Artık kalbim sıkışıyor, bugün okuduğum 2 yaşındaki bebeğin haberi son nokta oldu, beni bitirdi

whispersOFhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2020
333
448
35
Bu konuyu ağlamaktan gözlerim şiş halde yazıyorum. 100. Yıl İzmir’in kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutladık mutluyuz keyifliyiz sonunda derken bir habere denk geldim… Muhtemelen yarın yer yerinden oynayacak, oynamalı, oynasın! 2 yaşındaki bebeğin balkondan düşüp ölmesi, doktorların raporda vajinal bölgede yırtık tespit etmesi,aslında istismar tespit etmesi, ailenin bunu kapatmak istemesi, bunu haber yapan gazeteci kadını 12bin kişilik aileyiz silin haberi diye tehdit etmesi… Araştırın okuyun haberi. Herkes bilsin. Kim bilir aileden kim ne yaptı o minicik bedene. Ne buldu o masum bebekte. Beynin zonklaya zonklaya ard arda okudum hepsini. 2 yaşında. Minicik. Kim bilir neler yaşadı. Kim bilir neler yaşattılar sana bebeğim. Umarım çok acı çekmemiştir. 1 defa da değil, daha çok olmuş olma ihtimali de varmış… düşünsenize bir kere bunu yaşamış yemek yemiş oyun oynamış uyumuş annesinin kollarında mis kokusuyla sabah olmuş uyanmış sonra bir daha yaşamış bu iğrençliği. Nasıl nasıl olabilir? Nasıl koruyacağız bebekleri, çocukları cani ailelerden? Masum onlar çok masum çok minik. Onları dövmek, onlara sövmek, istismar etmek, psikolojik şiddet uygulamak. Nefret ediyorum dünyadan nefret ediyorum bunları yapan tüm insanlardan. Acılar içinde kıvransınlar bu dünyada. Olmaz mı? Olsun ne olur kıvransınlar. O bebeğin yaşadığı acıların bin katını yaşasın.
Artık kalbim sıkışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. O 9 aylık bebeğini döven adamın haberinde de aynı şeyi hissettim, kızını döven cani kadında da, Özgecan’da da. Elimizden ne gelecek ne yapacağız ne olur bir yol yordam bulalım artık!

Bu konuyu ağlamaktan gözlerim şiş halde yazıyorum. 100. Yıl İzmir’in kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutladık mutluyuz keyifliyiz sonunda derken bir habere denk geldim… Muhtemelen yarın yer yerinden oynayacak, oynamalı, oynasın! 2 yaşındaki bebeğin balkondan düşüp ölmesi, doktorların raporda vajinal bölgede yırtık tespit etmesi,aslında istismar tespit etmesi, ailenin bunu kapatmak istemesi, bunu haber yapan gazeteci kadını 12bin kişilik aileyiz silin haberi diye tehdit etmesi… Araştırın okuyun haberi. Herkes bilsin. Kim bilir aileden kim ne yaptı o minicik bedene. Ne buldu o masum bebekte. Beynin zonklaya zonklaya ard arda okudum hepsini. 2 yaşında. Minicik. Kim bilir neler yaşadı. Kim bilir neler yaşattılar sana bebeğim. Umarım çok acı çekmemiştir. 1 defa da değil, daha çok olmuş olma ihtimali de varmış… düşünsenize bir kere bunu yaşamış yemek yemiş oyun oynamış uyumuş annesinin kollarında mis kokusuyla sabah olmuş uyanmış sonra bir daha yaşamış bu iğrençliği. Nasıl nasıl olabilir? Nasıl koruyacağız bebekleri, çocukları cani ailelerden? Masum onlar çok masum çok minik. Onları dövmek, onlara sövmek, istismar etmek, psikolojik şiddet uygulamak. Nefret ediyorum dünyadan nefret ediyorum bunları yapan tüm insanlardan. Acılar içinde kıvransınlar bu dünyada. Olmaz mı? Olsun ne olur kıvransınlar. O bebeğin yaşadığı acıların bin katını yaşasın.
Artık kalbim sıkışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. O 9 aylık bebeğini döven adamın haberinde de aynı şeyi hissettim, kızını döven cani kadında da, Özgecan’da da. Elimizden ne gelecek ne yapacağız ne olur bir yol yordam bulalım artık!
İstismar yok diye Adli tip raporu var hanimefendi.

Dünyanın basına gelebilecek en büyük felaket insandır.Baska denecek söz yok.İyiki cehennem var.

Her haber sitesi farklı yazmış. Biri demiş adli tıp raporunda istismar yok biri demiş aile adli tıbba götürülmesini istememiş. Hiçbirinin güvenilir kaynağı yok, Twitter üzerinden yazılanları almışlar. Dilerim yalan haberdir dilerim böyle bir şey yoktur.

Ayrıca olayı benim açımdan güvensiz kılan siyasi bir mesele haline getirilmesi olay üzerinden muhalefet yapılması. Böyle şeyler kirli siyasete alet edilmemeli. Herkes hassas olmalı. Ülkede gazeteler bile iktidar ve muhalefet olarak ikiye ayrılmış durumda. Siyasi ayaklar tarafından olayın örtbas edildiğini belirten gazeteler muhalif gazeteler. Ne doğrudur ne değildir bilmiyorum siyasetle işim de olmaz. Ama eğer uydurma bir durum varsa vicdanınıza tüküreyim. Eğer gerçekse insanlığınıza tüküreyim.

Son düzenleme:
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..ilk götürülünce demek ki doktorlar anlamış ilk denilenler her zaman gerçektir..siz söyleyince baktım tv izleyemiyorum görmemiştim Allah bir kere değil bin defa belalarını versin..Bebek ya,çektiği acıları düşünürsek kafayı yer deliririz yani beddua edip küfretmekten başka bi şey yapamıyoruz…Ama inşallah olay büyür gerçek açığa çıkar,üstü kapatılmadan

20220910_093600.jpg
Ucimin avukatları bu işin peşinde . Bende okuduğumdan beri kendime gelemedim.

Bu konuyu burada açıp daha daha moral bozmanızın sebebi nedir? Yapmanız gereken şey 2023 yazında belli hanımefendi, senelerdir birileri sadece konuşuyor ama seçim zamanı gelince eyleme geçirmiyor. Eyleme geçirin ki konuşmanın bir anlamı olsun.
Ne demek bu konuyu burada açıp moral bozmamın sebebi ?Bir gün de buna bozulsun moraliniz sanki her şey harika gidiyor gibi… yazmamın tek sebebi farkındalık uyandırmak. Hatta uyanmayanları uyandırmak. Bu masum bebekler için yapabileceğimiz bir şey varsa yapmak. Bir dernek olur organizasyon olur ne olursa olsun ona dahil olmak gerekirse kurmak. Merak etmeyin ben senelerdir eyleme geçmek için elimden geleni yapıyorum işe yaramıyor orası ayrı. Tanımadan yargılamayın!

Ne demek bu konuyu burada açıp moral bozmamın sebebi ?Bir gün de buna bozulsun moraliniz sanki her şey harika gidiyor gibi… yazmamın tek sebebi farkındalık uyandırmak. Hatta uyanmayanları uyandırmak. Bu masum bebekler için yapabileceğimiz bir şey varsa yapmak. Bir dernek olur organizasyon olur ne olursa olsun ona dahil olmak gerekirse kurmak. Merak etmeyin ben senelerdir eyleme geçmek için elimden geleni yapıyorum işe yaramıyor orası ayrı. Tanımadan yargılamayın!
açmış olduğunuz konu özellikle annelerin psikolojilerini olumsuz etkilemekten başka işe yaramıyor! derneği, organizasyonu kk'da mı kuracaksınız? sizin derdiniz klavye başından saymak sövmek, eyleme geçmekle alakanız yok. ne yaptınız peki bugüne kadar somut bişey, bu istismar durumları senelerdir var, ne zaman isterseniz derneklere vs katılabilirsiniz. bugüne kadar katıldıysanız bunu ispat edin burada. öyle katılma niyetim var demekle olmuyor. somut adım atmak isteyen insan burada konu açıp yazmakla zaman kaybetmez. sizin somut adım atma niyetiniz olsaydı daha ilk mesajınızda bundan bahsederdiniz, ne yapacağımı bilmiyorum demezdiniz. bana şu yazdıklarınızı ilk mesajınızda yazardınız. ben laf ettim diye çevir kazı yanmasın yapıyorsunuz bu kadar basit. Mune Mune bu tip konular açarak insanların moralini bozuyor bu üye ve bdv'ye de uygun değil. konuyu şikayet ediyorum.
Haberim yoktu, bu baslikla oldu. Arastirmak istemiyorum çünkü özellikle anne olduktan beri bu tarz haberler bende yikici etki yapıyor. Bir birey olarak benim psikolojimin bozulmasi bu tarz igrenclikleri etkilemiyor. Hukuk sisteminin ciddi bir reforma ihtiyaci var

Çocuğu olsun olmasin çok çirkin ve insani üzen yaralayan bir olay bu
Maalesef bitip tükenmek bilmeyen insanlık dışı
Insan olduğuna bu pislikilerle aynı havayı soludugunu bilince dahada igreniyor

Insanın içindeki canavar ortaya çıkıyor bu tarz sapiklari ortadan kaldırmak için

Ama konu sahibi bu konuya üzülmüş dert yapmış ki hepimiz bu konuda aynı düşüncedeyiz
Konu sahibine tepkide bi ayrı tuhaf olmuş

Bunun öncesi çok bu tarz konular açıldı şikayet edecek ne varki

Lanet olsun ya 😣

Çocuğu olsun olmasin çok çirkin ve insani üzen yaralayan bir olay bu
Maalesef bitip tükenmek bilmeyen insanlık dışı
Insan olduğuna bu pişkinlerle aynı havayı soludugunu bilince dahada igreniyor

Insanın içindeki canavar ortaya çıkıyor bu tarz sapiklari ortadan kaldırmak için

Ama konu sahibi bu konuya üzülmüş dert yapmış ki hepimiz bu konuda aynı düşüncedeyiz
Konu sahibine tepkide bi ayrı tuhaf olmuş

Bunun öncesi çok bu tarz konular açıldı şikayet edecek ne varki
sadece dert edinmek yetmiyor, hepimizin canına tak ettiği için ben insanların boş boş sadece yazmaktan öte bişey yapmadığını gördüğümde artık tepki gösteriyorum zira yıllardır ülkede olan biten belli. sadece konuşa konuşa öyle pasif bi toplum olduk ki, sorsam herkes şikayetçi herkes ateş püskürüyor ama düzelmesine yönelik adım atalım desek ilk kaçanlar da bu konuşanlar oluyor. buraya boş boş konu açıp ne yapacağımı bilmiyorum demesi beni çileden çıkarıyor. bana yazdığı cevapta da derneklere katılmaktan, kurmaktan bahsediyor. aslında gayet iyi biliyor ne yapacağını ama yapmıyor. bişeyler yapmak yerine sanaldan duyar kasmak gelmiş işine. bundan sonra böyle konu açanlar eğer konularının sonuna "hanımlar aklıma şöyle bir fikir geldi, şunu bunu yaparak bu durumların önüne geçmeyi hedeflesek, şöyle organize olsak, bu adımları izlesek mi ne dersiniz" gibi somut şeyler yazmayacaklarsa ben şikayet etmeye devam edeceğim kardeşim. bunlar öylesine yazıyla duyar kasıp geçilecek konular değil çünkü. bu ikiyüzlülük beni en az o istismarı yapan sapıklar kadar üzüp sinirlendiriyor. bdv'ye konu aç, yana yakıla bişeyler karala iki gün sonra unut. yaptıkları tek şey bu. artık isyan etmeye zaman harcamasın insanlar, bişeyler yapmaya zaman harcasın istiyorum.

Ben bu haberlerde günlerce ağlıyorum kendime gelemiyorum rüyalarıma giriyor empati çok fazla yapıyorum... Bunlari durdurmak için ne yapılır bilmiyorum eğitimle halledilir mi bilmiyorum....( Sadece iyi gözlem yapmaya çalışıyorum çevremi böyle pis insanlara denk gelirsem şikayet edeyim diye) kendi içimi nasıl rahatlattigimi size anlatayım belki içinizdeki yangına bir su serper....

En kötü olan rüyanı düşün belki ateşler içinde yaniyorsun belki büyük canavalardan kaçıyorsun ..her şey gerçek gibi korkuların acıların gerçekten farksız sonra uyaniyorsun ...1 bardak su içiyorsun , aradan biraz geçince o rüyada yaşadığın acıları unutuyorsun....bu masum melekler böyle bir acı çekip öldüler .. sonra kabirde uyandilar onu güzel tatlı melekler karşıladı okşadı ona türlü türlü oyuncaklar yemekler verdiler onu mutlu ettiler ..bir soğuk su içerek o vahşet dolu rüyanın etkisinden nasıl kurtuluyorsak ...o yavrularda bunlari görüp hemen kurtuluyorlardir inşallah ...

Kalbimi tek ferahlatan bu düşünce aksi halde nefes almayı bırak yaşamak bile ağır geliyor ..bu yüzden size yazdım..

Haberi okumadim , doğrusu ne bilmiyorum bunu genel olarak yazdım..

Bu konuyu burada açıp daha daha moral bozmanızın sebebi nedir? Yapmanız gereken şey 2023 yazında belli hanımefendi, senelerdir birileri sadece konuşuyor ama seçim zamanı gelince eyleme geçirmiyor. Eyleme geçirin ki konuşmanın bir anlamı olsun.
Yukarıda bu mevzuyu siyasetin kirli emellerine alet eden siyasileri eleştirmiştim siz de aynı şeyi yapmışsınız. Bir candan bahsediyoruz burda siyasete dokunduruyor, apolitik beni bile çileden çıkarıyorsunuz.

Yukarıda bu mevzuyu siyasetin kirli emellerine alet eden siyasileri eleştirmiştim siz de aynı şeyi yapmışsınız. Bir candan bahsediyoruz burda siyasete dokunduruyor, apolitik beni bile çileden çıkarıyorsunuz.
senelerdir ülkeyi benim babam yönetiyor, kanunları da annem belirliyor zaten siz de haklısınız, siyasetle hiiiç alakası yok benim annem ve babamla alakası var, hesabı anne babamdan sormalısınız.

X