Lekeler, Çiller Artık pes ettim

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

zalimkir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
150
0
kızlar benden bu kadar... kuru cildim yanak kısmında çıkan minik minik kırmızı sivilceler (bi çıkınca artık hep orda kalan) gozenekler...... artık pes.. hiçbişey işe yaramıyor işte. yağları denedim.. geceleri limon sürdüm.. yok yok yok... yanaklarım benek benek kırmızılıklarla dolu.. geçmiyo işte.. belki cildimi düzgün temizleyemedigim içindir.... gerçi temizlemıyorum temizlemek icin banyo yapıyorum tek:2: bu lekeler ve minik kırmızı sivilceler son 2 yıldır falan var.... geçmiyo işte napım..... artık makyajla yaşamaya pudrasız dışarı çıkmamaya alışacagım. buda iyice azdıracak sivilceleri öyle yaşayıp gidecegimmmm

moralinizi bozmayın hemen çaresi elbet vardır cildinizi temizlemediğinizi yazmışsınız bu şekilde kurtulamazsınız tabiki iyi bir bakım şart temizleyici tonik maske peeling başlamalısınız 2 yolunuz var ya doktora gidiceksiniz ilaç olarak başlanıcak yada iyi kaliteli cildinize uygun temizleyici ve sabunlarla mutlaka cildinizi temizliceksiniz kapatıcılar çözüm değil yıllar sonra kapattığınız o görünüm dehşet bi şekilde ortaya çıkar iş işden geçmeden hemen yöntemler bulmaya çalısın

elbet bi nedeni vardır pes etme
dermatoloğa görün
onu da yapmıyosan bi eczaneye git elbet biri yardımcı olur

bu arada madem sivilcelerin var ve pudrasız çıkamıyorsun clinique markasının sivilceler için bi fondoteni var onu tavsiye ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…