artık hamile kalmak istiyorum

Haklısın cnm bnde 7 aydır deniyorum bi umut sonra düsük sonrası olmayinca uzuluyo insan ama sitres ve psikoloji gercekten cok etkilio dusunmeme calis cok zor ama nolur kendi iyiligin icin dene kendinide cok perisan etme bu konuda mevlam ne zaman karar verirse ol derse olir zatn bak sorunun yok artk catlayanlar hemn kapar bırakmazlar merk etme uzulme ama ya .s

Ağzın bal yesin canım benim. Ne güzel yazmışsın. Diyecek bişey yok valla üstüne

Merhaba arkadaslar bn yeni uyeyyim suan o kadar kötüymki 2 bucuk yillk evliyim 7, 8 aydr heray ayni husran yaradanin bi bildigi var elbet ama yinede hickiriklara boguluyorum az once aldim kan sonucumu 0.91

mrb kızlar bende 1.5 yıllk ewliyim 8 aydr bebek istiyorz fakat olmadı ilaç tedisine başladık 2. ayım umarım bu ay olr beklemek çok zor allah isteyen herkese verir

Hoşgeldin canım. Benimde 11 aydır olmuyo. Bende 2 senelik evliyim. Eşimde varikosel tespit edildi. Bu ay bana klomen ve progestanla tedavi yaptılar. Belki bi mucize olur diye ama dün itibariyle kırmızı kartı yedim. Bu 2 ay içinde tekrar deneyecez. Olmazsa eşim operasyon geçirecek. Bu süreçte en önemli şey kafaya takmamak. Onu başaran kazanıyo...
mrb kızlar bende 1.5 yıllk ewliyim 8 aydr bebek istiyorz fakat olmadı ilaç tedisine başladık 2. ayım umarım bu ay olr beklemek çok zor allah isteyen herkese verir

bu ay saymıyorm cnm ne kdr kaldı adetme ne zaman olcam dye bi bakcam geçmiş ble adet gnüm snra bi bakcam hamişim

Hadi hayırlısı canım. Bende yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek. Haberleşiriz yine. Sende doktira gidince haber ver merak ederim ben. İnşallah yeni yıla güzel haberlerle başlarız canım
Yok be arkadasım nerde benim adetim gecti smdi yumurtama gununu bkliyorm doktora gttm test yapti bi sorun cikmadi hamile kalmadigin taktirde ocagin 15 de gel dedi smdi bekliyoruz bakalim cnm ya sen nptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…