- Konu Sahibi Albatros29
-
Arkadaşlar konunun başlığını görünce size ufaktanda olsa yardımcı olayım istedim.Bizde eşimle 3 ay denedik ve 3 ayın sonunda hamile kaldım şimdi 7 haftalık hamileyim.Bence öyle soğan kürü yok başka bişilere gerek yok veren Allahım verir arkadaşlar.Ama unutmayın stres sakın yapmayın ben o olmayan 2 ay boyunca acayip stres yapmıştım eşimle acaba bir problemmi, var derken 3 ay pek kafamıza takmadık ümitsiz bir şekilde test yaptık mevlid kandili akşamında çift çizgiyi gördük.Ama bilmiyorum belki deniyorsunuzdur çok iyi bir şekilde ama eşiniz hemen geriye çıkmasın ve o andada bacaklarınız onun omuzunda olsun bu şekilde tam içeriye gidiyor canlı spermler ve inş.hamile kalırsınz.Sormak istediğiniz bişeyler varsa yardımcı olabilirim?fakat asla stres yapmayın Allahım herkese veriri inş.
Sen bilirsin ama erken derim ben. Bildiğim kadarıyla adet gününden 1 hafta geçmesi gerekiormuş idrar testi için.
Konu sahibi arkadaşım bende 2 aydır deniyorum ama olmuyor.Hatta bugün adet oldum hemde 1 hafta erken.Ben geçen ay adetim bittiği zaman 10.günden başladım 18.güne kadar denedim bu sefer kesin olur dedim ama üstüne birde erken adet olunca moralim çok bozuldu.Gerçekten kendimizi şartlandırdığımız içinmi olmuyo anlamadım.Buraya girip bu tür konularla meşgul olmak bile strese neden olabilir belkide.Benim resmen aklımdan çıkmıyor hayır üzüntü yaşamadım sadece aklımı bebekle bozdum sonundada moralim bozuldu işte.Benimde etrafımdaki arkadaşlarım ilk seferde hamile kaldılar.Düşününce insan kötü oluyor.
Öncelikle yardımcı olmak istediğin için çok teşekkür.Peki kendinizi şartlandırdınızmı hiç? şu gün bu gün olsun diye? ablam öylede yapma diyo ama ister istemez çalışmalara başlayınca düşünüyosun.Bazıları çocuk istediği halde habersiz hamile kaldım diyolar bunu hiç anlamıyorum.Bende sizin gibi inşallah 3.ay hamile kalırım:)
Allahım inşallah bütün isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin
ama daha 2 aydada olmuyor demeyin anacım
ben 72 aydır deniyorum (6 yıl)
5 ay sonra 7 yıllık evli olacağız ama hiç gebeliğim olmadı
ilk başlarda evet çok şartlanmıştık acayip derecede o anı test yapacağız zamanı düşünüyodum hatta yaparken bile inanki o çift çizgi gözümün önüne geliyordu:):) ama ne zamanki test yapıyorduk o tek çizgiyi görünce çıldırıyodum.Ama sonrasında karar verdim ve artık düşünmücem dedim o ay hiç düşünmedim hep başka şeylere kafa yordum işime kendimi verdim onları düşündüm ve eşimle beraber olurkende hamile kalıcem işte bu ay olmalı falan demeden onun zevkine varmaya çalıştım.Çok şükürde geçen ay test yaptık ve ilkönce inanamadık sonrasında sevinçten uçuyoduk:):):) yukarıdada belirttiğim gibi eşin en azından 1-2 dakika geri çekilmesin sende 15 -20 dk.bacaklarını yukarıda tutmaya çalış ayrıcada biz çalıştığımız için hep akşamları yapardık ve ben duşa hemen kalkmazdım sabah kalkıp duş alıp öle işe giderdim.yani hemen ayağı kalkmadığım için ölece uyurdum ve hiç dışarı çıkmazdı spermler.Ama tavsiyem en öenmlisi stres yapma ve olayı akışına bırak çocuk olacak diye kendini şartlandırma inşallah Allahım o güzel duyguyu sanada isteyen herkesede yaşatır.Sende inşallah yaşarsın o çift çizgiyi gördüğün andaki mutluluk tarif edilemez:):)
slm bayanlar.bi iki gündür fena halde sırtım ağrıyor.
bugünde bel ağrım var.
ara ara kasıklarım ağrıo.
bacaklarıma ağrılar girio.
adetime 1 hafta var.
göğüslerimde dünden beri büyüdü gibi..
herşey psikolojik de olablilir.
evde test alıp bekletiyorum. ha oldu ha olcak gibilerinden...
üfff sıkıldım artık araştırmaktan iflahım kesildi.
umarım hamişimdir...bekle şimdi bir hafta daha of...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?