• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık hiç kimse yemiyor..........

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
İsrail’e boyun eğeceksin!
IMF’yle yola devam edeceksin!
Terörü bitirmeye kalkmayacaksın!
Yoksa perişan olursun!
Türkiye’de bu gerçeği beşikteki bebek bile biliyor.
İsrail’e kafa tutarsan.
IMF’yle yolları ayırırsan.
Terörü bitirirsen.
Dahası bunları aklının ucundan dahi geçirirsen; o vakit başına gelmedik kalmaz.
Ya bir darbeyle, ya bir iftirayla, yahut itibarsızlaştırmayla al aşağı edilirsin.
Öyle numaralar çekerler ki, “beşikteki bebek” bile bildiğini unutur, alet olur.
Dün kahvehanede, “bu adam büyük adam, terörü çözüyor, IMF’ye borcunu ödüyor ama rahat bırakmazlar” diyenler bile numarayı yutar.
Hatırlayın “one minute” restinin ardından ne demişlerdi:
“İsrail bunun bedelini ağır ödetir. Bittiğimiz gündür!”
Sokaktaki vatandaş da bu gerçeği bildiği için “dik duranın” arkasında dik durmayı başarmıştı.
Sonra.
“IMF’yle yolları ayırmak intihar olur!” demişlerdi.
Anadolu insanı bu gerçeği bildiği için yine “dik duranın” arkasında dik durmayı başarmıştı.
Terör meselesinde de aynı.
“Türkiye terör meselesini çözsün, bölgenin lideri olur ama çözdürtmezler” diyorlardı.
Ama milletçe çözdük.
Hadi bir tane daha ekleyelim.
“Kuzey Irak’la enerji anlaşması” için de yine benzer tehditleri gündeme getiriyorlardı.
Ne oldu?
Biz başardık.
Bu numaracılar öyle alçaktır ki, rahatsız olduğu bir konuda bir ülkeye operasyon çekecekse;
Bazen orduyu kullanır.
Bazen yargıyı.
Bazen baronları.
Bazen iç dinamikleri.
Bazen medyayı.
Ama bunları kullanırken de hiçbir zaman, “IMF ile yollarınızı ayırmayacaktınız, terörü bitirmeyecektiniz” demez.
Zira bu durumda kimse yemez.
Ya?
Numara çeker.
Hem de ne numara.
Tencere tava çaldırır, yolsuzluk diye anırır.
Ve son bir not.
Bu millet bu numarayı artık yemez.

Anadolu Baharı
Anadolu toprakları “ana rahmi” gibidir.
Her daim kanamalı lakin doğurgan ve bereketli.
Ama hep sancılı.
Tıpkı şu son günlerde olduğu gibi.
Bugün en sancılı doğuma hazırlanıyor.
En zor, en riskli, en hayati doğuma.
Başarabilecek mi?
Evet.
Zor da olsa evet.
Mısır başaramadı.
Libya başaramadı.
Suriye başaramadı.
Tunus başaramadı.
Yemen başaramadı.
Umutlar bir başka bahara kaldı.
Ama Türkiye başarmalı, başaracak.
Anadolu’nun baharı 2002’de yeşermeye başladı.
2007’deki “kışa” çevirme çabası sonuçsuz kaldı.
Mayıs 2013’teki de.
17 Aralık’taki de.
Hadi sık dişini.
Az kaldı.

Turgay Güler / Aksam

Son düzenleme:
terör bitmiş mi?
arkamla birlikte gülesim geldi. :))))
bitmek başka, bir takım sözler verildiği için beklemek başka şeyler.

seçimlerden sonra görürsünüz bitip bitmediğini, bitmediği ortaya çıktığında onu da dış güçlere bağlamak hatasına düşerseniz, aynı hatayı gargara yapıp yutarsınız artık.

Aslinda olanlar gayet acik ve basitti..

Ama ortama hep bir sis pompaladilar.. ( catismalar, taraflar, sagcilar, solsular, aleviler, sünniler......)

Bu sis insanlarin kafasini hep karistirdi...

Yoksaki, Türkiye deki mesele, Abdulhamit, Atatürk, Menderes, Özal veya Erdogan meselesi degildi. Mesele Türkiye nin bugünü ve yarini ile ilgili kararlari Türk halkimi verecek yoksa dünyadaki söz sahibi abiler mi?

Son düzenleme:
“Andolsun ki, insanlar içinde, mü’minlere en şiddetli düşman olarak Yahudileri ve müşrikleri bulacaksın…” (Maide:82) ayeti kerimesi, iman edenlere en tehlikeli düşman olarak Ben-i İsrail’in hepsini değil, “Siyonist Yahudi” kesimini göstermektedir. “En şiddetli eşedd” kelimesi: En tehlikeli, en dehşetli, en sinsi, en tedbirli ve en etkili anlamlarını içerir. Bugün Gizli Dünya hâkimiyetini kuran ve ABD’nin “derin devletini” oluşturan bu Siyonist Yahudi şebekesini ve onun dünyayı ağ gibi saran korkunç sömürü sermayesini bilmeden ülkemizdeki, bölgemizdeki ve bütün yeryüzündeki şeytani gelişmeleri çözmemiz mümkün değildir. İşte bu yazıda aktarılanlar, bir nevi yukarıdaki ayetin tefsiri ve tafsili (ayrıntılarıyla izah edilmesi) mahiyetindedir. Siyonist Yahudiler farklı din ve mezheplerden devşirdikleri işbirlikçileri eliyle bu zulüm düzenlerini yürütmektedir.

Bağımsız Kürdistan’a Akdeniz Yolu açılıyordu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini (KKTC) tanımış sayılmamak ve meşruiyet kazandırmamak için, bu ülkeyle siyasi, ticari, askeri ve kültürel bütün ilişkilerden özellikle uzak duran ABD’nin ve AB ülkelerinin, Kuzey Irak’taki Barzani Kürdistan’ına bağımsız devlet statüsüyle yaklaşmaları dikkatlerden kaçmıyordu. Ve bu konuda, Barzani’ye resmi devlet başkanı gibi davranan AKP iktidarının duyarsız ve tutarsız tavrı gerçekten kafa karıştırıyordu. Üstelik, Irak'ın kuzeyindeki Barzani devletine bağımsızlığın yolunu açacak adımın, Erdoğan-Çalık ortaklığında kotarıldığı ortaya çıkıyordu. Kukla devletin Petrol Bakanı Hawrami, Irak'ın kuzeyindeki petrolleri pazarlamak için Ceyhan'da bir rafineriyle bağlantı sağlayacaklarını belirtiyordu. Ceyhan'daki rafineriyi ise, Çalık Grubu'nun 15 milyarlık devlet teşvikiyle kurduğu anlaşılıyordu. AKP Hükümetiyle Mesud Barzani ve yeğeni Neçirvan Barzani arasındaki yoğun diplomasi trafiği ile kukla devlete bağımsızlık yolu açılıyordu. Kukla devlet yöneticileri, bu çerçevede Irak'ın kuzeyindeki petrolleri Bağdat Yönetiminden bağımsız olarak satmayı planlıyordu. Kukla Devletin lideri Barzani, mevcut Kerkük-Yumurtalık petrol boru hattının Irak merkezi yönetiminin kontrolünde olmasından dolayı alternatif boru hatlarına yöneliyordu. Ancak tek başına boru hattı yetmiyor, bir de ham petrolün işlenmesini sağlayacak rafineriye ihtiyaç duyuluyordu. İşte bu rafinerinin yerini kukla devletin Petrol Bakanı Hawrami açıklıyordu. Hawrami, Irak'ın kuzeyindeki petrolleri pazarlamak için Ceyhan'da bir rafineriyle bağlantı sağlayacaklarını belirtiyordu. Hawrami'nin sözünü ettiği rafinerinin, Erdoğan-Çalık girişimiyle Ceyhan'da kurulması düşünülüyor ve Çalık bu rafineri için yaklaşık 15 Milyarlık devlet teşviki alıyordu. Çalık'ın kurduğu rafineri daha önce Aydın Doğan-Tayyip Erdoğan atışmasında gündeme geliyor; Aydın Doğan, Erdoğan'a Ceyhan'da rafineri kurmak istediğini söylediğinde Erdoğan'dan, "bizim Çalık'a söz verdim" yanıtını aldığını belirtiyordu. Çalık Holding'in Silopi-Yumurtalık arasında mevcut hatta paralel 640 km'lik boru hattı inşası için başvurduğu resmi gazetede yer alıyordu. Irak'ın kuzeyinde de Türkiye sınırına uzanan bir boru hattının yapımı sürüyordu. Gözlemciler, böylece bu yeni boru hattı aracılığıyla Irak'ın kuzeyindeki petrolün Türkiye üzerinden uluslararası piyasaya pazarlanmak istendiğini vurguluyordu.

Barzani Petrolü İçin Yeni Boru Hattı Kuruluyordu!

Çalık Holding, Silopi-Yumurtalık arasında, mevcut hatta paralel 640 km'lik boru hattı inşası için başvuruyor ve talep Resmi Gazete'de yayımlanıyordu. Bölge ve enerji uzmanları, Irak petrolünü Akdeniz'e taşıyan iki hat bulunmasına rağmen Çalık Holding'in girişimini "Irak Merkezi Hükümeti'ni devre dışı bırakarak Barzani adına Türkiye üzerinden dünyaya petrol satma projesi" olarak değerlendiriyordu. Çalık grubu yetkilileri, 640 km’lik petrol boru hattına izin verilmesi halinde günlük 1 milyon varil petrol taşıyabileceklerini bildirdi. Başbakan Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen işadamlarının uzun zamandır bu işin peşinde olduğu biliniyordu. Vesaire... vesaire... Yazinin devami http://www.millicozum.com/mc/ocak-2...-fetullah-gulenin-guvendigi-yahudi-sirketleri de...

Evet... Artik kimse yemiyor... Turkiye uzerinde iktidar olmanin gucu kullanilarak ne sirketlere ne paralar kazandirilmak istendigi, bu halkin vergilerinin, topraginin, malinin kimlere peskes cekilerek, kimlere yedirilerek bu ulkede "TURKIYE"YE HIZMET adi altinda ne rant hesaplari dondugu kimsenin gozunden kacmiyor. Menfaati olan bu iktidari savunmakla yukumlu, bir fikri olmayan da bu masallara inanmakla, ama maalesef herkes degil..

Yazinda "one minute" olayina deginerek "Hatırlayın “one minute” restinin ardından ne demişlerdi:
“İsrail bunun bedelini ağır ödetir. Bittiğimiz gündür!”
Sokaktaki vatandaş da bu gerçeği bildiği için “dik duranın” arkasında dik durmayı başarmıştı." demissin. En cok da buna guldum. Hangi dik duran? Peres'e kameralar onunde "one minute!! Oldurmeye gelince siz oldurmeyi cok iyi bilirsiniz.. Plajlardaki cocuklari nasil oldurdugunuzu, nasil vurdugunuzu cok iyi biliyorum" dedikten yarim saat sonra "Ben ne Israil halkina, ne de Basbakan Peres'e suclayici bir sey demedim, sozlerim programin moderatorune idi, ona tepki gosterdim" diyen dik durus (biz ona dansoz gibi kivirtma deriz) mu? :52::52: Programin moderatoru mu plajlarda kiyim yapiyormus????:52::52::52::52:
Iste... Buraya videonun linkini de koyuyorum, 03:22 den itibaren izleyebilir ve gorebilirsiniz, hepberaber guleriz bu dik durusa!!!:9:
http://www.youtube.com/watch?v=YapToN4JGJY

Terör çözülmeye mi çalışılıyor aman Allahım...O yüzden pkk ya yapılan yardımın önünü kesmek isteyen tüm askerlerimiz içeride.Müebbet yediler.Abdullah Öcalan sayınlık durumda o yüzden mi?Med e katılıyorum uzun uzun tartışmaya yine yine girmeyeceğim evet yav hehe...

İnsanlar gördüklerine değilde bu hikayelere nasıl inanıyorlar (yiyiyorlar) bende bir anlam veremiyorum :ssz:

Belkide bu millet celladina asik olacak kadar hasta ve aciz degildir ya:)

Belkide bikmistir bu millet..

Canini ortaya koyarak, kürekle kazmayla kazandigi vataninda yillardir kendi sectigi siyasetciler icersinde ülkeye hizmet etmek isteyenlerin bir sekilde imha edilmesinden bikmistir.

Belkide artik kendi sectigini türlü oyunlara kurban etmemek icin birlik olmustur..

Belkide asilanlarin bugün haksiz yere asildigini, Müslüm Gündüz lerin, Fadime Sahin lerin bir oyunu sahneleyen birer oyuncu oldugunu görmek ve bu oyuna kanmis olmak bu milletin icini fena acitmistir..

Belkide yillardir milleti kukla gibi oynatan ve yürüyecegi yönü kendileri belirlemek isteyenlere karsi olan sabri tükenmistir..

Bu sefer "benim sectigimi, türlü oyunlarla sen indiremessin, indirirsem ben idiririm" diyordur..

Terör ortaya cikali 30 yildan fazla oldu.

Biz ise sehit haberleri duymaktan yada kandil bombalamaktan baska birsey yapamadik..

Ödürülen PKK lilarin üzerinden Amerikan yapimi silahlar cikiyordu..

Birileri bu örgütü Türkiye nin basina sarmis ve ne zaman Türkiye ye yön belirmek istese bu örgütü kullaniyor..

Demek ki cözüm Kandil dagini bombalamakla olmuyor..

Demek ki bir batakligi kurutmak icin onu besleyen kollari kesmek gerek..

Son düzenleme:
heee "yürüyeceği yönü kendi belirlemeye çalışanlardan bıkmıştır"

o nedenle beraber yürüdükleri yollarda, obamanın biri sopayı gösterince, aklı başına gelmiştir belki. ya da hanımefendiye "dikdatörlüğün kitabı" hediye edildiğinde, hizmetinde çalıştıklarının, kendisini hizmetlerinden çıkardıklarını anlamışlardır.

o nedenle dünkü yol arkadaşlarının adı bugün "dış mihraklar" olmuştur, "faiz lobisi" olmuştur.

valla böyle yazıları okudukça aklıma tek gelen şey: "bir aslan miyav dedi, minik fare kükredi" :)))

dolar olmuş 2.8 TL
asgari ücret 300 dolara eşitlenmiş
milletin cebinde ki para % 25 erimiş
kimin umrunda :26::26::26:
yazık benim halkıma
devler tepindi arada çimenler ezildi....

dolar olmuş 2.8 TL
asgari ücret 300 dolara eşitlenmiş
milletin cebinde ki para % 25 erimiş
kimin umrunda :26::26::26:
yazık benim halkıma
devler tepindi arada çimenler ezildi....

Dolar 2.28.........gerçi 2.8 olmasına çok kısa bir süre kaldı

Belkide bu millet celladina asik olacak kadar hasta ve aciz degildir ya:)

Belkide bikmistir bu millet..

Canini ortaya koyarak, kürekle kazmayla kazandigi vataninda yillardir kendi sectigi siyasetciler icersinde ülkeye hizmet etmek isteyenlerin bir sekilde imha edilmesinden bikmistir.

Belkide artik kendi sectigini türlü oyunlara kurban etmemek icin birlik olmustur..

Belkide asilanlarin bugün haksiz yere asildigini, Müslüm Gündüz lerin, Fadime Sahin lerin bir oyunu sahneleyen birer oyuncu oldugunu görmek ve bu oyuna kanmis olmak bu milletin icini fena acitmistir..

Belkide yillardir milleti kukla gibi oynatan ve yürüyecegi yönü kendileri belirlemek isteyenlere karsi olan sabri tükenmistir..

Bu sefer "benim sectigimi, türlü oyunlarla sen indiremessin, indirirsem ben idiririm" diyordur..

Terör ortaya cikali 30 yildan fazla oldu.

Biz ise sehit haberleri duymaktan yada kandil bombalamaktan baska birsey yapamadik..

Ödürülen PKK lilarin üzerinden Amerikan yapimi silahlar cikiyordu..

Birileri bu örgütü Türkiye nin basina sarmis ve ne zaman Türkiye ye yön belirmek istese bu örgütü kullaniyor..

Demek ki cözüm Kandil dagini bombalamakla olmuyor..

Demek ki bir batakligi kurutmak icin onu besleyen kollari kesmek gerek..
Benimde söylediğim bu ama farklı bir açıdan tabiki; Amerika pkk ya yardım ediyordu ve bugün içeri alınan askeriyenin ilk amacı bu yardımı ortaya çıkarıp önünü kesmekti ama yayınlanan belgelerde yazdığı üzere Amerika bunun halledilmesini istedi-pkk yardımını engelleyenlerin halledilmesi- sonuç ortada pkk ile savaşanlar içeride, elele yürüyenler dışarıda... umarım herkes layık olduğu yerde olur ileride.

Son düzenleme:
Tencere tava çaldırır, yolsuzluk diye anırır.
Ve son bir not.
Bu millet bu numarayı artık yemez.

Anıra anıra yolsuzlukkkk vaaarrr evet anırıyoruz. Hırsız sevmiyorum insanlar açken bir bakanın
kolunda 700 bin dolarlık rüşvet saatleriyle dolaşmasını ahh bu dış güçler diye geçiştiremiyorum.

Gururla anırıyorum ohhh sefam olsun:)))))).Ne kadar rezillikleri varsa orta da:))))
Daha ortaya dökülecek kirli çamaşır çokken hırsızın değilde polisin cezalandırılmasını IMF borcumuz bitti de onun için
bu komplolar diye içselleştiremiyorum.

Yazıda katıldığım yer evet çok doğru
Millet bu numarayı artık yemez :))))))))))

Yolsuzluk var anıra anıra tencere tava çalıyorum.Bu ülkenin haksız yere bir kuruşunu bile kim yiyorsa
evlerine ateş salınsın,önleri kesilsin ..............

Son düzenleme:
Banu Avar bizim üniversiteye konferansa geldiğinde çok güzel bir şey söylemişti;"Amerika kendine birini seçer ve onu kendine göre kullanır ve bunlara açıkça kendi belgerinde yazdığı üzere papi der."

$1390492556785.jpg

Evet weiss hele bunlari gordukce inan artik kimse yemiyor.

Banu Avar bizim üniversiteye konferansa geldiğinde çok güzel bir şey söylemişti;"Amerika kendine birini seçer ve onu kendine göre kullanır ve bunlara açıkça kendi belgerinde yazdığı üzere papi der."

sonra da o kullandığını kendi elleriyle güzelce imha eder....

Back