artık tamamen hissediyorum bebeğimi! resmen gördüm

L

limonatam

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi limonatam
arkadaşlar bir iki haftadır içimde acayip bir dalgalanma vardı ama gazdır diyede düşünüyordum özelliklede akşamları sırtüstü uzanırken daha çok oluyor dün akşam uzanıp tv seyrediyordum o dalgalanma yine oldu hemen karnımı açtım bir iki dakika izldim 2. ye yine oldu resmen karnımın sol tarafında toplanmış derime dokunuyor bu tarif edilemez bir duyuymuş içimde bir canlı var ve hareket ediyor resmen gördüm inanın o an ağlıcak gibi oldum çok garip çok çok hoş çok güzel bir duyguuuuuuu!!!! ölürüm ben bebşimime!! kızlar sizlerin nasıl o karnınızdaki dalgalanmaları görebiliyormusunuz? çok manyaq birşey yaaaa süper

• Konu Sahibi limonatam
cnm ne güzel
allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
bi de darısı başımıza...

• Konu Sahibi limonatam
evet canım çok güzel bişey insan çok mutlu ve cok tuhaf oluyo kelimelerle anlatılmıyoki yasamak lazım yüce rabbim isteyen herkeze yasattır insallah

• Konu Sahibi limonatam
insallah canım hayırlısıyla kucagına almak nasip etsın.bende hamıle kalmak isitiyorum ama ben cok meraklıyımdır 9 ay nasıl beklerım kiii

• Konu Sahibi limonatam
canım çok duygulandım şimdi.inşallah o gunleri rabbim bizede görmeyi nasip eder.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

• Konu Sahibi limonatam
allahım tüm isteyenlere inşallah bu duyduyu yaşatır inanın bu bir mucizeymiş !!!! mucize !!!!! allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm hamişlerinde bebeklerini sağ sağlim bir an önce kucaklarına almayı nasip eder inşallah

• Konu Sahibi limonatam
Bu Duyguyu Allah Bize Hiç Unutturmasinnnn

• Konu Sahibi limonatam

Canım benim, en baştaki yazını gülümseyerek okudum, ne güzel yazmışsın öyle. Senin adına çok sevindim, Allah hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin canım. Güzel dileklerin için de teşekkürler, inşallah duaların kabul olur yerimseniben
Tebrik ediyorum canım, mutluluklar...

• Konu Sahibi limonatam
ben 16.haftada hissetmeye başlamıştım.o zamanlar limon yada yumurta kadar bir şişlikti.şimdi karnımın sağ tarafına toplandığında el kadar bir büyüklükde..
sabahları böyle uyanıyoruz..bu mutluluğu tarif etmek çok zor..rabbim herkese yaşatsın...

• Konu Sahibi limonatam
en kısa zamanda bende hissetmek istiyorum bebeği, darısı hepimizin başına

• Konu Sahibi limonatam
canım sonrada hiç rahat vermiyolar inanki.ne sağa dönebiliyosun nede sola...uyumanın tadını çıkar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…