• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik karar verme zamani..cenk tokat veya ufuk bilkaymi?olanlardan vevap lütfen

rassig

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
688
329
108
Almanya
yurt disindan baya zaman arastirdim ve iki doktor arasinda kaldim.artik ameliyat günümü belirlemem lazim..ikiside cok iyi ve bilgili davrandilar telefonda..ikisininde yaptigi arkadaslarin resimlerini gördüm ve begendim.
ama ön kontrolle gidemedigim icin burdan karar vericem..bana bu doktorlara olanlar fikirlerini yazarlarsa cok sevinirim..ne olur beni yalniz birakmayin..simdiye kadar buradan cok destek gördüm.

Son düzenleme:
yurt disindan baya zaman arastirdim ve iki doktor arasinda kaldim.artik ameliyat günümü belirlemem lazim..ikiside cok iyi ve bilgili davrandilar telefonda..ikisininde yaptigi arkadaslarin resimlerini gördüm ve begendim.
ama ön kontrolle gidemedigim icin burdan karar vericem..bana bu doktorlara olanlar fikirlerini yazarlarsa cok sevinirim..ne olur beni yalniz birakmayin..simdiye kadar buradan cok destek gördüm.

Nerdesiniz kizlar??

Canım ben cenk tokata oldum ufuk bilkay hakkında bilgim yok ama kendi doktorumdan memnunum

Back