Artık herşey bitti ...

tebrik ederim sizi..
hemen boşanın diyemem.. inşallah tedavi olur yeniden güven verir size
daha önce onu terketmişliğiniz var mı? çocuğunuz kaç yaşında?
ailesi durumdan ne kadar haberdar?
çocuğum 3 yaşında daha ailesi durumdan haberdar ama kimsenin sözünü asla dinlemez ailesi de bıkmış içmesinden çocuklarının arkalarında duracakları bir yüzleri bile yok ben zaten çok görüşmüyorum

böyle güçlü kendinden emin kadınlara hayranım....
ama tabıkı evlılık bu kolay olmuyor yaşananlar her zaman mı içiyor yoksa yenı bir alışkanlık mı
belki cidden tedavi olur

İçki bütün kötülüklerin anasıdır (s.a.v) Gerçkten öyle. Çok doğru bir karar vermişsiniz. Ona zaman tanımışsınız en azından. Direk boşanmayı düşünmemişsiniz. Tebrik ediyorum sizi. ALLAH bu sabrınızı boşa çıkarmaz İnşaALLAH..

26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz eşim evlendiğimden beri alkol alıyor ama son 1 yıldır dozuttu
Genç yaşta bu kararı vermişsiniz. Bu iyi çünkü iler ki yaşlarda buna cesaret edemeyebilirsiniz.
Çok mücadele edip sonuç alamadıysanız kendinizi artık harap etmeyin.
Kimse kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyor. Gözünün önüne baksaydı kocanız sizde bu kararı almazdınız

böyle güçlü kendinden emin kadınlara hayranım....
ama tabıkı evlılık bu kolay olmuyor yaşananlar her zaman mı içiyor yoksa yenı bir alışkanlık mı
belki cidden tedavi olur
işte 5 yıldır belk düzelir belki iyi olur dedim ama belkilerle hayat gitmiyor zaman akıp gidiyor

en güzelini yapmıssın . şimdi istedigi gibi yasasın sen Onun kahrını cekmek için gelmedin dünyaya .

kesinlikle hayatta herşey insanlar için evlenmek kadar boşanmakda normal

alkolik biriyle birlikte olmak çok zor.
eski erkek arkadaşım böyleydi..

Allah yardımcınız olsun. Boşanmasanız bile bu ders ona yeter belki. Gencliğini icki masasında heba eden bi adama siz de ömrünüzü vefa etmeyin.

Çok akıllı bir kadınsın.Tebrik ederim hayırlısı olsun.

babam iflah olmaz bir alkolikti yatmadığı hastane kalmadı...her ayıldığında söz verirdi anneme içmiycem diye ...takiiiiiiiiii bir dahaki maaşa kadar.ve bu 30 yıl sürdü..en son boğazıma balta dayamıştı...20 yıl oldu görmedim...
bu arada söylemeden geçemeyeceğim çocuğunuz doğru söylüyor çok pis kokuyorlar...

canım huylu huyundan vazgeçmiyor bir ders vermek şart

Arkadaşlar ben hastanede çalışıyorum dün hastaneye geldi psikiyatri ye çıktı uzun uzun konuştular ben içkiyi bırakmak istiyorum içmek istemiyorum diye ama ben durmadım yanında doktor sonra beni çağırdı kararlı 2 tane ilaç yazdım dedi akşam anneme geldi neoılur dön diye ama ben dönmiycem en azından 1 ay ona müddet veriyorum ilaçlarını içsin içki içicek mi diye

hemen inanmamaniz isabet olmus
evet 1 ay icmesin bakalim basarabilecek mi...basarirsa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…