Esimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.Kadın bariz kıskançBence eşinize anlatın durumu sonuçta ortada rahatsız olduğunuz bir şey var ve bunun düzeltilmesi lazım
Esimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.
Esimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.
Ayy cok guldum vallaBence 1-2 suriyeliye 20-30 tl verin ağzını burnunu kirsinlar
Ben evleneli 2yila yakin oldu hic dayak attigini duymadm ama onceden dovmus galiba baskasi anlatmisti banada ama o esinin beline vurmus bi tahtayla kaburgasini kirmis eside o zaman dovmus galibadayak arsızı derken dayakmı atıyor eşi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?