıttıgı süreden ıtıbaren ama bu ay maalesef bır ıki kere dışında akıntı yaşamıyorum, ılac bu ay işe yaramamış olabılır mi yada her ay farklı mı olur?
bide aklıma takılan doktor beni geçen ay 13. Gün çağırmıştı bır hafta gün aşırı dedi ama bu ay hafta sonu araya girdiği için beni tam adetin 16. Günü çağırmış oluyor o zamana kadar gıtmem geç olmaz mı? Veyahut çatlamak üzere yada çatladıysa ultrasonda görür mu?
son olarak da geçen ay adetın 14. Pik 15. Yıne koyu çizgi 16. Silik çatlama gördüm bu ayda 14-16 mı pik catlama olur?
Yardımınıza ihtiyacım var