artik gücüm kalmadi

Ailen nerde senin? Fatihte oturuyorum demişsin. Kaymakamlığım yerini biliyo musun? Vatan caddesinde bezmialem hastanesinin karşısında. Kaymakamlık çok yardımcı oluyor ev kirana kadar ödüyorlar boşanırsan. Engelli çocuğa da aylık bağlarlar. Sen de işe girersin hallolur. Ama bir anda yapamazsın. Yavaş yavaş düşün. Annenlerle konuş. Boşanma kararını kesinleştir önce

:KK62: Ahhh ahh sinirden deliye döndüm. Su erkektir yapar zihniyeti beni deli ediyor ya. Sizi on altı yasında evlendirme babanıza çok kizdim arkadaşım affet ama ...gencecik bir hayat bu sıkıntılar la boğuşuyor. Arkadaşım bu zihniyete nır adamla yasama lütfen ama lütfen evlatların sana yeter. Allah yardim eder bosan gitsin çocuklarını da alamazlar merak etme. Daha çok genciz ben yirmibes yaşındayım sende yakinsin yanlış anlamadiysam

Bu ne saçmalik, siparis üzerine mi bebek yapiyorsun? Sanki kaynana mi bebege bakacak? Bilemedim de en cahil insan bile sirf kv'de istiyor diye bebek yapmaz. Bilemedim, bu yorumdan sonra biraz inandiriciligini kaybediyor bu konu benim için.
Bence öyle düşünme on altı yasında evlenip ezilen bir insan çaresiz olduğunu düşünüyor ve karşı koyamiyor baskılara. Yani biz yasamadigimiz için belki ama gerçekten var böyle seyler

Allah yardımcın olsun cok zor bi durumdasin evet ama lutfen boyle anlık düşüncelerle karar verip evini terketme. Kolay mi ha diyince bilmediğin yeni hir hayata atilmak. Uc çocukla hem de. Kocan olacak adami Allah ıslah etsin. Ailene ayrilacagin fikrini iuice asila. Sana destek olacaklarını garantile oyle ayril. Kisa vadeli cozumlerle olaxak is degil. Allah büyüktür. Dua et hayırlı bir cikis kapısı acsin sana.

evet 25 gircem. cocuklarima baksinlar, calisirim, komusumuzun tanidgi varmis, orda calisrisin dediler, yeterki cocuklara ailem baksin, ama bosanmak istiyorum

benim kocamin yaninda maddi sorunum yok, ogluma Devlet parada veriyor, ama artik evdeki yükü kaldiramiyorum, birsefer esime patladim, Kücük kizim daha yokdu, abisile ikisi beni dövdü ve artik bunlari göze almak istemiyorum, artik yeter ne olacaksa olsun,tek istedim annem cocuklarima baksin, para konusunu halederim, kimsenin üstüne yük olmam

benim kocamin yaninda maddi sorunum yok, ogluma Devlet parada veriyor, ama artik evdeki yükü kaldiramiyorum, birsefer esime patladim, Kücük kizim daha yokdu, abisile ikisi beni dövdü ve artik bunlari göze almak istemiyorum, artik yeter ne olacaksa olsun,tek istedim annem cocuklarima baksin, para konusunu halederim, kimsenin üstüne yük olmam

:KK57::KK57::KK43:
ayy içim daraldı ne biçim insanlar bunlar

hepinizden Allah razi olsun, ama suna inanin, artik cocuklarim icin Güclü olmak zorundayim ve olcamda

Durumuna çok üzüldüm canım benim, yakınımda olsaydın da sana yardımcı olabilseydim.
Ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadın için o kadar zor ki! Anne, baba , kardeş hepsi hikaye.güçlüysen bu hayatta herkes anan baban kardeşin olur.
İnşallah alien destek çıkar ve inşallah eşin boşanma kararını saygıyla karşılar, sorun çıkarmaz.
Bak erkekler çocuk gibidir.biraz tatlı söz biraz pohpohlama, pışpışlama ile belki de sorumluluklarını hatırlatabilirsin, bunu hiç denedin mi canım benim

Öncelikle sakin ol, acele karar verme iyice düşünmeden hiçbir şey yapma. Boşanamak istiyorsan ve boşanabiliyorsan tabii ki boşan ama bu arada boşanma kararı verilene kadar kocanın evden, senden ve çocuklardan uzaklaştırılmasını isteyebilirsin mahkemeden. İstersen ben sana örnek bir dilekçe yollarım oradaki boşlukları kendi durumuna göre doldurup dilekçeyi mahkemeye sunabilirsin, mahkeme çok yüksek ihtimalle uzaklaştırma kararı verecektir. Hatta kocanın uzaklaştırıldığı süre boyunca nafaka da alabilirsin eğer şiddet gördüğüne dair kanıtın varsa, yan komşun senin için tanıklık yapar mı mesela? Bu arada bu korumadan fiziksel şiddet olmadığı zaman bile faydalanabilirsin. Lütfen bunu bir düşün. Eğer dilekçeyi vermek istersen Çağlayan Adliyesindeki Aile mahkemesine gitmen gerek. İstanbulu bilmediğini söylemişsin ama yeri çok kolaydır, gözünde büyümesin Ben bu işi bir düşün derim. Nafaka alıp almaman biraz hakime kalmış ama uzaklaştırma kararı çok yüksek ihtimalle çıkacaktır.

selam arkadaslar,

ben sizlere derdimi paylasmak istiyorum, cünkü artik gücüm kalmadi bu Hayat bana air gelmeye basladi.
ben 3 cocuk annesiyim ve 24 yasindayim, 16 yasinda evlendim. kizim 8 yasinda, oglum 5 ve en Kücük kizimsa iki yasinda. oglum zihinsel engelli ve bir bebek gibi, yani anlicaniz altini bezlemeler ömür boyu ve bütün bakima muhdac.
ben yanlis anlasilmak istemiyorum, inaninki isyan etmiyorum, tek sorun kimse yardimci olmuyor, evin isi cocuklarin bakimi hep bana. esim calisiyor ama bazen günlerce eve gelmiyor, nerdeydin diye sorunca, yaaa birde sana cocuk gibi hesap mi vercem, napcan beni, otur cocuklarinla diyor, fazla üstüne gittimi, el kaldiriyor ondan dolayi artik susuyorum.
bacaklarim cok agriyor, cünkü oglumu ayakda salladim icin, kendiside yasina göre kilolu, ama sallamasam uymuyor.

bazen sabrim cok tükeniyor ve hirsimi cocuklardan aliyorum, bunlar hep istedimden olmuyor.

allahinizi seviyorsaniz bana akil verin.
Hayirli aksamlar kardesim cevap yaziyorum ama neyazacagimi inan bilmiyorum Duamdasin bugun... Allah özel kullarina özel imtihanlar verir sanoyorum ki sende onlardan birisin.Sabir et kardesim Rabbim kazanmani nasip etsin

oh dilekce isini yan komsumla yarin konurusum, bunu bilmiyorum, onlarin damadi avukat, belki yardimici olurlar, kusura bakmayin biraz gec yaziyorum, oglum uyandida onu salliyorum ve yemegini veriyorum, gec yazdim Zaman kusura bakmain

birtane abla var asadaki dairede oturuyor, kizim erkek adamdir, yapar, sora oturur dedi sabir et dedi, ama sabrim kalmadi
Bitirmek kolay olan. Bir ciftin ayrilmasi Allah in en sevmedigi helal seytanin ise en buyuk mutlulugu... ayni yasta evli ve benzer sıkıntılari yasams biri olarak yaziyorum. Esini sıkıştırmadan bıktırmadan tekrar kazanmaya calıs gerek fiziksel gerek duygusal onun icin suslen, kücük suprizler yap, kagitlara not yazip gorecegi yerlere birak, özel vakot ayir vs vs sevdigi seyler illa vardir ama zayif yönlerini göstererek duygusal savas yapma erkekler genelde duygusalligi sevmez

Bitirmek kolay olan. Bir ciftin ayrilmasi Allah in en sevmedigi helal seytanin ise en buyuk mutlulugu... ayni yasta evli ve benzer sıkıntılari yasams biri olarak yaziyorum. Esini sıkıştırmadan bıktırmadan tekrar kazanmaya calıs gerek fiziksel gerek duygusal onun icin suslen, kücük suprizler yap, kagitlara not yazip gorecegi yerlere birak, özel vakot ayir vs vs sevdigi seyler illa vardir ama zayif yönlerini göstererek duygusal savas yapma erkekler genelde duygusalligi sevmez
Allah aşkına ya. Gencecik yaşında biri engelli üç çocukla yapayalnız bırakılan bir kadın var karşınızda hala yok süslen yok püslen bilmem ne! Kadın hem kocasından hem abisinden dayak yemiş, kim bilir daha anlatamadığı neler var kim bilir nasıl bir yükün altında eziliyor ki kendini tutamayıp evlatlarına patlıyor daha not yaz göreceği yerlere bırak mı diyorsunuz! Pes, vallahi pes! Zayıf yönlerini göstererek duygusal savaş filan yok ortada ezilen sömürülen yok sayılan dayak yiyen bir kadın var üstelik çocuk yaşında evlendirilmiş! Pes diyorum size sadece, biraz kafayı kumdan çıkarın artık biraz bırakın bu koca evlilik şu bu hayranlığını! Kadın canının derdinde kocanı sıkıştırmadan vakit ayır bıktırma diyorsunuz aklım almıyor! Kadın kendinden bıkmış siz nelerle uğraşıyorsunuz!

K kuebrahumeyra bak bu işi iyice bir düşün derim ben, hazır tanıdığın avukat da varmış. Kolay bir iş, adliye diyince öyle gözünde büyümesin yani hemen halledilebilecek bir iş üstelik uzaklaştırma kararının çıkacağı neredeyse kesin. Tabii karar verecek olan sensin, sakin sakin düşün.

Ne diyorsun Allah aşkına ya

kusura bakma ama gelde şimdi böylesi adama koca de valla biz sana su an duadan baska bişey yapamayız ALLAH sabrını versin

X