• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Artık sarışın olabilmek istiyorum

bocukleydi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
8
0
86
İstanbul
Kızlar şu anki saç rengimi seviyorum ama ben sarışın olmak istiyorum artık. Koyu sarı tonlarını çok beğeniyorum şu fotoğraflardaki gibi. Küllü olmasını istemiyorum mat duruyo.
Tıklayıp büyük hallerine bakabilirsiniz.
$Downloads3.webp

Saçımın şu anki halinin gölgedeki ve güneşteki hallerini de ekleyeyim nasıl yapabilirim yardım edin. Yani bilen varsa çok mutlu olurum.
$190202_1861400061919_1448470234_32134398_2428329_n.webp$185670_1861335420303_1448470234_32134213_6282339_n.webp$199356_1861389261649_1448470234_32134353_6805721_n.webp

Şu iki boya güzel görünüyor bunlarla boyarsam nasıl olur?
$loreal-preference-83_417.webp$18646_buyuk.webp

bence şuan ki saç rengin çok güzel olmuş o resimdeki sarılar kadar açık sarı çok yapay duruyor ve herkesin kafası bu aralar sarı oldu sokağa çıkıyorum herkes aynı kuaförden çıkmış gibi ya hürrem bakırı yada sarı :27: :37:bence senin şu anki saç rengin çok doğal duruyor ve inan o açık sarılardan birini boyarsan tekrar bu renge dönmek istiyeceksin hiç bozma derim güzel bir renk elde etmişsin

bu arada benimde avatarımdaki kız sarışın :1: yazdığım cevaba göre bu ne perhiz bu ne lahana turşusu gibi oldu ama ben onu sarışın olduğu için değil kızı beğendiğim için avatarım yaptım

hehe teşekkür ederimm ama sadece güneşte güzel duruyo rengi. Açık sarılar yapay duruyo haklısın ama ben koyu sarı istiyorum zaten. kafayı takmış durumdayım her markete girişimde saç boyalarına bakıyorum hangisiyle boyasam sarı olur diye. avatarındaki kızın saçları da güzelmiş :))

evde kendin yapacaksan 10.1 e boyayabilirsin ama turunculuk yinede olur neden kuaföre gitmeyi düşünmüyorsun?

palettenin yoğun açıcısıyla açtıktan sonra o resimdeki boyalardan baştakine boyarsan g
üzel olur ama açıcı kullanman lazım yoksa turuncu olur.bir kutu boya yetmez saçın uzunmuş.

lorealin koyu sarı doresi bayaaaa koyu. ben 15 dk tuttum kahwerengine dönüyordu az kalsın hemen yıkadım.saçım da baya bi açık renkti yani. sarı istiyosan o renkten uzak dur derim

koleston saç boyasının özel sarılar serisi adında sarı kutuda bir boyası var onunla boyarsan istediğin renk olur diye düşünüyorum boyanın numarasını hatırlamıyorum şuan ama kutusu komple sarı olan bir tane boyası var kolestonun ondan bahsediyorum

Ben sizin şuanki renginiz ile istediğinizi karşılaştırınca sadece saçınızın tonu ile oynanması gerektiğini düşünüyorum,birkaç ton açığı olsa yeter ve bunuda açıcı olmadan tek seferde halledebilirsiniz,en açık bir sarı ile ( artık 10 mudur daha altı varmıdır bilmiyorum ama) boyayarak hallolur,çünkü istediğiniz sarı tonlarında dorelikte var bence işiniz çok kolay ama sadece uzayan diplere dikkat eğer diplerden uzadıysa boyayıda ona göre sürmek gerektiğini hatırlatayım ,aa bu arada sormadan geçemeyeceğim şuanki saç renginiz gerçekten muhteşem gölgede veya güneşte harika görünüyor acaba ne olduğunu sorsam yanıtlar mısınız?

Son düzenleme:
evet canım bu boyayla boyarsan o kutudaki gibi olmaz senin eklediğin ilk mesajdaki resimdeki rengi elde edersin diye düşünüyorum benimde saçım senin saçının rengindeydi geçen yaz ve bu renge boyadığımda o ilk msj ındaki renk olmuştu

ama hala boyama derim yani şuanki saç rengini çok beğendim çünkü bende senin gibi sarı istedim açtım açtım sonra sıkıldım koyulttum yine şuandada saçımın uzayıp kendi renginin çıkmasını bekliyorum artık boyamıycam çok yıprandı saçlerım

Hepinize çok çok teşekkür ederim çok yardımcı olmuşsunuz :70::71:

evde kendin yapacaksan 10.1 e boyayabilirsin ama turunculuk yinede olur neden kuaföre gitmeyi düşünmüyorsun?

Çünkü bu sitede çok fazla kuaför şikayeti okudum ve korkuyorum. o kadar para vermeye de kıyamıyorum açıkçası. turunculuktan şikayetim yok küllü sevmiyorum zaten :)

8 noya boyarsan pek bir değişiklik olmaz saçın zaten o tona yakın 10 nolu boyaları düşün
lorealin koyu sarı doresi bayaaaa koyu. ben 15 dk tuttum kahwerengine dönüyordu az kalsın hemen yıkadım.saçım da baya bi açık renkti yani. sarı istiyosan o renkten uzak dur derim

tamam o zaman saolun, o boyaları bi kenara atalımm.

palettenin yoğun açıcısıyla açtıktan sonra o resimdeki boyalardan baştakine boyarsan g
üzel olur ama açıcı kullanman lazım yoksa turuncu olur.bir kutu boya yetmez saçın uzunmuş.

bi kutu yetmiyo zaten 2 kutu kullanıyorum. dipleri nasıl yapacağımı da, açıcı kullanmayı da biliyorum.

o zaman sonuç olarak açıcı ile açıp istediğim renge mi boyayayım yoksa açıcı kullanmadan 12 numaraya mı boyayayım??

Ben sizin şuanki renginiz ile istediğinizi karşılaştırınca sadece saçınızın tonu ile oynanması gerektiğini düşünüyorum,birkaç ton açığı olsa yeter ve bunuda açıcı olmadan tek seferde halledebilirsiniz,en açık bir sarı ile ( artık 10 mudur daha altı varmıdır bilmiyorum ama) boyayarak hallolur,çünkü istediğiniz sarı tonlarında dorelikte var bence işiniz çok kolay ama sadece uzayan diplere dikkat eğer diplerden uzadıysa boyayıda ona göre sürmek gerektiğini hatırlatayım ,aa bu arada sormadan geçemeyeceğim şuanki saç renginiz gerçekten muhteşem gölgede veya güneşte harika görünüyor acaba ne olduğunu sorsam yanıtlar mısınız?

çok teşekkür ederimm :)) ilk önce açıcıyla saçımı civciv gibi açıp küllü sarıyla boyadım. küllü rengi beğenmeyince altın karamel yaptım. yani kutudakinden açık duruyo bu yüzden.

bnde dore sarıyı boyamıştım berbat oluyo söyliyim sana açık renk olucak diye kutudakinide sakın hayal etme çünkü hiç alakasız turuncumtrak bi renk oluyor dorelik olan boyalardan uzak dur sarı istiyorsan istersen küllü çok çok açık darı boyalar var onlarla bi kaç kere boyarsan açılanbilr belki rengi biraz yıpranmadan :13:

Back