- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 303
- 31
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Haklısın cnm bnde 7 aydır deniyorum bi umut sonra düsük sonrası olmayinca uzuluyo insan ama sitres ve psikoloji gercekten cok etkilio dusunmeme calis cok zor ama nolur kendi iyiligin icin dene kendinide cok perisan etme bu konuda mevlam ne zaman karar verirse ol derse olir zatn bak sorunun yok artk catlayanlar hemn kapar bırakmazlar merk etme uzulme ama ya .sİnşallah canım ya çok da düşünmek istemiyorum.hayırlısı diyelim öyle olsun inşallah hepimiz için... Çünkü 10 ay boyunca umutla bekledim hep hüsran. Kendimi çok odaklamışım. O yüzden artik çok fazla düşmüyorum üstüne. Sonrası hüsran oluyor...
Haklısın cnm bnde 7 aydır deniyorum bi umut sonra düsük sonrası olmayinca uzuluyo insan ama sitres ve psikoloji gercekten cok etkilio dusunmeme calis cok zor ama nolur kendi iyiligin icin dene kendinide cok perisan etme bu konuda mevlam ne zaman karar verirse ol derse olir zatn bak sorunun yok artk catlayanlar hemn kapar bırakmazlar merk etme uzulme ama ya .s
Yok be cnm ben bal faln sevmiyorum heh azckk gul soyle aaa hep uzuluyosun yasak sana uzulmek umutsuzlanmak nrde oturuyosn cnm sn :)Ağzın bal yesin canım benim. Ne güzel yazmışsın. Diyecek bişey yok valla üstüne
Yok be cnm ben bal faln sevmiyorum heh azckk gul soyle aaa hep uzuluyosun yasak sana uzulmek umutsuzlanmak nrde oturuyosn cnm sn :)
Karacabey cnm bnmdeGülmek hepimize yakışıyor gerçekten. Samsunluyum ben sen?
Bursa yani?Karacabey cnm bnmde
Aynn iyi geclr cnm ins. Bakalim :)Güzel şehir. Haberleşelim canım buradan. İnşallah güzel haberlerimizi veririz buradan birbirimize. İyi geceler
mrb kızlar bende 1.5 yıllk ewliyim 8 aydr bebek istiyorz fakat olmadı ilaç tedisine başladık 2. ayım umarım bu ay olr beklemek çok zor allah isteyen herkese verir
Aynn iyi geclr cnm ins. Bakalim :)
bu ay saymıyorm cnm ne kdr kaldı adetme ne zaman olcam dye bi bakcam geçmiş ble adet gnüm snra bi bakcam hamişimHoşgeldin canım. Benimde 11 aydır olmuyo. Bende 2 senelik evliyim. Eşimde varikosel tespit edildi. Bu ay bana klomen ve progestanla tedavi yaptılar. Belki bi mucize olur diye ama dün itibariyle kırmızı kartı yedim. Bu 2 ay içinde tekrar deneyecez. Olmazsa eşim operasyon geçirecek. Bu süreçte en önemli şey kafaya takmamak. Onu başaran kazanıyo...
bu ay saymıyorm cnm ne kdr kaldı adetme ne zaman olcam dye bi bakcam geçmiş ble adet gnüm snra bi bakcam hamişim
Yok be arkadasım nerde benim adetim gecti smdi yumurtama gununu bkliyorm doktora gttm test yapti bi sorun cikmadi hamile kalmadigin taktirde ocagin 15 de gel dedi smdi bekliyoruz bakalim cnm ya sen nptinİnşallah canım inşallaaahhhh
Yok be arkadasım nerde benim adetim gecti smdi yumurtama gununu bkliyorm doktora gttm test yapti bi sorun cikmadi hamile kalmadigin taktirde ocagin 15 de gel dedi smdi bekliyoruz bakalim cnm ya sen nptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?