hayırlı olsun cnm...
ayyyyy ne güzel bi duygudur şimdi onu hissetmek içinde olduğunu bilmekayyyy anlatılmaz...
bnde geçen sene bu zmnlar hamile kalmıştım şimdi minik kızım yanımda
kendine dikkat et iyi beslen sende bnm gibi ocak annesi olursun inşallah cnm.
hayırlı olsun cnm...
ayyyyy ne güzel bi duygudur şimdi onu hissetmek içinde olduğunu bilmekayyyy anlatılmaz...
bnde geçen sene bu zmnlar hamile kalmıştım şimdi minik kızım yanımda
kendine dikkat et iyi beslen sende bnm gibi ocak annesi olursun inşallah cnm.
Çooook teşekkür ederim canım. Inan şaşkınlığımı atamıyorum üzerimden. Sanırım keseyi görene kadar inanamıcam bebeğimin geldiğine. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç iştahım yok günlerdir..
hayırlı olsun inş
Allah bize de nasip etsin hayırlı zamanda inş
dediğin gibi belirtilere takılmamak lazım. herkeste aynı seyler olacak diye bişey yok. en önemli belirti adet gecikmesidir bence.
allah korudu kızımı bnde hep düşücek diye bekledim hiç umudum yoktu ne günlerdi beeeee
şimdi yanımda yavrum.
Hamıle arkadaslar allah rızası ıcın benımde hamıle kalabılmem ıcın 1 yasın okurmusunuz ?? 7 kısı kaldı
Slm kzlar bende 3gün önce öğrendim rabbime şükür aratmadan vrdi hayırlısı olsun hepimize
Hayirli olsun canim benimde 3 4 gundur bas agrim var gozlerime vuruyo agrisi cok guzel bi diygudur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım. Bende bugün ogrendim hamile olduğumu. Ocak anneleri olacagiz hayirlisiyla inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamizi nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?