Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Artık o güzelim saçlarım yok :( dökülmeyi durduramıyorum kızlar yardım edin :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

periperili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
293
0
116
Kütahya
saçlarım uzun zamandır aşırı derecede dökülmeye başladı doktora gittim dediği bütün şeyleri yaptım ama banamısın demiyor dökülme durmadı her elimi saçıma attığımda bir tutam saç geliyor ilk başlarda dökülmem durmuştu hatta burayada yazmıştım ama tekrar başladı bana saç çıkartabilecek önerilerde bulunursanız çok mutlu olurum psikolojim bozuldu açılmalar başladı saçlarımda kel kalmama az kaldı kızlar lütfen yardım edin.

yaklaşık bir senedir böyle ama bu dönem dahada arttı dökülme önüne geçemiyorum sanırım kafaya çok taktım bu durumu buda etkiliyor dökülmeyi

cnm sanırım sana tibbi müdahale lazım başka doktora daha git bence sebebini bilmeden bişeyler denemeye kalkma dahada dökersin

doktor bana elocon verdi saçlarıma sürmek için üçlü ampul karışımını revigen şampuan ve priorin verdi düzenli kullanıyorum hiç etki yok dökülme durmuyor moral sıfır her elimi atışımda mutlaka elime geliyor birde kaşıntı başladı normlde hiç yoktu

amacınız saç çıkması ise bir avuç karanfili yarım litre suda 2 hafta bekletin en kısa zaman da dermaroller diye bi alet var ondan 1 yada 1,5 mm alın rollerı uygularken kafanıza yaptığınız bu karanfil suyundan fıs fıs şişeyle sıkın en geç 1,5 ayda saç çıkıyor en azından bana olan bu toppik falan psikolojiyi ne kadar düzeltebilir sonuçta yıkayınca akıp gidiyor aynaya gene boş bakan siz oluyorsunuz 3 yıllık saç dökülmesi hikayem sayfasında aylardır bu konuşuluyor kullanan ve saçı çıkan bir sürü insan var eğer oraya bakarsanız sondan başlayın okumaya sayfanın başı sadece çaresizlik sayfa 15 yada 16 dan sonra uzun bi tavsiye hikayesi var tamamen kel erkeklerde bile saç çıktı

teşekkür ederim cnm doktorun verdiği ilaçlar bittikten sonra bende rollerden denicem başka çarem kalmadı o topiği okumuştum ama açıkçası korktum acaba zararı olur mu diye ama gitgide kötüye gidiyor saçsız kalmaktansa onuda denicem

canım eczanede çam terabenti die bir esans satılıyor...sampuanının içine dök ve karıstır bıraz sulanıyor tuaf kokuyor ama durduruyo kullanmanı tavsıye ederım

canım aslında buda günü kurtarmak için çok iyi araştırıcam bugün dermarolleri araştırdım bir sürü yerle görüştüm çok kararsız kaldım amacım saç çıkması psikolojik çökertmesi bile yetti aslında kafaya takmamayı başarsam durucak ama elimde değil aynaya her baktığımda üzülüyorum

canım eczanede çam terabenti die bir esans satılıyor...sampuanının içine dök ve karıstır bıraz sulanıyor tuaf kokuyor ama durduruyo kullanmanı tavsıye ederım

doktorun verdiklerinin yanında ısırgan suyuyla durulamaya başladım kullandığım ilçalar bittiğinde çam terebentini de denicem ilgin için çok teşekkür ederim.

öncelıkle bı kan testı yaptır bence cunku demır eksıklıgı falan vardır.ondan sonrada maya maskesını onerırım benım ne zaman dokulse bı ıkı seans yaparım ve dırek keser.maskeyıde sacıma yetecek kadar alıp ılık suyla krem kıvamına getrıp dıplerıne bolca surup kurumasın dıye de strecle veya posetle sarıp 2 saat kadar bekletıp normal yıkıyorum.

kan tesetlerimi yaptırdım tüm hormanlarıma bakıldı sadece b12 eksikliği çıktı kansızlık yok b12 içinde iğne kullandım maske tarifi için çok teşekkür ederim şu anda o kadar çok şey uyguluyrum ki acaba bu yoğunlukta iyi gelmemiş olabilir mi ?? doktorun verdiği ilaçlar bittiğinde maskeyi uygulucam umarım en kısa zamanda yeni yeni saçlarım çıkar :)

kesinlikle katılıyorum :) dökülmeni durduracaktır. ilk kullanımda bile fark ediyo. saçların uzunsa kestir cnm beslenmesi kolay olsun

Sacınıza birden fazla maske uygulamayın sadece bir tanesini kullanmaya devam edin saçlarınız çok yorulur ters etki olabiliyor. Ayrıca saç tedavilerinde ne yazık ki sabırlı olmak gerekiyor kullanılan haplar 6 ay gibi uzun sürelerde etki ediyor.

cinko eksikliginden saclar daha cok dokulurmus,Kansizlikta sebep tabiki ama ilacinizi kullanmadan bisey denemeyin bence!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…