- Konu Sahibi Albatros29
-
İnşallah, ben de dün bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım, hem de 2. Ye. yani Allah arttırsın da, bize de versin... İnsan ister istemez buruluyor. Sabır sabır...
Sabretmek ne zormuş.kafaya takma düşünme stres yapma diyolar.stres en büyük engellerden biriymiş gebe kalmaya.iyide olmuyo gerçekten olmuyo.kendimi işe veriyorum kitap okuyorum uzun uzun yürüyorum tam biraz düzelmeye başlamışken bir arkadaşın hamile haberini alıyorum sonra yine en başa sarıyorum.hamile kalmanın bu kadar zor bişey olduğunu bilmiyordum ama başa gelince anlıyormuş insan.benim gibi olan arkadaşlar bu foruma böyle içimizi dökerken umarım müjdeli haberler yazmak da nasip olur.isteyen herkes o ikinci kırmızı çizgiyi görmek nasip etsin allahım.
rabbim insallah isteyen herkese nasip etsin kizlar..gec olsunda güc olmasin..ben hemen kaliyorum ama tam 5 bebek kaybettim...keske benimde gec olsaydiya kaybetmeseydim diyorum...rabbim hayirli zaamnda nasip eder insallahhh üzülmeyin herseyin bi zamani var bi sorun yoksa olmamasi icinde bi sebep yok
Bir sorun yok ama kalmıyorum =(
allah isteyen herkese versin ama en çok kızdıran beni çocuk düşünmüyorum şimdi istemiyorum diyen arkadaşların nerdeyse tamamı gebe bu nasıl birşey anlamadım sanki sınanıyoruz sabır gerçekten herşeyin ver bir zamanı elbet böyle avutuyorum kendimi hayırlısıyla müjdeli haberler vermek nasip olsun birbirimize.
anladim canim benim .böyle arkadaslar im var benimde cogu gec olsada kavustu yavrularina insallah rabbim senide daha fazla bekletmez....hamile kalma yollarini denedinmi hic ovulasyon testi yataktan hemen kalkmamak gibi:44:
Denedim kendi çapımda bişiler kalmıyorum hemen yıkamıyorum ama bu ovulasyon testini denemedin ne kadar güvenilir bilemedim...
Hayirlisi insaalh
aslinda ovulasyon testiyle cok hamile kalan var yada regl bitiminden itibaren en az 18 .güne kadar gün asiri calismaklada yumurtlama günleri kacmazzyada canim sogan kürü yap cok faydasi var ....bilmiyorum tesafmüydü gercekten faydasimi olmustu 3 hamileligimdede yapmistim bi iki ay icinde hemen hamile kalmistimmm..ayrica cok kalanida duydumm
aslinda ovulasyon testiyle cok hamile kalan var yada regl bitiminden itibaren en az 18 .güne kadar gün asiri calismaklada yumurtlama günleri kacmazzyada canim sogan kürü yap cok faydasi var ....bilmiyorum tesafmüydü gercekten faydasimi olmustu 3 hamileligimdede yapmistim bi iki ay icinde hemen hamile kalmistimmm..ayrica cok kalanida duydumm
günaydın hanımlar adetime 3 gün var sabah ilk idrarımla test yaptım negatif çıktı ama sağ kasığımda da ara ara giren bi kramp var ne bileyim ümitli değildim ama günüm yaklaştıkça içtten içe ümitleniyorum sizce testi erken yaptığım için negatif olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?