artık hamileyim demek istiyorum

Normalde 600 lira ama bu hastane yarı özel değil sigorta geçerli değil o yüzden 1500 dediler rahim filmi zor mu canım
ayrıca hastaneni değiştir. ne demek okdr iş içinde gönderemem faksı. devlet olsa neys. ayrıca sana sonuçlarını vermek zorundalar yok öyle saçma şeyler.

Canım hemen doktorunu değiştirmeni öneririm.Ayrıca bende rahim filmi çektirmiştim 400 TL verdim.Ve ağrsız çekim + istersen full bayan doktor giriyordu.

Daha iki dakika önce ağlayarak Allaha dua ediyodum Allah ım sen banada artık hayirliysa eğer bi evlat ver diye. Allahım isteyen herkese evlat versin aratmasın inşallah. Çok zor.
Aminnn canım aminnn gerçekten çok zor ama ağlama allah büyük bu konuda tamamen allahın ol demesi lazım allah ol desin olsun insallah

daha çok gençsiniz. bu işler tek doktorla olmaz. bu kadar genç yaşta da öyle hemen tüp bebeğe dalınmaz sanırım. ayrıca eşinizde sorun olması daha büyük sıkıntı yaratacağından doktorlar önce eşinizi muayene etmeliler.

sakin olun. güzelce araştırıp eşinizi ve sizi muayene edecek iyi bir hatta birkaç doktora gidin. sonrasında her şey hallolur. kaç arkadaşıma, akrabama çocuk olmaz dediler de şimdi yavrular ile parklarda oynuyorlar. hayırlısı olsun inşallah.

daha çok gençsiniz. bu işler tek doktorla olmaz. bu kadar genç yaşta da öyle hemen tüp bebeğe dalınmaz sanırım. ayrıca eşinizde sorun olması daha büyük sıkıntı yaratacağından doktorlar önce eşinizi muayene etmeliler.

sakin olun. güzelce araştırıp eşinizi ve sizi muayene edecek iyi bir hatta birkaç doktora gidin. sonrasında her şey hallolur. kaç arkadaşıma, akrabama çocuk olmaz dediler de şimdi yavrular ile parklarda oynuyorlar. hayırlısı olsun inşallah.
İnşallahhh çok sağolun

Kızlar 13 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum özel bi doktora gittim lh hormonun yüksek dedi yumurtan kalitesiz dedi rahim filmi istedi ben neye uğradığımi şaşırdım destek alman şart ben destekle bile olacağını düşünmüyorum dedi tüp bebek aşılması hepsini deneriz dedi yaşım daha 21 ben çıktım dr odasından ablami aradım ablam hemen rahim filmi cekemezler çektirme dedi ben eve geldim ama moralim çok bozuldu esimden sperm örneği filan hicbisey istemedi bende cahilim tabi bilmiyorum ne ister istemez sonra bikac kişiye sorunca esinden spermiogram testi istemesi lazım dedi bi kaç kişiye sordum bu gittiğim dr herkese kist var çocuğun olmaz tüp bebek yapalım aşılama yapalım diye tedaviye başlıyomus ama tabi insanlar aynı hastanede olan prof görünunce bi ilacla hamile kalmışlar sonra dün öğrendim ki dr hastaneden gitmis hastane bilgi vermiyo ama çoğu kişi sürülmüştr diyo bende bugün Hastalandım yineyarımn aynı hastenede olan yine özel olan prof gitcem kızlar bu doktorun söyledikleri beni psikolojik olarak çok yipratti Adetlerim çok düzenli kilom 63 herhangi bir aşırı Tüylenme filan yok hormon bozukluğunun hiçbir belirtisi yok sizce bu dr rahim filminden 1500 lira almak için beni de çok çocuk istediğimi bildiği için nasılsa yaptırır dediği için öyle demiş olabilir mi yarın prof gidicem nolur dua edin allah razı isteyen herkesin kucağıni doldurun gerçekten çok zor
Ayyy aynı şeyi yaşamışız gerçekten... Doktor benide böyle ağlatmıştı polikistikoverim bende. İşte senin çoçuğun olamaybilirde. Rahim filmi çekememiz lazımm. esinden örnek almamız lazım. işte zaman kaybetmeden aşılama yapmalıyız falan bir sürü palavra sadece kan testim tuttu 450 tl. işte AMH testi hormon testi.. Beni ne ağlattu ne ağlattıı. Hakkımı helal etmiyorum. Sonra biraz dinlendim
başka doktora gittim.. Sende bir şey yok dedi. Bana ilaç verdi. 1 ay içtim ve doktra 3. gidişimde hamileydim Allahın izniyle. Sakın sakın korkma ve ağlama benimde yaşım 21..
Ama sonrasında hastaneye şikayet maili yazdım kendime geldikten sonra. sonunada yazdım

• Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

:KK70:

Insanar 30 yaşını gectigi halde bu kadar takmiyor canim bi sakin ol.
Geçer elbet bunlar da daha 13 aydir evliymissin ne kadar acelecisin sen öyle:) az sabir az dua...
3-5 doktora daha gorum hatta 1 doktorla kalacak iş mi o

Anlattigin kadariyla maddiyata dayali bir teshis gibi gorunuyor.
bu insanlar kendini sasirmis artik hic sasirmiyorm insallah dedigi gibi bi durum yoktur
Rabbim yardimcin olsun

Kızlar 13 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum özel bi doktora gittim lh hormonun yüksek dedi yumurtan kalitesiz dedi rahim filmi istedi ben neye uğradığımi şaşırdım destek alman şart ben destekle bile olacağını düşünmüyorum dedi tüp bebek aşılması hepsini deneriz dedi yaşım daha 21 ben çıktım dr odasından ablami aradım ablam hemen rahim filmi cekemezler çektirme dedi ben eve geldim ama moralim çok bozuldu esimden sperm örneği filan hicbisey istemedi bende cahilim tabi bilmiyorum ne ister istemez sonra bikac kişiye sorunca esinden spermiogram testi istemesi lazım dedi bi kaç kişiye sordum bu gittiğim dr herkese kist var çocuğun olmaz tüp bebek yapalım aşılama yapalım diye tedaviye başlıyomus ama tabi insanlar aynı hastanede olan prof görünunce bi ilacla hamile kalmışlar sonra dün öğrendim ki dr hastaneden gitmis hastane bilgi vermiyo ama çoğu kişi sürülmüştr diyo bende bugün Hastalandım yineyarımn aynı hastenede olan yine özel olan prof gitcem kızlar bu doktorun söyledikleri beni psikolojik olarak çok yipratti Adetlerim çok düzenli kilom 63 herhangi bir aşırı Tüylenme filan yok hormon bozukluğunun hiçbir belirtisi yok sizce bu dr rahim filminden 1500 lira almak için beni de çok çocuk istediğimi bildiği için nasılsa yaptırır dediği için öyle demiş olabilir mi yarın prof gidicem nolur dua edin allah razı isteyen herkesin kucağıni doldurun gerçekten çok zor
Canim benim doktorunu degistir.eger istanvulda yasiyorsan rahim filmi ve sperm testi icin sana oneride bulunabilirim.iyi yerlerdir.hem rahim filmine 1.500tl nedir ya? Birde yasin cok kucuk acele etme

Öncelikle merhaba, benim de 3 senedir istememe rağmen olmuyor
Daha yaşınız küçük, bence başka bir hastaneye gidin..

Doktorunu değiştir o ne sacmalik oyle..
Rahim filmi abartilacak bir islem degil üç kati fiyat soylemisler size.
yasin cok küçük bende 22 yaşında ogrenmistim tup bebeksiz cok zor sahip olacagimi yasimiz kucuk olduğu icin bekledik 7 sene sonra tup bebekle hamileyim cok şükür.umitsizlige kapilmak icin o kadar erkenki bosuna kendinizi yipratmayin..rabbim isteyen herkese yasatsin inşallah sizede

Birde ben doktora yüksek deyince kaç dedim tanıdık dr un mu var dedi Hayır ne alakası var dedim ben int araştırcam dedim söylemedi yüksek işte dedi sonra hastaneyi aradım faks gönderin sonuçları dedim gelip kendiniz alın onca işin içinde size nasıl faks gönderym dedi sonra tekrar doktoru aradım 60. 7 dedi sadece bunu dedi kapattı oysa 500 liraya yakın para verdim o dr a
Gerçekten çok yüksekmiş benim 11 falandı. Mutlaka iyi bir doktora gitmenizi öneririm.

tatlim bendede var pko doktorum esimden test istedi sukur normal cikti birde hic olmama ihtimali varmi dedim hayir ama zor ve zaman alir dedi klomen verdi adetim duzensiz oldugu icin adetim gelmedi henuz kullanamadim tekrar gel dedi gitcem bikacgun sonra hapla baslayalim olmazsa bicok yapilcak sey var hepsini deneriz dedi sirayla yani hemen su yapilcak gbi bisey demedi senin doktor gbi yani iyi dr ile yola baslamak ve devam etmek cok onemli. Bnde okadar cok istiyorumki anlatamam Rabbim yuzumuzu guldursun.

Kesinlikle başka doktora git canım benim kadın doktorum çok ilgili ve gerçekten dürüst biri eşimin sperm sonucu görünce direk tüp bebek yapın sakın aşılama yada başka şeylerle zaman kaybetmeyin onlara kanmayın dedi kendi zaten tüp bebekte yapmıyor. Benim eşimin sonucu gercekten çok kötüyüdü her doktora güvenme canım her ikinizinde tahliller vermesi lazım

Cnm üzülme herşeyin çaresi var. Dr çok karamsar konuşmuş. Bende polikistik overliyim. 14ay bekledim Bebeğimi. Artık tedavisiz olmayacak derken kendimi tüp bebeğe hazırlamışken herşeyi boşvermişken geldi yavrum. Sakın umutsuz olma. Önce eşin test versin. Sende güvenebileceğin bi dr bul. Allah yardımcın olsun.

Ayyy aynı şeyi yaşamışız gerçekten... Doktor benide böyle ağlatmıştı polikistikoverim bende. İşte senin çoçuğun olamaybilirde. Rahim filmi çekememiz lazımm. esinden örnek almamız lazım. işte zaman kaybetmeden aşılama yapmalıyız falan bir sürü palavra sadece kan testim tuttu 450 tl. işte AMH testi hormon testi.. Beni ne ağlattu ne ağlattıı. Hakkımı helal etmiyorum. Sonra biraz dinlendim
başka doktora gittim.. Sende bir şey yok dedi. Bana ilaç verdi. 1 ay içtim ve doktra 3. gidişimde hamileydim Allahın izniyle. Sakın sakın korkma ve ağlama benimde yaşım 21..
Ama sonrasında hastaneye şikayet maili yazdım kendime geldikten sonra. sonunada yazdım

• Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır.

:KK70:
Çok sağol rahatlattın beni inşallah bana da nasip eder allah bugün ikide başka dr a gidecem inş hayırlı haberlerle gelirim dua edelim birbirimize

Anlattigin kadariyla maddiyata dayali bir teshis gibi gorunuyor.
bu insanlar kendini sasirmis artik hic sasirmiyorm insallah dedigi gibi bi durum yoktur
Rabbim yardimcin olsun
Amin çok sağol allah cümlemizin yardimcis olsun maddiyat için benim psikolojimi alt üst ettiyse allaha havale ediyorum ki dr sürülmüş zaten

X