artık sıkıldımmm :(

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
off kızlar çok sıkıntılıyım bugün. çalıştığım iş yerinden bıktım artık.. önceden seviyordum ama şimdi her hareketleri batıyor..ne yapsam kabahat oluyor. bugün çalışırken elimi çeneme götürmüşüm fark etmeden yok neymiş elimi öyle koymıcakmışım. itici duruyormuş müşteri gelirse falan öyle durmayacakmışım.. artık sıkıldım ya bıktım. çıkmak istiyorum ama işe de ihtiyacım var. işte arıyorum bulamıyorum ne yapıcam bilmiyorum sıkıldım bıktım ya. nasıl sevicem ben bu işi ne yapıcamda kabahat bulmayacaklar bana :KK31::KK14:

Son düzenleme:
o nasıl işyeri dedim ya elinizi çeneniz koyunca müşteri mi kaçıyormuş bence onlar siz kendiniz çıkın işten diye yapıyorlar bunu.. onu diyen patronunuz mu acaba

:KK15: hımmm size eğitim verilmiş miydi peki öncede bu şekilde olacak falan diye niye durduk yere böyle yapmaya başladılar anlamsız küçük patron fenaymış :KK4:

hemde çok fena hep laf atar durur bana. sadece bana karşı da değil abisine falan da öyle. çok iyi gidiyodu iş ama ne oldu bilmem :KK31:

biraz sessiz duruyorum atik değilim ondan olanlar galıba ama başaramıyorum bana biri birşey söylediği zaman cevap veremıyorum :KK36:

biraz sessiz duruyorum atik değilim ondan olanlar galıba ama başaramıyorum bana biri birşey söylediği zaman cevap veremıyorum :KK36:

susmakta bi cevaptır bence ağır başlı olduğunuzu gösteriyorsunuz.. uzun süredir mi çalışıyorsunuz çalıştığınız yerde eğer küçük patron sürekli size yönelik eleştirlerde bulunuyorsa büyük patronla konuşun :63:

susmakta bi cevaptır bence ağır başlı olduğunuzu gösteriyorsunuz.. uzun süredir mi çalışıyorsunuz çalıştığınız yerde eğer küçük patron sürekli size yönelik eleştirlerde bulunuyorsa büyük patronla konuşun :63:

küçük patronla büyük patron düzgün insan değiller ortanca patronlar düzgün onlarında pek konuşma hakkı yok gibi değil yok aslında offf off taşınma gibi bi seçeneğim olsa hiç durMazdım

çık diye yapıyodur böle tipler benim eski çalıştığım yerdede kraldan çok kral vardı patron değil bişi değil bana karışırdı sadece benden önce işe başladı diye
müdür olarak ortada gezinirdi düşünsenize ben ve o bide patron var müdürmüş oda hahah herşeyime laf sokardı tlf konuşma geç kalma işte patrondan için o öle şeylerden hoşlanmaz falan bende dayanamayıp çıkmıştım seninkide bezdirme politikası uyguluyor olabilr cevap ver allta kalma

çık diye yapıyodur böle tipler benim eski çalıştığım yerdede kraldan çok kral vardı patron değil bişi değil bana karışırdı sadece benden önce işe başladı diye
müdür olarak ortada gezinirdi düşünsenize ben ve o bide patron var müdürmüş oda hahah herşeyime laf sokardı tlf konuşma geç kalma işte patrondan için o öle şeylerden hoşlanmaz falan bende dayanamayıp çıkmıştım seninkide bezdirme politikası uyguluyor olabilr cevap ver allta kalma

işte olay bu canım öyle bir laf söylüyor ki o anda tıkanıp kalıyorum keşke diyorum benım canım yanacağına başkalarının canı yakabilsem çünkü kimse üzülmesin diye hep kendimi üxüyorum. yada bi dersi olsa bu olayın hani kendimizi ezdirmemek için :kk77: :KK9:

Son düzenleme:

işte olay bu canım öyle bir laf söylüyor ki o anda tıkanıp kalıyorum keşke diyorum benım canım yanacağına başkalarının canı yakabilsem çünkü kimse üzülmesin diye hep kendimi üxüyorum. yada bi dersi olsa bu olayın hani kendimizi ezdirmemek için :kk77: :KK9:

malesef yok bizim gibiler hep eziliyor iyiyiz ama safız galiba bende senin gibi kimseye bişi söliyemem sonrada ah keşke deseydim diye sölenirim hep iyi niyetten işte karşımızdakiler tepemize çıktı bu her yerde böle

X