• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık iyice sinir olmaya başladım

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar bana akıl verirseniz cidden çok ama çok sevinirim yoksa artık kalp kırıcam.

Evliyim bir senelik ve 23 yaşındayım ve ailem sürekli giyinişime karışıyor artık sinirlerim hırpalanıyor ailem diye fazla bir şey de diyemiyorum çok fazla. Kapalıyım ama öyle çok çok dikkat eden biri değilim yani tam tesettürlü değilim ama nasıl giyinmem etmem gerektiğini biliyorum. Yeri geliyor elbise giyiyorum bazende tünik neymişte kısa, neymişte bileğin gözüküyor vs vs bu günde elbise giymedim elbise astarım yıkancakta diye bu yüzden spor takımım var bilekten sıkmalı hafif bol üstüde dizimin bir tık üstünde o da bol birazdan ananemlere gideceğiz kahvaltıya annemlere geldiğim için spor takımımı giydim şimdi annem geldi “böyle mi gidiceksin babanı kızdırtmak mı istiyorsun ablanın elbiselerinden al giy” vs vs diyor artık cidden tahammülüm zorlanıyor her seferinde böyleler bir şey diyipte kalplerinide kırmakta istemiyorum bende gelmicem eve geçerim dedim...

Artık iyice doldum bazen sırf bu yüzden annemlere dahi gitmek istemiyorum.

Bir şey diyip kalplerini kırmadan bu meseleyi halledemezsiniz. Siz her seferinde tamam diyip üstünüzü değiştirdiniz anladığım kadarıyla o yüzden bunun sizin için büyük bir sıkıntı olduğunu bile belki anlayamamış olabilirler

Bir şey diyip kalplerini kırmadan bu meseleyi halledemezsiniz. Siz her seferinde tamam diyip üstünüzü değiştirdiniz anladığım kadarıyla o yüzden bunun sizin için büyük bir sıkıntı olduğunu bile belki anlayamamış olabilirler
Yok değiştirmiyorum hala nasıl istiyorsam öyle giyiniyorum... şu an gideceğimiz yere böyle gideceğim için laf edecek bu yüzden orayada gitmiyorum

Yok değiştirmiyorum hala nasıl istiyorsam öyle giyiniyorum... şu an gideceğimiz yere böyle gideceğim için laf edecek bu yüzden orayada gitmiyorum

E etsinler. Siz de cevap verirsiniz. Bakarlar ki değişmiyorsunuz elbet laf etmeyi bırakırlar. Öyle güzellikle konuşarak düzeltemezsiniz bu durumu. Memnun değillerse bırakın onlar gelmekten vazgeçsinler

Cidden sizi çocuk mu görüyorlar hala.
Bence siz ben artık evli bir insanım sizden çıktım diyin madem geleneksel bir aileniz var.

Ha şu evlenmeden önce ailem evlendikten sonra eşim karışıra tamamen karşıyım dip not olsun

Acaba konuyu kardeşim mi açtı diye düşündüm :) Ama yok o mavi değil, yeşil sever :)) bir de babam hayatta değil, oradan farkına vardim. O da bize sinir oluyor. Ama onun iyiliği için söylüyoruz :rolleyes: :olamaz::KK70:

23 yaşındaki birinin giyimine kimse karışamaz, net olun yahu. Anneniz “babanı kızdırtmak mı istiyorsun” cümlesini kuramamalı size. Çok ayıp gerçekten, inanılmaz.

Bu tarz söylemler hoşuma gitmez ama onların dilinden konuşun. Eşim böyle seviyor, böyle uygun görüyor diyip kestirip atın

Esin olaya el atsin banada dérlerdi boylemi giyiniyosun eskiden boyle degil esim karismiyo size ne dedim aradan zaman gecince tekrar basladilar en son esim dediki yaninda oldu cunki bu konusma yemin ederim bir anne basimi acicam acik giycem desin asla karismam ozgur o istedigini yapar kac yasinda kadin dedi ogun bugundur agzini acan yok.

Kızlar bana akıl verirseniz cidden çok ama çok sevinirim yoksa artık kalp kırıcam.

Evliyim bir senelik ve 23 yaşındayım ve ailem sürekli giyinişime karışıyor artık sinirlerim hırpalanıyor ailem diye fazla bir şey de diyemiyorum çok fazla. Kapalıyım ama öyle çok çok dikkat eden biri değilim yani tam tesettürlü değilim ama nasıl giyinmem etmem gerektiğini biliyorum. Yeri geliyor elbise giyiyorum bazende tünik neymişte kısa, neymişte bileğin gözüküyor vs vs bu günde elbise giymedim elbise astarım yıkancakta diye bu yüzden spor takımım var bilekten sıkmalı hafif bol üstüde dizimin bir tık üstünde o da bol birazdan ananemlere gideceğiz kahvaltıya annemlere geldiğim için spor takımımı giydim şimdi annem geldi “böyle mi gidiceksin babanı kızdırtmak mı istiyorsun ablanın elbiselerinden al giy” vs vs diyor artık cidden tahammülüm zorlanıyor her seferinde böyleler bir şey diyipte kalplerinide kırmakta istemiyorum bende gelmicem eve geçerim dedim...

Artık iyice doldum bazen sırf bu yüzden annemlere dahi gitmek istemiyorum.
Anılara döndüm bir anda.liseye giderken pantolon giyiyordum.babanneme görünmeden evden kaçıyordum.
Siz ailenizi değiştiremezsiniz ama sinir olmamayı başarırsanız hayatınıza devam edersiniz.
Aileniz de laf işitiyordur o yüzden size soyluyordur.kısır döngü.
Siz duymamaya ,kırılmamaya çalısacaksınız

Back