Kontakt Lens artık gözlüklerimden kurtulmak istiyorummm...lütfen yardım

kartanesiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
16
0
22 yaşındayım ve 12 yıldır gözlük kullanıyorum ama artık burnumun üzerindeki izlerden soğuktan sıcağa girdiğim her ortamda buharlanmasından bıktım.Lens kullanmayı denedim lensede alışamadım şimdi intralase lasik yani gözlerimi lazerle çizdirmeyi düşünüyorum.Aranızda bu yöntemi deneyen memnun kalan yada kalmayan herkesin yorumlarını bekliyorum memnun kalanlar yaptırdıkları ili ve bu merkezi yazarlarsa çok sevinirim şimdiden teşekürlerrr

Sözlükten yazarsan lazerle göz çizme diye.Orada herkes kesinlikle yaptırın diye yazmış.Hastane önerenler de var.ıstersen ordan da bir bak.

bende çok memnunum....tavsiye ederim.. gözlük takmaktan nefret ediyorum.lenste kuruluk yapmaya baslamıştı. kurtuluş oldu benim için

ben 1yıl önce yaptırdım canım 19 yasında -9 derceydi suan 1derece kadar falan kaldı ama bu normalmis. gözlük takmıyrm ama .kuruluk oluyo suni göz yası kullanyrm sürekli. bir de ısıga bakamıyrm pek fazla

canm ben yaptırmadm ama şu an lens kullanıyorum lense alışamamanın nedeni nedir kuruluk yapıyorsa damlalar var iltihap falan yaptıysa hijyen olmalısın lazere gelince en iyi yöntemi araştırmanı öneririm çizdirdikten sonra 40 lı yaşlara gelnce başlayabiliyormuş o yüzden daha kalıcı ameliyatlar olabilir doktora gidip konuşman lazm birde göz uyumuna bakıyorlarmış yani göz merceğinin inceliğine kalnlığna falan bakıyolarmış :)

offfffffff aynı dert bende de var artık sinir oluyorum gözlklere hiç durmadan oynuyorum bi kırılsa rahat edicem:)bende astimat olduğu için lens te kullanamıorum ne yapcam böyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…