ArTık Hamile kalalım

Banuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
42
20
33
Her ay adet olup sonuc hüsran olan arkadaslar bu ıs nasıl olacak ? Neden bizde ilk geceden hamıle kalanlarsan değiliz ? Neden olmuyor ? Nasıl olur ne yapmak lazım .. her gun aynı seyı dusunmekten uyuyamıyorum soluğu burda alıyorum.. hamıle kalmak ısteyen deneyımlerını payşasmak ısteyen herkesı baslıgıma beklıyorum

canım 2 sene boyunca bu dediklerini çok düşündüm hep ağladım her ay adet oldum. Fakat bu sene aşılama yapılacak ay hamile olduğumu öğrendim. Soğan kürü denemiştim ilk ayda tuttu şükür :) sende dene soğan kürü.

canım 2 sene boyunca bu dediklerini çok düşündüm hep ağladım her ay adet oldum. Fakat bu sene aşılama yapılacak ay hamile olduğumu öğrendim. Soğan kürü denemiştim ilk ayda tuttu şükür :) sende dene soğan kürü.
Nasıl yapacagım onu ? Be sıklıkla içmem lazım ?

Nasıl yapacagım onu ? Be sıklıkla içmem lazım ?

Adetin 7 . günü başlanır 21.günü bırakılır toplam 15 gün uygulanır. Sabah akşam aç içilir taze hazırlanır. Yemeklik dışı kahverengi içi beyaz sogan kullanılır. 2 su bardağı hazır su kaynatılır,soğanın kabukları soyulur dörde bölünür kaynayan suya atılır. kapağı kapalı 5 dk kaynatılır. süzülür ve ılık içilir .

bende sorun yoktu canım denemek ıstedım tuttu şükür. İnşallah sizede nasıp olur

4 senelik evliyim bi dusuk var bir senedir uğraşıyorum ne var ne yok ictim hiçbiri beni gebe bırakmadı soğan kuru aşkan pençesi hayıt tohumu hepsi yalan dolan içme bnce daha çok zarar gorur sun

Soğan kuru pokiskt över iyi dediler aylarca ictim kislerim olduğu gibi duruyor en ufak bi gelişme olmadı cnmsende ne problem var bnde sneij gibi gece gündüz ağlıyorum

sizde faydalı olmadı diye baskasındada olmayacak diye birşey yok canım. belkı baska bır sorurunuz var kı soğan pko da işe yaramamış. bende sorun yoktu Soğan kuru denedıgım ay hamıle kaldım şükür.

Soğan kuru pko için iyi diyor karşı ta bilinir bnde ise yaramadı diye başkasına yara ya bilir ama herkeste te pozitif sonuç verecek diye bi kura l yok sizin Allah nasip etti soğan kuru değil

X