Artık sarışın sayılırım, ne sürsem, ne giysem kızlar yardım:(

Giz05

Guru
Pro Üye
1 Ağustos 2012
468
166
Arkadaslar ben bir kaç ay önce simsiyah saçtan karamelmsi bir kahve tonuna geçiş yaptım(badem kahvesi diye geçiyor sanırım) içinde kızıllık pek barındırmıyor. Daha onda nasıl makyaj yapacağımı bilemeden,vsaçımın ucune sarı balyaj attırdım. Bayağı küllü bir sarı(mobil girdiğim için fotoğraf yükleyemiyorum) sarı alttonlu beyaz bir tene sahibim o yüzden biraz çiğ durdu sanırim ya da gözüm hiç alışmadığından.. Kahverengi göz(arada solotica mel lens kullaniyorum taksammi takmasammi bilemedim bu saça uyar mı) sarı alttonlu beyaz ten, sizce nasıl giyinip nasıl makyaj yapayım? Göz makyajı pek beceremiyorum açıkcası genelde eyeliner çeker çıkarım. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok sağolun. (bu arada 19 yaşindayim ve kiloluyum ne yazik ki)

öneri veremiyecegimde eger sari sac kullanacaksan surekli makyaj yapmak gerekiyor yoksa sarilik gibi duruyor insan :))

öneri veremiyecegimde eger sari sac kullanacaksan surekli makyaj yapmak gerekiyor yoksa sarilik gibi duruyor insan :))

yorumunuz için teşekkür ederim, elimden geldiğince makyaj yapıyorum forum kurallarını ihlal etmeyeyim diye buraya açınca kimse kaale almıyor tabi bir derdim Var'a yazmadığıma pişman oldum...

yorumunuz için teşekkür ederim, elimden geldiğince makyaj yapıyorum forum kurallarını ihlal etmeyeyim diye buraya açınca kimse kaale almıyor tabi bir derdim Var'a yazmadığıma pişman oldum...

yine buraya tasinirdi sanirim konun
güncel tutarsan belki birileri yardimci olur...

ben de sapsarıyım.. :)

özellikle benim gibi beyaz tenliysen mutlaka makyaj yapmalısın..ama öyle çok makyaja gerek yok bb krem rimel ve allık hafif bir ruj yeterli..maybelinenin 4 numaralı krem allığı var o çok güzel tavsiye ederim ..

renkli giyinmeye bak ben sarışınlara moru turuncuyu maviyi yeşili(nil yeşili bu sene çok moda) bordoyu çok yakıştırıyorum

saçlarına bakım yapmalısın bu arada boyadan saçların artık eskisi kadar parlak durmayabilir .

sormak istediklerin olursa cevaplarım :)

sarışınlara bronz makyaj çok yakışıyor ayrıca kırmızı ruj harika oluyor.

Çok teşekkür ederim:) renkli giyinmeye çalışıyorum fakat lens seçimm konusunda minik bir hata yaptim saç rengime uyumlu olmadı:)

Kesinlikle siyah çok yakışır.Tabi yaz geldiği için daha açık renk tercih edilebilir.turkuaz ve fuşya olabilir:)

Rica ederim.Çok şık duruyor siyah zaten asil bir renk:)Bu arada mercan da çok güzel olur...

Ten rengin çok açık değilse her türlü makyajı yapabilirsin fondöten rimel ruj üçlüsüne bayılıyorum ben de bi sarışın olarak. Eyeliner dumanlı makyaj vs hepsi en çok bize yakışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…