Artık kilo almam lazım lütfen yardımm... :(

Rockcigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
44
0
46
İstanbul
Psikolojim bozuldu artık kilo almak istiyorum lise 3 teyim gördüğüm herkes kiloma laf atıp duruyor senin bu okulda ne işin var kemikten başka bişey değilsin diyenler bile oldu ( en sonunda dayanamadım oturup hüngür hüngür ağladım insanlar ne kadar acımasız istediğim gibi giyinemiyorum seneye mezuniyet var kara kara onu düşünüyorum nolur bana yardım edin bulk , ensure , osmanlı iksiri gibi besin takviyeleri var kilo aldırıcıymış diye duydum acaba onlardan kullanan var mı ? işe yararmı? değişik karışımları yiyemiyorum tek çarem bunlar tüm paylaşımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....

Canım aynı sorun bende de var.1.70 boyundayım ve 51 kiloyum.bn ama Son iki yıldır böyleyim.sen hepmi zayıftın? Diyetisyene fln gittinmi yada tahlil yaptırdınmı...işin sırrı yemek yemekten geçiyor belli yani.iştahlanmaya bakıcaz.keşke çözüm bulsamda paylaşabilsem..cici bebe pekmez fln bunlara yönelmek lazım.karbonhidratlar bide.forumlarda okumuştum.bnde cici bebe aşırlıklı besleniyorum son iki gündür

Canım aslında kilon benimkine göre ideal 1.60 boy 39 kilo falanım doktora gittim iştah açıcı kan yapıcı ilaçlar verdi ama iştahımda bir sorun olmadığı için pekte işe yaramadı açıkcası tahlilde yaptırdım bişey çıkmadı o yönden şanslıyım aslında küçükken zayıf değilmişim ama bana hep daha çok kilo alıyım diye zayıfsın derdi evdekiler büyüdükçe zayıflamaya başladım artık bişeyi 40 kez söylersen olur derler ya ona inanmaya başladım 2-3 sene önce daha iyiydim inşallah istediğimiz gibi kilo alırız

Cnm boy olunca ince uzun bişi görünüyorum.topuklu ayakkabı giymiyorum bn dahada direk gb olmiim die inş.alırız ne diim.ama istemek önemlisi ve bol bol yemek yemek.kuruyemişlere ve yemek arkası tatlılara ekmeklere yönelelim.sonuçları görelim bi ay çatlayana kadar yielim bakalım..4-5 ay dişimizi sıksak bu işlem tamam gibi görünüyor. Hayırlısı!

bilmiyorumki karbonhidratla alabilseydim tombik olurdum çünkü en çok makarna yiyorum hamurişi yiyorum yapıya göre değişiyo senin yediklerinde boyuna yarıyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…