- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
Merhaba kızlar uzun süredir yorumlarınızı ve yazılarınızı okuyorum 1,5 yıllık evliyim, evlenmeden önce doktora gittim evlendiğimde hemen hamile kalmak istemediğimi söyledim ayrıca polikistik over vardı bu nedenle doktor bana doğum kontrol hapı verdi evlenmeden önce 2 ay evlendikten sonra 2 ay kullandım sonra eşimle çocuk istedik ve sürekli deniyoruz doktor muayenesi oldum bi ara kist tekrar oldu bu süre içerisinde doktor yinede bir problem olmadığını denemeye devam dedi. geçen temmuz yaklaşık 1 hafta geçiktim 1 hafta sonra regl oldum, bu ayın 7 sinde regl olmam gerekliydi ama hala olmadım geçen cumartesi test yaptım eşimle heyacanla bekledik incecik pembe bir çizgi çıktı 2.sinde bi kaçgün sonra tekrar yapayım dedim ama bekleyemedim dün kan testi yaptırdım maalesef BHCG değeri 0.100 çıktı. Psikolojim okadar bozuk ki, 2008 Ekim ayında ve 2008 Ağustos ayında evlenen 2 tane arkadaşım var ve şu an ikiside hamileymiş dün öğrendim onlar için çok sevindim ama benim dünyam yıkılıyor sanki her test sonucunda, bütün gece ağlamaktan helak oldum, acaba hamile kalıp kaybediyormuyum ne oluyor anlamıyorum tekrar doktora gitmek istemiyorum, artık eşimle çocuk yüzünden ilişkimizin suyu çıktı görev gibi yapınca bi anlamıda olmuyor belkide bu yüzden olmuyor çocuğumuz diyorum, ama ,ster istemez o psikolojiye giriyor insan. Ne yapmam gerekiyor bana biraz yardım edin lütfen....