- Konu Sahibi periperili
-
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-d...esini-onleme-sac-gurlestirme-kesin-sonuc.html canım ben aylar oncesınde bu karanfıl suyunu denemıstım sankı etkı etmıstı gercı cok fazla yapmadım yanında sa evıgen bemıks bepahnten ampullerı ve yag karısımı bakımı yapıyordum hangısınden bılmmıyorum tam ama cook dokulrn saclarım kendıne gelmıstı bıraz ben dene derım cnm
cnm sanırım sana tibbi müdahale lazım başka doktora daha git bence sebebini bilmeden bişeyler denemeye kalkma dahada dökersin
merhaba canım aynı sorun bendede var saç dökülmesi ve bu dökülmeler yüzünden kellik başladı bende açılmalar oldu saç ektirmek bana hiç cazip gelmediği için bnde daha kolay bi çözüm buldum kuzenimin sayesinde bir saç tozu açıklık olan kısma uyguluyosun saç çıkartmıyor ama saç varmış gibi gözüküyor.aynı kendi saçınmış gibi duruyo hiç belli olmuyo bn memnunum bir araştır dene istersen adı fixplant
canım eczanede çam terabenti die bir esans satılıyor...sampuanının içine dök ve karıstır bıraz sulanıyor tuaf kokuyor ama durduruyo kullanmanı tavsıye ederım
öncelıkle bı kan testı yaptır bence cunku demır eksıklıgı falan vardır.ondan sonrada maya maskesını onerırım benım ne zaman dokulse bı ıkı seans yaparım ve dırek keser.maskeyıde sacıma yetecek kadar alıp ılık suyla krem kıvamına getrıp dıplerıne bolca surup kurumasın dıye de strecle veya posetle sarıp 2 saat kadar bekletıp normal yıkıyorum.
canım eczanede çam terabenti die bir esans satılıyor...sampuanının içine dök ve karıstır bıraz sulanıyor tuaf kokuyor ama durduruyo kullanmanı tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?