Artik sevgilim olsun istiyorum

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Ben 20 yasindayim universitede okuyorum daha once hic erkek erkek aradasim olmadi hoslandiklarim olmustu ama hep platonik beni isteyenleri de ben istemedm bisey hissetmeden cikmiyim diye.Zaten lisede caliskan bir ogrenciydim.Unidede ikinci yilim bitiyor.Cok istiyorum ama olmuyor.artik sevgilileri gorunce moralim bozuluyor misal gecen disardayim kiz sevgilisine sarilmis cocuk bna goz kirpti biyandan bide boyle seyler yassyinca iyice sinir oluyorum.Ne biliym erkek arkafas sevgisi farklidir sonucta yani duygusal bi bosluk var sanki icimde,hep dha zmani gelmedu diyorum ama kendime boyle demekten sikildm artik cidden bu konuyu takinti yaptim hatta eskiden agliyodum psikologa falan gidicektim sirf bundan kendime bakan bi kizim arksdsdlarmdan falan hep duyarum cok guzel kokuyosun cok guzelsin vs diye.yani sevgilim demesi gerekirken kiz arkadaslarimdan duymak sinir bozucu instagramda cift fotograflarina like atmktan biktim yemin ederim oyle imreniyorum ki benim yasimda olup kac senelik iliskisiolanlar var isteyince mi olmuyor anlmadim ki

Ben de aynen anlattigin gibiydim canım. Hiç erkek arkadaşım olmamıştı. Emin ol daha zamanı gelmemiştir. Mezun ol eline mesleğini al. Karşına düzgün ve seveceğin birinin çıkması önemli. Ben mezun oldum göreve başladım ve eşimle tanıştım. Iyi ki o zamanlar sırf bu duygusal boşluğu doldurmak için hatalar yapmamisim. Eskilerin bi lafı var ya küçüktür büyüyecek ya uzaktır gelecek. Sabret

yani yine bir armutun sapı üzümün çöpü vakası bu şekilde sevgilin olması zor , olsun istiyorsan da sabırla daha çok beklemen lazım hem sevdiğin hem sevildiğin kişi bulmak zor.

Dertsiz basina dert mi ariyosun? :))
Tabi isin esprisi bu. Verdiginiz ornegi dusununce... oylesi olacaksa hic olmasin
Herseyin illaki bi zamani vardir bence kafaya takmayin

Olmamasi,olmasindan daha iyi kız boşver kafan rahat
Nerde?kimle? Beni aldatiyo mu? Şu kızla niye konustu? Niye aramadi? Gibi gibi dertlerin yok

Sevgili gel diyince gelmiyor ki tam tersi ansızın geliyor sen bile fark etmiyorsun :) Ha illa olsun istiyorsan öyle de olur fakat aşk üzerine olmaz,o yüzden doğru zamanı beklemek daha doğru.

Huh! Tek derdin bu olsun yahu. Bak burada benim gibi yasitlari evlenmeyi gectim cocuk sahibi olanlar var. Sonra bosananlar var. Bizim daha sevgilimizz bilem yok. Yalan yanlis iliskiler yasamaktansa dogru kisinin karsina cikmasini beklemek daha karli. O yuzden daha yasin henuz 20 iken tek derdin bu olsun diyorum... Hayatta bi yerlere gelmek emin ol sevgiliden vs. daha onemli. Burada goruyoruz, kadin kocasiyla sevgili olup evlenmis ama "isim yok gucum yok napicam ben" deyip koca siddetine boyun egiyor. Onceligin kendin olsun. İyi yere gelirsen, iyi kisilerle kRsilasma ihtimalin artar.

Öyle diyorum kendime ama elimde değil yani görünce üzülüyorum

Orası öyle kendimi geliştirmeye çalışıyorum derslerime falan da çalışıyorum ama işte bu konuyu düşünmeden de edemiyorum insanlar sevgilileriule el ele göz göz ben niye değilim diye düşüyor insanın aklına

Seninle yaşıtım..
Sevgili sevgili diye çok dert edersen hoşlandığın ne olduğu belirsiz birine kendini kaptırırsın..
Her sevgilininde hayatı çok çok iyi değil.
Bakma sen o fotodaki mutluluklara..
Benim sevgilim var ama internete attığımız fotoların çoğunun arka yüzü çok farklı..
Mesela kavga ederiz.
Tee bilmem kaç zaman önce çekindiğimiz fotoyu atarız.
Sinirliyken..
Bi foto atarız
-Beni harcamışsın bu fotoda bu hal ne neden bunu attın diye tartışma yaşarız..
Çok çocukça dimi..
Biliyorum.
Bazen fotoları kolajlarım yok olmadı derim atmam..
Bazen tam atıcam bişeyden kavga ederiz atmam..
Sonra atarkende o kavga aklıma gelir gerilirim.
Mesela bi şarkıyla ilgili kötü bi anınız olabilir..
Bizim var hemde bi çok şarkıda.
Boşuna iç sıkıntısı..
Benim 3 yıllık ilişkim var mükemmel değiliz..
3 yıl diye illede evlenicez diye bişey yok nolucağı belli değil.
Kaç yıllık evliler ayrılırken bizimkinin bitmemesi kesin bişey değil..
Takma kafana..
Adam akıllı arkadaşların olsun..
Benim mesela adam akıllı arkadaşım yok
Gerçekten yok..
Sevgilim var ama her konuda anlatılmıyor..
Bak mesela kızın sevgilisi sana göz kırpmış..
Hala sevgilin olsun istiyor musun ?
Yoksa göz kırpması senin egonu tatmin mi ediyor ?
Bence iyi düşün

Canım daha yaşın genç bu kadar dert edecek bir durumun yok bence. Benimde ilk sevgilim üniversite 1. sınıfın sonunda olmuştu. Birçok kişiye göre geç bile kalmıştım çevremdeki insanların ya liseden beri devam eden bir ilişkisi ya da üniversite başlar başlamaz bulduğu birileri vardı. Haklısın insan özeniyor ama belki de senin için hayırlı olan insanla tanışmana daha vardır. Hem o resimlerde gördüğün mutlu çiftler inan, hep o şekilde sevgi kelebeği değil. Sosyal medyaya baksan herkesin mükemmel bir hayatı, harika bir ilişkisi falan var. Hani onları baz alacak olsam depresyona girmem lazım benimde :) Ama sana bir tavsiye ne kadar çok çevren olursa biriyle tanışıp ilişkiye başlama ihtimalin o kadar fazla. Sosyalleşebildiğin kadar sosyalleşmelisin :) Hem üniversite hayatını doya doya yaşamış olursun, hem de yeni arkadaşlıklar kazanırsın hatta hayalindeki gibi bir aşk bile bulabilirsin bu yeni çevrenden :)

Boşverin birilerini kıskanmayı, birilerine imrenmeyi, özenmeyi. Bunları düşünüp dertlenmek için yaşınız daha çok genç. Sokağa çıktığınızda her yer sevgi pıtırcığı dolu ama içlerini kimse bilemez. Ben de sizden 2 yaş büyüğüm, benim de sevgilim yok. Üniversite öğrencisiyim, etrafım çiftlerle kaynıyor. Birini bile kıskanmadım. Arkadaşlarım bazen diyor seni bilmem kimle tanıştıralım falan diye. Ona bile yanaşmıyorum. Belki güzel şeyler olur ama ne gerek var? Ben gelip kendisinin bulmasını istiyorum mesela. Hayatta dertlenecek başka şeyler var, uğraşılacak başka iş güç dolu. Ha isterseniz yaparsınız bir sevgili ama uzaktan gözüktüğü gibi değil ki... Ben olsam ben de sosyal medyaya güzel fotoğraf atarım, toplum içinde kavga etmem, soran insanlara "çok iyiyiz, çok mutluyuz" falan derim. Gözüktüğü gibi değil.

Aslolan aşktır, boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…