• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ikinci çizgiyi görmek istiyorummmm...:(((

Albatros29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
35
1
28
Diyarbakır
Sabretmek ne zormuş.kafaya takma düşünme stres yapma diyolar.stres en büyük engellerden biriymiş gebe kalmaya.iyide olmuyo gerçekten olmuyo.kendimi işe veriyorum kitap okuyorum uzun uzun yürüyorum tam biraz düzelmeye başlamışken bir arkadaşın hamile haberini alıyorum sonra yine en başa sarıyorum.hamile kalmanın bu kadar zor bişey olduğunu bilmiyordum ama başa gelince anlıyormuş insan.benim gibi olan arkadaşlar bu foruma böyle içimizi dökerken umarım müjdeli haberler yazmak da nasip olur.isteyen herkes o ikinci kırmızı çizgiyi görmek nasip etsin allahım.

bir seneden fazla oldu benimde ama hala yok. zamanı vardır diyorum bu aydan ümitliyim inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir.

İnşallah, ben de dün bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım, hem de 2. Ye. yani Allah arttırsın da, bize de versin... İnsan ister istemez buruluyor. Sabır sabır...

İnşallah, ben de dün bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım, hem de 2. Ye. yani Allah arttırsın da, bize de versin... İnsan ister istemez buruluyor. Sabır sabır...

allah isteyen herkese versin ama en çok kızdıran beni çocuk düşünmüyorum şimdi istemiyorum diyen arkadaşların nerdeyse tamamı gebe bu nasıl birşey anlamadım sanki sınanıyoruz sabır gerçekten herşeyin ver bir zamanı elbet böyle avutuyorum kendimi hayırlısıyla müjdeli haberler vermek nasip olsun birbirimize.

bende bekliyorum 8 aydır ama hala yok malesef üzülüyorum ister istemez elden bişey gelmiyo da sizi çok iyi anlıyorum.. :(

Sabretmek ne zormuş.kafaya takma düşünme stres yapma diyolar.stres en büyük engellerden biriymiş gebe kalmaya.iyide olmuyo gerçekten olmuyo.kendimi işe veriyorum kitap okuyorum uzun uzun yürüyorum tam biraz düzelmeye başlamışken bir arkadaşın hamile haberini alıyorum sonra yine en başa sarıyorum.hamile kalmanın bu kadar zor bişey olduğunu bilmiyordum ama başa gelince anlıyormuş insan.benim gibi olan arkadaşlar bu foruma böyle içimizi dökerken umarım müjdeli haberler yazmak da nasip olur.isteyen herkes o ikinci kırmızı çizgiyi görmek nasip etsin allahım.

bende bekliyorum her ay bir umut doluyor sonra üzüluyorum 6 ay oldu ama sonuç alamadık bu hft sonu doktora gidicem bilemedim ne yapmam gerekiyor :(

rabbim insallah isteyen herkese nasip etsin kizlar..:16:gec olsunda güc olmasin..ben hemen kaliyorum ama tam 5 bebek kaybettim...keske benimde gec olsaydiya kaybetmeseydim diyorum...rabbim hayirli zaamnda nasip eder insallahhh:16::16::16::16:üzülmeyin herseyin bi zamani var bi sorun yoksa olmamasi icinde bi sebep yok :16::16::16:

rabbim insallah isteyen herkese nasip etsin kizlar..:16:gec olsunda güc olmasin..ben hemen kaliyorum ama tam 5 bebek kaybettim...keske benimde gec olsaydiya kaybetmeseydim diyorum...rabbim hayirli zaamnda nasip eder insallahhh:16::16::16::16:üzülmeyin herseyin bi zamani var bi sorun yoksa olmamasi icinde bi sebep yok :16::16::16:

Bir sorun yok ama kalmıyorum =(

Bir sorun yok ama kalmıyorum =(

anladim canim benim .böyle arkadaslar im var benimde cogu gec olsada kavustu yavrularina insallah rabbim senide daha fazla bekletmez....hamile kalma yollarini denedinmi hic ovulasyon testi yataktan hemen kalkmamak gibi:44:

allah isteyen herkese versin ama en çok kızdıran beni çocuk düşünmüyorum şimdi istemiyorum diyen arkadaşların nerdeyse tamamı gebe bu nasıl birşey anlamadım sanki sınanıyoruz sabır gerçekten herşeyin ver bir zamanı elbet böyle avutuyorum kendimi hayırlısıyla müjdeli haberler vermek nasip olsun birbirimize.

aynen katılıyorum sana soruyorum yada duyuyorum biz düşünmüyorum vakdi var diyorlar sonrabir bakıyorum bebek bekliyorum diye yazıyorlar bende anlamadım.ben eskiden sanki hemen bebek sahibiolacakmışım gibi hissederdim ama ne yazıkkı oyleolmuyor yenilen içilen her yiyecek ciğerlerimize cektiğimiz havanın cok etkisi var düşünsenize eskiden annelerimiz yoğurt mayaladığında 3.gün hemen ekşime yapardı şimdi 1 ay dayanıyor mevsimi olmasına gerek yok her mevsim istediğimiz her meyve sebze var allah her isteyene nasip etsin inşallah.(amin)

anladim canim benim .böyle arkadaslar im var benimde cogu gec olsada kavustu yavrularina insallah rabbim senide daha fazla bekletmez....hamile kalma yollarini denedinmi hic ovulasyon testi yataktan hemen kalkmamak gibi:44:

Denedim kendi çapımda bişiler kalmıyorum hemen yıkamıyorum ama bu ovulasyon testini denemedin ne kadar güvenilir bilemedim...

Denedim kendi çapımda bişiler kalmıyorum hemen yıkamıyorum ama bu ovulasyon testini denemedin ne kadar güvenilir bilemedim...

aslinda ovulasyon testiyle cok hamile kalan var yada regl bitiminden itibaren en az 18 .güne kadar gün asiri calismaklada yumurtlama günleri kacmazz:31:yada canim sogan kürü yap cok faydasi var ....bilmiyorum tesafmüydü gercekten faydasimi olmustu 3 hamileligimdede yapmistim bi iki ay icinde hemen hamile kalmistimmm..ayrica cok kalanida duydumm:31:

Hayirlisi insaalh

hayırlısı tabiki herşeyde vardır bir hayır sözü ağzımdan hiç düşmüyo ama gerçekten evren sana inat sankı şu an çevremdeki iş yerimdeki arkadaşlarım ya hamile ya yeni doğum yapmış onlar adına çok mutluyum alışveriş telaşları acaba kime benziycek merakları nekadar güzel allahım bize de yaşatsın .alışveriş sitelerinden sepetime bebeklerle ilgili ürünlüri ekleyip duruyorum birgun satın al putonuna basıp satın alabilecekmiyim acaba.sabırrr sabırrrrr

aslinda ovulasyon testiyle cok hamile kalan var yada regl bitiminden itibaren en az 18 .güne kadar gün asiri calismaklada yumurtlama günleri kacmazz:31:yada canim sogan kürü yap cok faydasi var ....bilmiyorum tesafmüydü gercekten faydasimi olmustu 3 hamileligimdede yapmistim bi iki ay icinde hemen hamile kalmistimmm..ayrica cok kalanida duydumm:31:

bu soğan suyu birtek bende işe yaramadı yorumlara bakıyorum herkes de bir işe yaramış ben gebe kalmakk-tan geçtim bari hastalanmama yardımcı olsun çok istedim ama yine işe yaramadı yine tarlusal kullanarak regl oldum.bi ara saraçoğlunun sitesinde gebe kalmayı kolaylaştıran çaylar satılıyordu ama şimdi satışı yok o ürünleri kullananlar var mı acaba işe yaradımı,işe yarayacak her şeyi denemek gerek böyle sadece beklemekle de olmuyo sanırım.

maca bitkisini araştırın ltüfen daha önce forumda değişik yerlerde yazdım fakat kimsenin dikkatini çekmedi maca bitkisi peruda bulunan bir bitki gebeliğe kadındada olsa erkektete sorun olsa çok faydası var burda tabletleri varmış lütfen araştırın derim bir kaybınız olmaz neticede
inş. gebe kalırısınız

günaydın hanımlar adetime 3 gün var sabah ilk idrarımla test yaptım negatif çıktı ama sağ kasığımda da ara ara giren bi kramp var ne bileyim ümitli değildim ama günüm yaklaştıkça içtten içe ümitleniyorum sizce testi erken yaptığım için negatif olabilir mi?

tşk.ler baktım olmadı denerim artık

günaydın hanımlar adetime 3 gün var sabah ilk idrarımla test yaptım negatif çıktı ama sağ kasığımda da ara ara giren bi kramp var ne bileyim ümitli değildim ama günüm yaklaştıkça içtten içe ümitleniyorum sizce testi erken yaptığım için negatif olabilir mi?

Sen bilirsin ama erken derim ben. Bildiğim kadarıyla adet gününden 1 hafta geçmesi gerekiormuş idrar testi için.

Back