• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık hamileyim...

dusjeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
454
12
98
Muğla
herkese iyi geceler kızlar. böyle bi konu açmayı yakın zamanda beklemiyordum aslında ama bugün öğrendim ki bebeğim gelmiş habersizce. öncelikle şunu belirteyim 3. denememde hamile kaldım. bugün adet günümdü ama dünden beri 1 saat arayla kasık ağrısı çekiyorum ama adet sancısı gibi değil, alt kasıkta böyle bükülme şeklinde değişik bir ağrı ve hala devam ediyor. göğüslerimde her zamanki adet öncesi dolgunluk ve ağrı var ama uçlarında hassasiyet yok. akıntım da yok ve hatta kupkuruyum. yumurtlamadan 1 hafta sonra baş ağrım başladı ve 1 haftadır devam ediyor. dün gece rüyamda idrar testi yaptığımı gördüm ve pozitif çıktı, aslında günüm geçmeden yapmayı planlamıyordum. sabah uyanınca testi yaptım ve silik pembe çizgi çıktı. sonra eşimle sağlık ocağına gittik ve kan testim 65 çıktı. henüz 2 haftalıkmış çok küçük. 1 hafta sonra kadın doğum doktoruna görün dedi oradaki ebe. umarım bizi annesi ve babası olarak kabul eder ve terk etmez. allahım bize sağlıkla kucağımıza almayı, tüm isteyenlere de en yakın zamanda kavuşmayı nasip etsin bu mübarek günlerin yüzüsuyu hürmetine. AMİN. :nazar::emir_bebek::nazar:

akıntıya, hassasiyete takılmayın arkadaşlar bir de düşünmeyin hiç. ben bu ay hiç beklemiyordum başka planlarım vardı, eşimle iş gezisine çıkacaktım ama olmuş bile. sanırım uygun zaman buymuş. şimdi dua edip, değerlerimin yükselmesini beklicem.:49:

hayırlı olsun cnm...
ayyyyy ne güzel bi duygudur şimdi onu hissetmek içinde olduğunu bilmek:16::16: ayyyy anlatılmaz...
bnde geçen sene bu zmnlar hamile kalmıştım şimdi minik kızım yanımda :16:
kendine dikkat et iyi beslen sende bnm gibi ocak annesi olursun inşallah cnm.

hayırlı olsun cnm...
ayyyyy ne güzel bi duygudur şimdi onu hissetmek içinde olduğunu bilmek:16::16: ayyyy anlatılmaz...

Çooook teşekkür ederim canım. Inan şaşkınlığımı atamıyorum üzerimden. Sanırım keseyi görene kadar inanamıcam bebeğimin geldiğine. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç iştahım yok günlerdir..

hayırlı olsun cnm...

Kendi şaşkınlığımdan seni tebrik etmeyi unuttum cnm. Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna ve sana. Darısı başıma inşallah.

hayırlı olsun inş
Allah bize de nasip etsin hayırlı zamanda inş
dediğin gibi belirtilere takılmamak lazım. herkeste aynı seyler olacak diye bişey yok. en önemli belirti adet gecikmesidir bence.

Çooook teşekkür ederim canım. Inan şaşkınlığımı atamıyorum üzerimden. Sanırım keseyi görene kadar inanamıcam bebeğimin geldiğine. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç iştahım yok günlerdir..

allah korudu kızımı bnde hep düşücek diye bekledim hiç umudum yoktu ne günlerdi beeeee
şimdi yanımda yavrum.

hayırlı olsun inş
Allah bize de nasip etsin hayırlı zamanda inş
dediğin gibi belirtilere takılmamak lazım. herkeste aynı seyler olacak diye bişey yok. en önemli belirti adet gecikmesidir bence.

Çok teşekkür ederim cnm. Allah tüm isteyenlere nasip etsin en yakın zamanda inşallah.

Hayırlı olsun canım. Bende bugün ogrendim hamile olduğumu. Ocak anneleri olacagiz hayirlisiyla inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamizi nasip etsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun canim benimde 3 4 gundur bas agrim var gozlerime vuruyo agrisi cok guzel bi diygudur :)

Slm kzlar bende 3gün önce öğrendim rabbime şükür aratmadan vrdi hayırlısı olsun hepimize:nazar:

merhaba arkadaslar bnde hamıleyım haftalık ama asırı belım agrıyo normal mı dusuk olabılır mı bı bılgısı olan varsa paylasırsa benımle cok sevınırım:49::49:

Hayırlı olsun canım. Bende bugün ogrendim hamile olduğumu. Ocak anneleri olacagiz hayirlisiyla inşallah. Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almamizi nasip etsin inşallah.

tebrik ederim cnm. 2015 ocak anneleri forumumuza gel sende.

Back