öneri veremiyecegimde eger sari sac kullanacaksan surekli makyaj yapmak gerekiyor yoksa sarilik gibi duruyor insan :))
yorumunuz için teşekkür ederim, elimden geldiğince makyaj yapıyorumforum kurallarını ihlal etmeyeyim diye buraya açınca kimse kaale almıyor tabi bir derdim Var'a yazmadığıma pişman oldum...
Çok teşekkür ederim:) renkli giyinmeye çalışıyorum fakat lens seçimm konusunda minik bir hata yaptim saç rengime uyumlu olmadı:)ben de sapsarıyım.. :)
özellikle benim gibi beyaz tenliysen mutlaka makyaj yapmalısın..ama öyle çok makyaja gerek yok bb krem rimel ve allık hafif bir ruj yeterli..maybelinenin 4 numaralı krem allığı var o çok güzel tavsiye ederim ..
renkli giyinmeye bak ben sarışınlara moru turuncuyu maviyi yeşili(nil yeşili bu sene çok moda) bordoyu çok yakıştırıyorum
saçlarına bakım yapmalısın bu arada boyadan saçların artık eskisi kadar parlak durmayabilir .
sormak istediklerin olursa cevaplarım :)
Solaryuma giriyorum şu aralar saç rengim çiğ duruyor tenimde diye:) yeşil gibi sanki parayı bulunca direk karamel yaptirirm sanirim:)sarışınlara bronz makyaj çok yakışıyor ayrıca kırmızı ruj harika oluyor.